top of page

Advanced Nácar: Revolutionaire nieuwe professionele verhelderende en verlichtende behandeling


Een innovatieve, exclusieve verhelderende en verlichtende geavanceerde professionele behandeling tegen veroudering. 'Advanced Nácar' behandeling wordt geboren 10 jaar na de lancering van Casmara's iconische behandeling tegen donkere vlekken, 'Nácar Skin' behandeling. Dit is de nieuwste revolutionaire innovatieve creatie, een behandeling die donkere vlekken echt elimineert. Deze professionele behandeling tegen huid veroudering, verheldert en verlicht, samen met de cosmetica-lijn voor thuisgebruik markeert een keerpunt in de hyperpigmentatiezorg, met buitengewone, zeer effectieve resultaten. Het CASMARA Research Center is altijd toonaangevend en presenteert Advanced Nácar. Een behandeling met een exclusieve combinatie van actieve ingrediënten die wereldwijd alle processen die de vorming van donkere vlekken veroorzaken kan blokkeren, waardoor zichtbare resultaten worden behaald vanaf de eerste toepassing. Een innovatieve, exclusieve verhelderende en verlichtende geavanceerde professionele behandeling tegen veroudering, gepersonaliseerd in fasen met monodosis en de voordelen van Algae Peel-Off Nácar Mask 2085. Hier zijn alle voordelen en gegarandeerde resultaten. Je zult het geweldig vinden!

Wat is melanine en wat veroorzaakt het?

Onregelmatige huidpigmentatie wordt veroorzaakt door overmatige melanineproductie, een stof die door ons lichaam wordt gesynthetiseerd, verantwoordelijk is voor huidkleuring en als afweermechanisme werkt tegen verschillende oorzaken. Overtollige melaninesynthese en de onregelmatige ophoping in de huid worden niet alleen veroorzaakt door zonnestraling of hormonale veranderingen, maar ook door externe factoren zoals vervuiling, medicatie en een slecht dieet. Deze factoren veroorzaken interne en externe irriterende huidprocessen die de overmatige melaninesynthese in de huid stimuleren. Een verouderende huid is een andere factor die bijdraagt aan het verschijnen van donkere vlekken. Dankzij deze ontdekkingen was het mogelijk om nieuwe processen te identificeren die tot hyperpigmentatie leiden, waardoor er nieuwe manieren ontstonden om de oorzaken van het melanogenese-proces vanaf de oorsprong te behandelen en de wortel van het probleem te helpen bereiken.

Geavanceerde Nácar: professionele behandeling

GEAVANCEERD Nácar is een professionele behandeling die is geformuleerd met nieuwe technologieën en zeer effectieve actieve ingrediënten, en die 3 sleutelacties combineert om hyperpigmentatie te bestrijden: exfoliëren, depigmenteren en anti-veroudering. Een complete behandeling die reageert op alle huidtypes, niet alleen degenen die een behandeling tegen donkere vlekken willen, omdat de geavanceerde anti-aging en verlichtende verzorging met bescherming tegen de zon iedereen die het probeert zal zich verbazen. Een zeer effectieve maar niet-irriterende behandeling met een sleutelcombinatie van innovatief exfoliëren en vernieuwen, anti-melanogenese en depigmenterende en anti-aging en herstellende actieve ingrediënten. Een unieke formule voor een stralende huid, omgeven door een prachtige halo van licht en jeugd! Als je op zoek bent naar de doeltreffendheid van een verhelderende en depigmenterende professionele behandeling die gelokaliseerde donkere vlekken (pigment) voorkomt en behandelt, terwijl het globaal lichter wordt en de tekenen van veroudering beïnvloedt, vraag het dan aan By Martine Sophia en je zult resultaten behalen vanaf de eerste sessie!

De Advanced Nácar professionele behandeling bevat 6 FASEN: 5 FASEN VOOR EENMALIGE DOSIS + PEEL-OFF MASKER.

Laat ik je dit stap voor stap vertellen: Fase 1. Geavanceerde peeling. Een exclusieve chemische peeling gemaakt door CASMARA, die de huid perfectioneert dankzij de combinatie van actieve ingrediënten die synergetisch werken, waardoor de oppervlakkige ophoping van melanine en dode cellen op de meest effectieve manier wordt verwijderd; het vervaagt intens donkere vlekken en buitengewoon en verbetert het algehele uiterlijk van de huid. Fase 2. Neutraliseren. De krachtige werking van fase 1 moet worden geneutraliseerd door toepassing van fase 2 om de huid in balans te brengen.

Fase 3. Depigmentatie en oplichtend. Gel gemaakt met behandelend en preventief oplichtende actieve ingrediënten. Corrigeert bestaande donkere vlekken en voorkomt hun verschijning, versnelt de huidvernieuwing, maakt de toon egaler en verlicht het gezicht intens. Vernieuwde huid. Perfect. Fase 4. Globaal herstel. Globale herstelfase. Een complexe formule die werkt als een echt elixer om de huid te herstellen en energie te geven. Essentiële zorg na het toepassen van de voorgaande krachtige fasen. Fase 5. Masker Nácar 2085. Rustgevend en verhelderend. Masker met peel-off-technologie gemaakt met TASMANIAN ESSENCE en Japanese Secret, dat 2 sleutelacties combineert in een behandeling tegen donkere vlekken: rustgevend en verhelderend. Dankzij TASMANIAN ESSENCE kalmeert het verzachtende effect roodheid en het mogelijke gevoel van irritatie. De verhelderende werking is te danken aan Japanese Secret, een actief ingrediënt rijk aan aminozuren, dat het gezicht lichter maakt en een intens anti-aging effect geeft. Fase 6. Verhelderend en anti-veroudering. Anti-aging, verhelderende en oplichtende fase met SPF 50, die cellulaire veroudering voorkomt en herstellende en beschermende zorg biedt op DNA-niveau. Een innovatieve formule die zonne-energie absorbeert en transformeert in een lichtbron voor de huid, waardoor deze lichtgevend en stralend blijft.

Lightening: Dag- en nachtritueel voor thuisgebruik

Voor 100% efficiëntie heeft Casmara de Lightening Day and Night Ritual gecreëerd, een nieuwe collectie voor thuisgebruik die de professionele behandeling van de salon aanvult om optimale resultaten te bereiken. Een globale actie die de huid elke dag perfectioneert en prachtig maakt!

Als je een einde wilt maken aan jouw donkere vlekken of de doffe huidskleur wilt verlichten, is de ideale oplossing om de professionele Advanced Nácar-behandeling te ondergaan (het aantal keer hangt af van de behoeften van jouw huid) en deze behandeling thuis aan te vullen . Het nachtritueel omvat het aanbrengen van CLARIFYING CONCENTRATED SERUM, een zuiverende en perfectionerende geconcentreerde peeling die donkere vlekken corrigeert, de toon egaliseert en de tekenen van veroudering verzacht. Het nachtritueel wordt gecombineerd met het dagritueel, waarbij de verbazingwekkende CLARIFYING ANTI-AGING CREAM wordt aangebracht, een vloeibare, verhelderende en verlichtende anti-verouderingscrème met SPF 50, die donkere vlekken corrigeert en verzacht terwijl het globaal veroudering en tekenen van veroudering vermindert. Het geeft het gezicht een duidelijke helderheid vanaf de eerste toepassing. Naast het dag- en nachtritueel zijn er nog twee buitengewoon effectieve producten: een crème die de Aziatische markt overspoelt, TONE-UP CREAM, een lichtgevende crème met flasheffect die de huid onmiddellijk perfectioneert (sterk aanbevolen als make-up primer om de afwerking te verbeteren), en de verhelderende en anti-verouderende LIGHTENING AMPULLEN, die onmiddellijk een verhelderend en verlichtend effect hebben. Je kunt het ook op je gezicht aanbrengen voor het opmaken; het geeft het niet alleen meer uithoudingsvermogen aan je make-up en verbetert het uiterlijk, maar egaliseert onmiddellijk de toon, verlicht en verzacht! Deze geweldige professionele combinatie voor dagelijks gebruik biedt: 80% egalere huid in 2 weken, 97% meer stralende huid in 56 dagen, 90% opgehelderde donkere vlekken in 56 dagen, 85% verminderde rimpels en expressielijnen na 28 dagen behandeling. Advanced Nácar en de Lightening Line hebben de grootste depigmenterende en antiverouderingskracht voor jouw huid en bereiken onmiddellijk effectieve resultaten. Heb je nog meer redenen nodig om te genieten van een GEAVANCEERDE NÁCAR-sessie en de voordelen van Lightening Line op je huid te voelen? Probeer het en ontdek vandaag nog de effecten ervan. * Alle resultaten van deze behandeling zijn klinisch getest en onderworpen aan een tevredenheidstest.

CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page