Hoe kies ik mijn ideale gezichtscrème?We weten dat huidverzorging niet altijd gemakkelijk is; er zijn een aantal factoren waarmee je rekening moet houden bij het kiezen van jouw gezichtscrème en de perfecte huidverzorgingsroutine.


Niemand van ons is geboren met onze eigen handleiding onder onze arm, dus tenzij je een totale cosmetica verslaafde bent, is het meer dan waarschijnlijk dat je je een beetje verloren voelt. Let dus goed op, want in dit bericht ga ik je 3 belangrijke dingen uitleggen waar je rekening mee moet houden wanneer je kiest tussen duizenden gezichtscrèmes die bij je huid passen. Als je consistent bent, zullen de resultaten op je huid ongelooflijk zijn.


Essentiële aspecten waarmee je rekening moet houden:


1.-Identificeer welk huidtype je bent.

De eerste stap is om te weten wat uw huidtype is, zodat u uw huid precies kunt geven wat ze nodig heeft.


Huidtypes kunnen als volgt worden beschreven:


Normale huid


Dit huidtype is perfect in balans. Niet droog of olieachtig. Met andere woorden, de gelukkigen met een normale huid hebben geen probleem met een strak gevoel, en hebben ook geen glanzende huid. Hun talgafscheiding is perfect in balans.

Gemengde huid


Zoals de naam al doet vermoeden, is het een mengsel van de verschillende huidtypes. In dit geval is de talgafscheiding onregelmatig, met overmatige glans in de T-zone (voorhoofd, neus en kin). In deze zone zijn bij een gemengde huid, de poriën over het algemeen meer verwijd maar hebben de wangen een normaler aspect.


Droge huid


Dit huidtype produceert minder talgafscheiding dan nodig is. Dit komt omdat de huid niet genoeg heeft van de beschermende laag waarin voedingsstoffen (lipiden) worden geproduceerd. Als gevolg hiervan verliest een droge huid vocht en droogt uit, waardoor je een strak gevoel krijgt.
Vettige huid


Dit huidtype heeft een hoge talgafscheiding, wat leidt tot een zeer glanzende huid over het hele gezicht. Een vette huid wordt vaak geassocieerd met acne, verwijde poriën, acne, mee-eters ...

2. - Hoe u uw perfecte huidverzorgingsroutine kiest ...

Nadat je jouw huidtype en de meest geschikte gezichtscrèmes voor elke huid hebt geïdentificeerd, volg je deze stappen om jouw perfecte huidverzorgingsroutine te kiezen.


Het is waar dat het met zoveel producten op de markt niet eenvoudig is om te beslissen welk cosmetica product je nodig hebt om voor je huid te zorgen. Bij CASMARA hebben ze, na jarenlang huidonderzoek, de beste combinatie van actieve ingrediënten gecreëerd om je huid precies te geven wat ze nodig heeft.


Waar moet ik op letten bij het kiezen van de beste gezichtscrèmes?


- Bepaal welk huidprobleem je wilt behandelen:


a) Gezichtscrèmes om het optreden van tekenen van veroudering te voorkomen.


Om de eerste tekenen van veroudering te voorkomen, raad ik aan om antioxidantcrèmes te gebruiken die onze huid beschermen tegen externe invloeden en helpen om de huid gehydrateerd te houden.


b) Gezichtscrèmes om de reeds zichtbare tekenen van veroudering te behandelen.


Om de tekenen van veroudering (rimpels en expressielijnen) te behandelen, wordt het gebruik van anti-aging crèmes sterk aanbevolen. Deze crèmes kunnen verschillende effecten hebben op onze huid


- Er zijn crèmes met een Botox-effect, die een ontspannend effect hebben op de huidcellen en zo de contracties verminderen die expressielijnen veroorzaken. Met andere woorden, ze simuleren een botox-effect op de huid die overgaat in rimpel.


- Sommige anti-age crèmes hebben een opvullend effect; deze crèmes werken door rimpels van binnenuit op te vullen, rimpels en expressielijnen glad te strijken, waardoor de microcontour van de huid verbetert en het een meer uniform oppervlak krijgt


- Er zijn ook crèmes met een verjongend effect, deze producten helpen de functionaliteit te reactiveren en te herstellen en een balans met betrekking tot een jongere huid. Ze stimuleren de aanmaak van collageen naast de stamcelactiviteit.


c) Gezichtscrèmes om slapte te voorkomen.


Als we slappe gezicht willen voorkomen of bestrijden, moeten we verstevigende anti-aging crèmes gebruiken met een facelift-effect; dit zijn crèmes met versterkende actieve ingrediënten die de huid gladder en strakker maken en de cellulaire activiteit stimuleren; waardoor de huid in het algemeen slapper wordt.


d) Gezichtscrèmes tegen gebrek aan energie en vitaliteit.


Na verloop van tijd verliest het gezicht zijn helderheid en uitstraling. Om dit effect tegen te gaan zijn er Energizing Creams met bio-energetische ingrediënten zoals COENZYME Q-10 die voedingsstoffen omzet in cellulaire energie; evenals revitaliserende crèmes die de huid voorzien van vitamines en essentiële sporenelementen die nodig zijn om de natuurlijke helderheid van het huidweefsel terug te krijgen, waardoor de balans die in de loop van de tijd verloren is gegaan, wordt hersteld. Ze helpen je om een ​​stralend, stralend en gerevitaliseerd gezicht te krijgen!


e) Anti-donkere vlekken crèmes en onregelmatige huidskleur.


Als je een behandeling voor vlekken en een onregelmatige huidskleur nodig hebt, moeten we huidoplichtende crèmes gebruiken. Hoe werken deze crèmes? Hun belangrijkste functie is het verminderen van de vorming van melanine, de stof die verantwoordelijk is voor het bruiningspigment van de huid; ze versnellen ook de vernieuwing van huidcellen, waardoor een meer regelmatige huidskleur wordt bereikt en de huid al haar kracht kan herstellen. Als deze crèmes verhelderende effecten hebben, des te beter, want dan zal je gezicht vol licht zijn.


f) Gezichtscrème tegen overtollige olie of glanzende huid.


Dit is een probleem waar velen van ons mee te maken hebben, wat leidt tot het verschijnen van onooglijke vlekken of mee-eters. In deze gevallen is het het beste om talgafscheiding toe te passen. Regulerende crèmes, deze gezichtscrèmes voorkomen acne, ze hebben een antiseptisch effect, versterken de afweermechanismen van de huid en neutraliseren endotoxinen.


Een ander probleem waar mensen met een vette huid mee te maken hebben, is het beheersen van een glanzende huid, die glanzende plekken verschijnen niet overal op het gezicht, alleen op specifieke gebieden. Wanneer we proberen een crème aan te brengen om de vettigheid te reguleren, krijgen we een droge huid en een gevoel van benauwdheid. Om dit probleem op te lossen, kunt u Matt-effectcrèmes aanbrengen met intelligente actieve ingrediënten die de vettigheid van de huid reguleren en in evenwicht brengen en tegelijkertijd hydrateren, en alleen werken in die gebieden waar dat nodig is.


3.- Weten wanneer je elke gezichtscrème moet gebruiken en waarom.


Nadat we ons huidtype en het probleem dat we willen behandelen, hebben geïdentificeerd, is dit een van de moeilijkste. Moet ik een serum gebruiken? Hydraterende of voedende crème?


SERUMS


- KIEZEN VAN GEZICHTSERUMS