top of page

5 Essentiële dingen om je huid thuis te verzorgen


Als het leven je citroenen geeft, maak limonade en dat is precies wat we gaan doen. Ben je er klaar voor? We zijn niet gewend om situaties af te sluiten, maar we moeten proberen positief te blijven, ook al is het niet altijd gemakkelijk. Bij By Martine Sophia wil ik je gedurende deze tijd gezelschap houden en je aanmoedigen om elke dag een moment aan jezelf te wijden door de RADIANT SKIN-uitdaging aan te gaan.

1. Dagelijkse dubbele reiniging.

Ik heb je altijd verteld dat reiniging essentieel is en nu hoewel je thuis bent, mag dit NIET anders zijn, omdat niet reinigen huidproblemen kan veroorzaken zoals verstopte poriën, het verschijnen van vlekken en een doffe of vochtarme huid, onder andere...

Door te reinigen verwijder je dode huidcellen die 's nachts afstoten na natuurlijke huidregeneratie, onzuiverheden, verontreinigende stoffen, make-up, overtollige olie en uiteindelijk alle omgevingsresten die zich op jouw huid ophopen. Maar zijn deze omgevingsresten of gifstoffen alleen buiten en buitenshuis te vinden? Het antwoord is nee, helemaal niet. Studies tonen zelfs aan dat de lucht in uw huis tot 100 keer meer vervuild kan zijn dan de lucht op straat. "Verf- en lakdampen, brandvertragers, antiaanbaklagen, schoonmaakmiddelen en luchtverfrissers etc. gecombineerd met stof, dampen, tabak ..." Bovendien, in het tijdperk van videogesprekken, is het zeer waarschijnlijk dat je nog steeds make-up draagt ​​of een getinte moisturizer gebruikt om je die "gezonde gloed" te geven, en het is belangrijk om het op de juiste manier te verwijderen om een ​​diep gereinigde huid te garanderen die is voorbereid op de cosmetica die u vervolgens aanbrengt. Word niet lui; gebruik jouw tijd thuis om jouw huid brandschoon en vrij van onzuiverheden te houden met een dubbele reiniging, 's ochtends en' s avonds... Hoe? Begin 's ochtends met jouw gezichtsroutine door te reinigen met UrbanProtect Micellar Water. De innovatieve anti-vervuilingsformule beschermt het gezicht door een beschermend schild te creëren dat de huidbarrière versterkt, terwijl micellen zich gedragen als magneten, oppervlakkige dode cellen opsluiten, deeltjes, make-up en overtollig talg besmetten. Het resultaat: een zachte, beschermde, onzuiverheidsvrije huid. Reinig 's avonds jouw gezicht met 3-in-1 Deep Cleanser, een zijdezachte reiniger met aanzienlijke reinigende en verzachtende eigenschappen. Het verzorgt de huid, omdat het zijdeproteïnepeptiden bevat die aan keratine op de huid hechten, beschermende en verzachtende eigenschappen bieden en het vasthouden van water in de oppervlakkige huidlagen verbeteren.

2. Zuiver je huid intensief en geef het zuurstof.

Zoveel tijd thuis doorbrengen in een gesloten omgeving met verwarming en relatief weinig vocht kan uitdroging en zuurstofgebrek in je huid veroorzaken, waardoor het dof, gedevitaliseerd en zelfs gevoeliger wordt. Daarom is het OXYGENATING MASK op dit moment een essentiële stap voor een stralende huid; als je je huid voorziet van zuurstof en deze goed reinigt, zijn de resultaten verbluffend. Gemaakt met pure actieve zuurstof en zuiverende natuurlijke actieve ingrediënten, dit masker is je perfecte bondgenoot. Je zult ook dol zijn op de actieve schuimtextuur.

Hoe werkt het? De mix van pure zuurstof en natuurlijke reinigende actieve ingrediënten reinigt niet alleen diep, maar zuivert, geeft energie en geeft de huid glans. Dankzij de werking van zuurstof verandert het masker, dat in het begin een geltextuur heeft, in contact met de huid in een actief bubbelend schuim, dat zorgt voor een micromassage die het gezicht revitaliseert en de microtensies in het gezicht verzacht. CASMARA-tip: breng aan op een nat gezicht en masseer de huid met jouw vingertoppen tot het actieve schuim verschijnt. Wanneer dit begint te verdwijnen, reactiveer het dan door opnieuw te masseren met natte vingers. Spoel het tenslotte af met veel water en werk af met wattenschijfjes voor een perfecte verwijdering van het product. Zal ik je een geheim vertellen? Je kunt hem ook gebruiken onder de douche of tijdens een goed bubbelbad. Het resultaat belooft een flasheffect. Het geeft je direct een stralende, diep gereinigde, zuurstofrijke en stralende huid. Wanneer pas je het toe? Breng het twee keer per week aan, idealiter 's avonds, na je gebruikelijke dagelijkse reiniger. Op die manier stimuleer je ook de werking van je nachtcrème en laat je je huid volledig voorbereid op slaap en nachtelijke regeneratie.

3. Vaarwel imperfecties, hallo vernieuwde huid.

Een peeling is essentieel in een goede routine voor gezichtsverzorging, maar voor degenen onder jullie die nooit de tijd hebben, is dit de perfecte kans om ook een shockplan te volgen. Op dit moment wordt je huid niet blootgesteld aan de zon, waardoor dit het perfecte moment is om het voor te bereiden zodat het er stralend en vernieuwd uitziet na een lockdown. “Naast het helpen reinigen van niet alleen de buitenste huidlagen, maar ook op een dieper niveau, is een peeling een huidverjongende procedure die helpt om beschadigde oppervlaktelagen te verwijderen. De huidlagen die zichtbaar worden na een chemische peeling zijn nieuwer en daarom zachter en jonger ”.

Ik stel een 15-daags schokplan voor met een van CASMARA'S sterproducten: NATURAL PEELING TRI-ACTIVE. Door het elke dag toe te passen, wordt de celvernieuwing gestimuleerd, wat resulteert in een gladde, vlekvrije huid na de lockdown. Het duurt slechts enkele minuten dagelijks gebruik, dat geleidelijk zal worden verhoogd, van 3-5 minuten in de eerste toepassing tot 20 minuten in de laatste. Hierdoor kan jouw huid geleidelijk wennen aan de zuren die het bevat en voorkomt het schilfering of irritatie bij een gevoelige huid. Na de blootstellingstijd met veel water spoelen, drogen en jouw gebruikelijke serum of crème aanbrengen. Breng het aan na het reinigen van je gezicht met je gebruikelijke reiniger, of nog beter, na het aanbrengen van OXYGENATING MASK (aangezien je huid volledig schoon en gezuiverd is). De meest aanbevolen tijd is 's avonds, voordat je naar bed gaat, want op die manier help je je huid perfect vernieuwen. Hoe werkt het? Terwijl een conventionele exfoliant op de buitenste huidlaag werkt door onzuiverheden te verwijderen, werkt deze sublieme chemische peeling op diepere niveaus, waardoor het huidoppervlak glad wordt en het uiterlijk in een oogwenk zichtbaar verbetert. Het werkt ook op middellange termijn door het natuurlijke huidregeneratieproces te helpen versterken. Dankzij zijn chemische werking werkt het door blootstelling, simpelweg door in contact te komen met de huid, wat betekent dat wrijven niet nodig is. Het is dus niet alleen effectief, maar ook zacht voor de huid. Dit alles hebben we te danken aan de prachtige combinatie van drie alfahydroxyzuren: glycolzuur, melkzuur en salicylzuur, die een krachtige exfoliërende werking creëren op 3 verschillende niveaus:


  • GLYCOLZUUR werkt op een diep niveau, voorkomt de vorming van mee-eters en verzacht expressielijnen.

  • MELKZUUR werkt op een gemiddeld niveau, hydrateert verschillende huidlagen en zorgt voor een stevige, fluweelzachte huid.

  • SALICYLZUUR werkt op een oppervlakkig niveau en verzacht poriën, donkere vlekken en onvolkomenheden.

Het resultaat: een onmiddellijk gladde, vernieuwde en gehydrateerde huid en uiteindelijk een jonger gezicht. Als je iemand bent die het meeste uit de zon haalt en thuis zonnebaadt, onthoud dan dat het essentieel is om SPF50 te gebruiken om je huid te beschermen, vooral als je een exfoliërend product hebt gebruikt.

4. Intensieve gezichtsverzorging met een subliem gevoel van ontspanning!

Op dit moment kan je niet anders dan zorgen en stress maken (zelfs als het onbewust is) stress is normaal in tijden van onzekerheid. Overmatige stress kan echter worden weerspiegeld, niet alleen in de gezondheid van jouw huid door de afweer van de huid te verlagen, maar ook in jouw hele lichaam. Daarom is het essentieel om wat tijd in jouw dagelijks leven te nemen om een bewust moment van ontspanning te nemen. Als je het ook kunt doen terwijl je voor je huid zorgt, perfect.

Peel-off gezichtsmaskers: je hebt nog nooit zoiets geprobeerd. CASMARA Algae Peel-Off Masks bieden een geavanceerde schoonheidsbehandeling en geven een intens ontspannend gevoel van welzijn. PEEL-OFF TECHNOLOGY: ze passen zich perfect aan het gezicht aan, reiken daar waar anderen dat niet doen (ogen en lippen) en worden in één stuk verwijderd. GEEN afspoelen met water na verwijdering. Brengt geen kalk of andere schadelijke stoffen aan die in water op jouw huid kunnen worden vervoerd en profiteer optimaal van de voordelen van zowel de crème die je daarna aanbrengt als die van de eigenlijke maskers. Hun occlusieve technologie helpt de actieve ingrediënten in jouw crème, evenals die in de eigenlijke maskers, die elk verschillend zijn, om dieper door te dringen. ANTI-AGING LIFTING EFFECT: ze verlagen de temperatuur van de gezichtshuid tot 6 °C, zorgen voor een uitputtend effect op wallen en donkere kringen en een verstevigend, rustgevend en tonisch effect op de huid, en vervagen rimpels onmiddellijk. DIEPE HYDRATATIE. Dankzij MARINE ALGAE EXTRACT hebben ze een krachtige vochtregulerende werking en geven de huid een uniek gevoel van comfort. Wanneer pas je ze toe? Het zou geweldig zijn om elke dag een masker te kunnen aanbrengen, maar dat hangt af van de tijd die je hebt. Ik raad je aan om minimaal één of twee maskers per week aan te brengen om het verschil in je huid te zien. Hoewel hun effect onmiddellijk is en ze de beste flashoplossing zijn, werken hun actieve ingrediënten ook op de lange termijn. Probeer ze allemaal - er zijn 8 verschillende opties om uit te kiezen - en word lid van de CASMARA Mask-verslaafdenclub, want ze worden een must-have in je gezichtsroutine. Misschien vind je ze in het begin een beetje lastig om toe te passen, maar als je ze eenmaal onder de knie hebt, zul je genieten van een cosmetische ervaring als geen ander.

5. Gezichtsmassageroutine. Er is niets beter dan gezichtsyoga om de effecten van je dagelijkse verzorgingsroutine te versterken!

Onlangs hebben we talloze mensen thuis zien trainen om in vorm te blijven en elke spier van het lichaam te trainen, maar hoe zit het met de gezichtsspieren? Wist je dat het versterken van je gezichtsspieren veel voordelen heeft? De ‘gezichtsgymnastiek’ vermindert expressielijnen, verbetert de stevigheid en activeert de bloedsomloop, waardoor je in een oogwenk een ontspannen gezicht krijgt. Er zijn veel technieken die allemaal één ding gemeen hebben: het trainen van de verschillende spieren van het gezicht en de nek om te voorkomen dat hun huid verslapt. Laten we deze kans aangrijpen om zoveel mogelijk voor onze huid te zorgen. Let op, ik zal je ongeveer 5 gezichtsmassagebewegingen vertellen om veroudering op natuurlijke wijze te voorkomen: 1. Je nek en bovenrug strekken door je vingers achter je hoofd te kruisen en naar voren te leunen. Wordt gebruikt om de spanning te verlichten en de schouderhouding te corrigeren, omdat stijve spieren ook een slechte plaatsing van nek en kin kunnen veroorzaken, wat resulteert in het verschijnen van kaken of een dubbele kin.


2. Oefening van het type tillen, trek met jouw handpalmen je wangen naar buiten en jouw lippen naar voren brengend. Wordt gebruikt om de spieren van de orbicularis, buccinator en liplift te versterken, waardoor de huid strakker en gladder wordt. 3. Duimen onder de kin en vingers die de wangen naar buiten trekken.


Wordt gebruikt om het drukpunt onder het midden van de kin te activeren en de wangen op te tillen, waardoor het uiterlijk van de rictus of het nasolabiale vouwgebied verbetert. 4. Houd jouw gesloten hand voor jouw lippen en probeer krachtig tegen jouw hand te blazen. Gebruikt om de spierspanning in de onderste helft van het gezicht te verbeteren en de bloedcirculatie te activeren, het verbeteren van weefseloxygenatie en voeding. 5. Knijp met je duim en wijsvinger in je wenkbrauwen en trek ze naar buiten terwijl je probeert frons. Gebruikt om het fronslijngebied tussen de wenkbrauwen te verbeteren, wat resulteert in veel zachter, jonger ogende en meer zorgeloze ogen.STAY HOME, STAY SAFE


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page