top of page
Anti Cellulite groot.png

ANTI-CELLULITE

Het behandelt cellulite en geaccumuleerd vet dat direct op adipocyte (vetcel) werkt. Het bevordert de verwijdering van vet in de adipocyte, waardoor toekomstige accumulatie wordt vermeden en dankzij het drainerende effect, het samen met geaccumuleerde vloeistoffen wordt afgevoerd.

In combinatie met anti-cellulite-verminderende effecten van deze kuur wordt de huid verstevigd en strakker en word het figuur opnieuw gedefinieerd, wat onmisbaar is in elke afslankbehandeling.

Wat exclusief is voor dit protocol, is het VETVERBRANDEND EFFECT en tegelijkertijd VERSTEVIGEND; op deze manier wordt verslapping vermeden in het behandelde gebied nadat het vetweefsel is verminderd.

Geschikt voor?

Geschikt voor?

Alle huidtypen en leeftijden

Geformuleerd om gelokaliseerde of  uitgebreide vetafzettingen te elimineren.

Toepassing op de benen, buik en armen wordt aanbevolen.

Toepassing wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding, gezien het gehalte aan essentiële oliën.

 

De Anti-cellulite kuur wordt niet aanbevolen voor mensen die lijden aan hyperthyreoïdie en hypothyreoïdie en / of spataderen van de benen.

Resultaten

De anti-cellulite kuur is een behandeling die speciaal is ontwikkeld om het lichaam te verstevigen, de huid strakker te maken en opnieuw te definiëren dankzij de perfecte synergie van de actieve ingrediënten die ultra stevig zijn en het aanmaken van nieuw vet voorkomen.

Resultaten
Behandeling

Behandeling

1. NATURAL PEELING TRI-ACTIVE. Een chemische regeneratieve exfoliant geformuleerd met 3 natuurlijke zuren (melkzuur, glycolzuur en salicylzuur). Deze elimineren giftige stoffen en dode huidcellen, waardoor de huid effectief wordt gezuiverd en het schoon blijft voor de perfecte penetratie van de actieve ingrediënten die in de volgende fase moeten worden aangebracht. 

2. S-SOLUTION. Concentraat geformuleerd met het anti-cellulite complex van Biogründl. Het werkt op de cellulite knobbeltjes, waardoor het volume afneemt. Het stimuleert de bloedsomloop, voorkomt de opname van vet en vormt opnieuw het oppervlak van de huid.

3. BODY SCULPTOR. Intensieve vet verbrandende & verstevigende crème. Het vermindert plaatselijke vetophopingen, elimineert zichtbaar de sinaasappelhuid, verhindert de aanmaak voor een sinaasappelhuid en verstevigt de huid. Body Sculptor is een cosmetische innovatie in lichaamsverzorging. Met zijn lichte, delicate textuur presenteert het een uitstekende balans van krachtige vet verbrandende en verstevigende actieve ingrediënten, perfect gecombineerd om je te helpen een perfect figuur te bereiken. Dankzij de snelle absorptie na het aanbrengen voelt de huid niet olieachtig maar aangenaam aan.

4. THERMOACTIVE MASK:  Een lichaamsmasker met een opwarmend effect, geformuleerd met bruine algen en capiscumhars (een botanisch actief ingrediënt). Geformuleerd met Peel-Off-technologie, waardoor het na het aanbrengen stolt en in één stuk kan worden afgenomen zonder te worden afgespoeld.

Producten
bottom of page