top of page

De natuurlijke actieve ingrediënten in AgeDefense


De perfecte combinatie tussen actieve ingrediënten en de nieuwste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek op de huid.


Deze nieuwe CASMARA-behandeling - AgeDefense - combineert prebiotica, probiotica en technologisch geavanceerde natuurlijke actieve ingrediënten. Een avant-garde tendens in cosmetica die het beste uit de wetenschap en de natuur haalt om jou een innovatieve en exclusieve cosmetica-collectie te bieden.


Wist je dat professionele CASMARA behandelingen @ByMartineSophia gepersonaliseerd kunnen worden?

Het unieke 6-fasen-systeem garandeert ongelooflijke resultaten voor jouw gezicht. Laten we ontdekken hoe de natuurlijke actieve ingrediënten van AgeDefense werken in elk van de behandelingsfasen:FASE 1.


We beginnen met het voorbereiden van de huid voor behandeling met LIME CAVIAR, een exclusieve natuurlijke enzymatische exfoliant samengesteld met exotische Australische limoenkaviaar. Met een pH die vergelijkbaar is met die van onze huid, is het een natuurlijk, ultra-effectief, niet-agressief peelingmiddel dat een versnelling van het peelingproces veroorzaakt. Het resultaat is een vernieuwde huid, perfect klaar voor een goede opname van de behandeling.FASE 2.


In deze tweede fase verdedigen, herstructureren en verlichten we de huid dankzij twee krachtige actieve ingrediënten: D-PROTECT: het verhoogt de defensines en creëert een verdedigingsbarrière die de huid versterkt en voorbereidt op de bestrijding van pathogene stoffen die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige veroudering. JAPANESE CEDER EXTRACT, Japanse ceder schiet met een ongelooflijk herstructurerend vermogen, hoog in stamcelrijke stoffen, reactiveert de huid en verbetert het uiterlijk. Het is een krachtige activator voor celvernieuwing. Het verzacht en vervaagd rimpels en expressielijnen. Dit zorgt voor een intensief herstelproces in de huid.FASE 3.


Emulsie geformuleerd met een PRO & PREBIOTIC-complex, een actief ingrediënt dat van binnen en van buiten alle tekenen van veroudering bestrijdt. Het buitengewone anti-verouderingseffect van dit actieve ingrediënt wordt aangevuld door het innovatieve, ultra-hydraterende actieve ingrediënt en de drager JOJOBA & BIJEN WAS geformuleerd met jojoba-was en bijenwas, POLLU-BLOCK, een ontgiftend-anti-vervuilend actief ingrediënt en DRY OIL COMPLEX, een voedzame droge stof oliecomplex met anti-vrije radicale kracht.FASE 4.


We beschermen en voeden de huid met actieve ingrediënten zoals:


SKINADAPT: Het stimuleert de biosensorale capaciteit van de huid en helpt deze zich snel en effectief aan te passen aan externe agressie. De productie van essentiële eiwitten en enzymen die verband houden met de kwaliteit van de huid wordt verhoogd.


DRY OIL complex: een nieuw voedzaam complex van droge olie, samengesteld met olijf-, amandel- en abrikozenolie, gecombineerd met Koreaans zoethoutextract, dat de huid een voortreffelijke textuur en een aanzienlijk vermogen tegen vrije radicalen geeft.


ACTIDEFENSE: een actief ingrediënt dat, door middel van een vergelijkbaar mechanisme als dat van probiotica, een algehele verbetering van de mechanische en biologische barrière van de huid veroorzaakt.


MACADAMIA-OLIE: natuurlijk anti-aging en ultra-voedzaam actief ingrediënt rijk aan omega 9 oliezuur en palmitoleïnezuur. Het kalmeert diep, voedt en reactiveert de huid en herstelt een jong, gezond uiterlijk. Het is een olie met een lichte textuur en onmiddellijke opname die geen olieachtig gevoel achterlaat.FASE 5.


De meest exclusieve en langverwachte fase. Met de nieuwe PREBIOTIC IONISABLE MASK 3020 heeft CASMARA een ongelooflijke MASKER gemaakt met onmiddellijk resultaat op de huid. Het avant-garde ioniseerbare masker dat is geformuleerd met prebiotica en peel-off technologie is het enige ter wereld met een 360 ° anti-aging effect en rondt de 360 ° anti-aging cyclus af dankzij de bijdrage van PREBIOTICA die de werking van de PROBIOTICA versterken en stimuleren. Toegepast tijdens behandeling.


Dit innovatieve, hypermoderne, cosmetische product dat veroudering tegengaat, versterkt de eerste verdedigingsbarrière van de huid, versterkt haar natuurlijke afweer en houdt haar jong. Het verhoogt het vochtvasthoudend vermogen van de huid en beschermt de collageenmatrix, waardoor de huid stevig en rimpelvrij blijft.FASE 6.


360 ° anti-verouderingsfase. De actieve ingrediënten in deze laatste fase zijn alle ingrediënten die tijdens de behandeling worden aangebracht en dezelfde als die in de crème voor thuisgebruik. Op deze manier verbeteren we de resultaten en behandeling en kunnen we deze thuis voortzetten. Een combinatie van actieve ingrediënten zoals: PRO & PREBIOTIC COMPLEX + DRY OIL complex + JOJOBA AND BEES WAX. Het bevat ook POLLU-BLOCK, essentieel om te ontgiften en bescherming te bieden tegen besmetting. CASMARA heeft voor dit innovatieve actieve ingrediënt gekozen dat een schild tegen vervuiling creëert. Het is een barrière tegen: ultraviolet licht, luchtverontreiniging en chemische middelen. Het heft hun effecten op de huid op en bevordert hun eliminatie.


Dit zijn allemaal de actieve ingrediënten die samen AgeDefense vormen, WOW! Geavanceerde cosmetische innovatie die van buitenaf werkt en de natuurlijke afweer van de huid versterkt om haar jong te houden; en van binnenuit garanderen de natuurlijke actieve ingrediënten een allround anti-aging verzorging. AgeDefense is de ideale behandeling om de huid te transformeren en terug te brengen naar haar natuurlijke staat van gezondheid en schoonheid, hoogwaardige natuurlijke cosmetica.


Innovatie direct op je huid!

CASMARA, cosmetica zonder grenzen
1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Коментарі


bottom of page