top of page

BB, CC en DD Crèmes: Ontdek Meer


Essentieel voor dagelijkse schoonheidsroutines, gekleurde crèmes zijn er in drie verschillende formaten: BB Crème, CC Crème en DD Crème. Ontdek hoe ze verschillen en wat ze voor je huid kunnen doen. De wereld van make-up en cosmetica breidt zich steeds verder uit en tegenwoordig hebben we talloze producten om uit te kiezen. Maar weten we welke het beste passen bij onze smaak, voorkeuren en huidtype? Gekleurde crèmes zijn op de markt gekomen en hebben publieke loyaliteit gekregen dankzij het feit dat het multifunctionele producten zijn die ons dagelijks leven kunnen bijhouden.


Er zijn drie soorten gekleurde crèmes en talloze merken hebben de afgelopen jaren hun eigen crème gecreëerd, wat bijdraagt ​​aan deze wereldwijde trend. Dus als je op zoek bent naar een gekleurde crème voor jouw dagelijks leven, moet je weten dat er 3 soorten zijn: BB Crème, een vochtinbrengende crème met een subtiele kleurtoets; CC Crème, dat meer dekking biedt dan de vorige; en DD Crème, de nieuwste toevoeging aan gekleurde crèmes en de meest complete, omdat het de teint egaliseert en ook anti-aging actieve ingrediënten en eigenschappen, antioxidanten en / of zonnebrandcrème bevat.

Vandaag zal ik hun eigenschappen introduceren en ik zal je in meer detail vertellen waarom het een goed idee is om een ​​DD Crème te kiezen en wat het voor voordelen heeft in jouw dagelijks leven.

Wat doen BB Crèmes, CC Crèmes en DD Crèmes?

De eerste gekleurde crème werd geboren in 1967 en werd gemaakt door schoonheidsspecialiste Christine Schrammeck, met de noodzaak om onvolkomenheden in het gezicht te verhelpen. De naam was Original Blemish Balm en toen de jaren tachtig arriveerden, werd het een essentieel onderdeel voor Koreaanse vrouwen en werd het daarom BB Crème genoemd. Vanaf dit moment was een nieuw productconcept geboren. Jaren later bleef Christine's dochter, een dermatoloog en allergoloog, de formule ontwikkelen, die later de basis werd van alle BB Crèmes over de hele wereld. BB Crème, of Blemish Balm Crème, is een snel absorberende gekleurde vochtinbrengende crème met een lichte dekking en een gladde textuur, die meestal kleine onvolkomenheden zoals roodheid, onzuiverheden en poriën corrigeert. Na BB Crème kwam CC Crème, met de behoefte om te voldoen aan de eisen van een steeds veeleisender publiek. CC Crème is een gekleurde crème met meer dekking, die de huidskleur effectiever egaliseert. CC Crème, of Colour Correcting Crème, is een gekleurde crème die een medium hydratatie geeft en meestal meer dekking geeft dan BB Crème, vergelijkbaar met make-up. Ze zorgen voor helderheid en correcte vale tinten, egale huidskleur en zorgen voor een zijdezachte finish, vrij van imperfecties. In 2013 kwam de eerste DD Crème op de markt, een crème met een zeer volle kleur, die de eigenschappen van BB Crème en CC Crème bevat, samen met anti-aging functies, antioxiderende ingrediënten en een zonbeschermingsfactor. Het multifunctionele product bij uitstek!

Behalve dat het een hydraterende basis en een corrigerende toon heeft, zorgen DD-crèmes voor extra hydratatie en voeding, en langdurige preventieve verzorging tegen vervuiling, de zon en huidveroudering. Perfect voor je dagelijkse stadsleven! Deze gekleurde crèmes geven een egale tint met een natuurlijke finish, corrigeren imperfecties en expressielijnen, en bieden een medium dekking en een snel geabsorbeerde lichte textuur. Daarom zijn DD-crèmes ideaal voor alle huidtypes, vooral voor diegenen die een multifunctionele actie willen: bescherming, egale huid en andere functies om de huid te behandelen, zoals anti-veroudering, hydratatie, voedend, verstevigend, enz.

UrbanProtect DD Cream: ontdek het en word er verliefd op.

Je vindt CASMARA's DD Crème in de categorie UrbanProtect, een ware revolutie in gekleurde crèmes, voor dagelijkse huidbescherming. Het is een nieuw multifunctioneel cosmetica-concept tegen vervuiling en veroudering, met een vleugje kleur en de innovatieve MULTILIGHT-TECHNOLOGIE (SPF 30, UVA-UVB en kunstlicht) om de huid te beschermen en te behandelen, egale toon met een natuurlijke afwerking. Perfecte huid in slechts één stap! UrbanProtect DD Crème helpt de huid te beschermen met anti-zonnebrandmiddelen met een breed spectrum die het antioxidant potentieel versterken, de vorming van vrije radicalen voorkomen die het cel-DNA beschadigen en het verschijnen van expressie lijnen versnellen. Bovendien houdt de exclusieve formule vervuilende onzuiverheden vast, waardoor ze niet door de huid worden opgenomen.

Het versmelt en past zich aan de huidskleur aan, waardoor het een natuurlijke finish krijgt. Het revitaliseert het gezicht, versterkt de helderheid, minimaliseert imperfecties en egaliseert de huidskleur in slechts één stap, voor een gladde, fluweelzachte textuur. Het heeft dus ook onmiddellijke en langdurige voordelen tegen veroudering, dankzij de formule met actieve ingrediënten tegen veroudering. Het vermindert de eerste zichtbare tekenen van veroudering en stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine, waardoor de huid soepel, stevig en strak blijft. UrbanProtect DDCrème bevat een vloeibare textuur die zich aanpast aan de toon en onmiddellijk in het gezicht versmelt om het te perfectioneren. Ideaal voor alle huidtypes. Een nieuw multifunctioneel cosmetica-concept dat voor jouw huid zorgt terwijl je geniet van jouw dagelijks leven! Het UrbanProtect-protocol tegen vervuiling is de ideale dagelijkse bescherming en perfect voor stedelingen! Volg By Martine Sophia's blog heel nauwkeurig zodat je geen informatie en nieuws over producten en behandelingen mist, waarmee je de perfecte huid kunt krijgen die je zo graag wilt.


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page