top of page

Maak kennis met de ingrediënten van jouw huidverzorgingsproducten

Bijgewerkt op: 20 mrt. 2020


Natuurlijk zijn er actieve ingrediënten die je bekend voorkomen, echter ... Ken je de effecten die ze op de huid hebben? Onze gezichtscrèmes zijn gemaakt van actieve ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de werkzaamheid. Daarom, als we van deze middelen op de hoogte zijn en hoe ze werken, zal het veel gemakkelijker zijn om te weten of ze voldoen aan de behoefte van de huid en de imperfecties waar we ons storen...


VITAMINE C

1.- Vitamine C - Verstevigend, verhelderend en antioxidant.

Vitamine C geeft ons bescherming tegen de toxiciteit van UVA- en UBV-straling. Het is een ideale beschermer tegen vrije radicalen en de oxiderende moleculen die vlekken, sproeten en imperfecties veroorzaken. Het verhoogt de zelfverdediging tegen oxidatieve stress, waardoor het nuttig is als beschermlaag en hersteller van UV schade. Wanneer het op de huid wordt aangebracht, helpt het de tonus en textuur aanzienlijk te verbeteren.


Vitamine C heeft veel eigenschappen, maar het effect ervan is afhankelijk van de concentratie en formulering. Dit zal bepalen tot welk niveau van de huid het werkt: op een oppervlakkig niveau werkt het als een krachtige antioxidant; op een gemiddeld niveau heeft het verhelderende eigenschappen; op een dieper niveau stimuleert het de aanmaak van collageen en elastine die helpen om de huid te verstevigen.


TIP VAN CASMARA:

Kies producten gemaakt met Biologische Vitamine C, omdat het enzymen bevat die in staat zijn om de meest oppervlakkige moleculen van de huid te doorbreken en in een dieper niveau kunnen doordringen en de vitamine vrijgeven waar we het het meest nodig hebben.

Het is raadzaam om producten te kiezen die het ideale type en de concentratie van vitamine C bevatten. Dit komt omdat Vit-C bij blootstelling aan zuurstof en zonlicht, het oxidatieproces onmiddellijk start en effectiviteit verliest...


COENZYME Q-10

2. - COENZYME Q-10 - Energie voor jouw cellen.

Heel vaak weten we niet waarom, ondanks het aanbrengen van alle soorten crèmes, ons gezicht saai en grauw blijft. Er is een reden; Co-enzym Q-10 is te vinden in elke cel in ons lichaam, maar hier komt het slechte nieuws ... Het verstrijken van de tijd, stress, de blootstelling aan vrije radicalen, enz., Verminderen de niveaus van CoQ10 en ons lichaam is minder in staat om nieuwe CoQ10 te produceren in de cellen. Gevolg: onze huid verliest zijn energie en helderheid.


DE OPLOSSING

Co-enzym Q10 is een natuurlijk actief bestanddeel dat voedingsstoffen omzet in energie voor de cellen; het beschermt collageen en elastine tegen beschadiging en vertraagt ​​het ontstaan van rimpels en slapheid. Door regelmatig gezichtscrèmes te gebruiken die CoQ10 bevatten, kunnen we het verouderingsproces aanzienlijk vertragen. Het is een antioxidant die oplosbaar is in vloeistoffen, waardoor het dieper in de huid kan doordringen. Het heeft een directe invloed op de regeneratie van collageen en de productie van hyaluronzuur, het geeft stevigheid aan de huid en beschermt het tegen verdere schade.


CASMARA TIP

Het dagelijks gebruik is het geheim! ... we hebben minstens drie maanden dagelijks gebruik nodig om zichtbare effecten te krijgen ... dus, smeer jezelf vol energie!


3.- AQUA SHUTTLE® - Langdurige vochtinbrengende crème

Uitdroging is de belangrijkste oorzaak van de verschijning van rimpels en verslappingen van de huid. Daarom moeten we zoeken naar actieve stoffen die ons in staat stellen om onze huid goed te hydrateren ...


DE OPLOSSING…

AquaShuttle® vertegenwoordigt een nieuw concept op het gebied van vochtinbrengende producten. Het is het resultaat van de geavanceerde inkapseling. Het is in staat om de natuurlijke hydratatie van de huid te imiteren als een referentie voor de diatomeeën, een eencellige soort algen gevonden in mariene ecosystemen waarvan de aard en structuur de inkapseling van actieve ingrediënten in de kern mogelijk maakt.

Het is een innovatieve actieve stof die vochtinbrengende ingrediënten kan inkapselen en langdurig in de huid kan gedoseerd kan afgeven, waardoor een efficiënte en langdurige hydratatie wordt gegarandeerd.


TIP VAN CASMARA:

Ons advies is: als je een vette huid hebt, moet je voordat je jouw gezichtscrème kiest ervoor zorgen dat de actieve ingrediënten het meest geschikt zijn. Het is belangrijk voor jou om crèmes te kiezen die vrij zijn van lipiden, anders krijg je het tegenovergestelde effect.

Voor een optimaal resultaat is het aan te bevelen om specifieke crèmes te kiezen of om te weten wat de juiste actieve ingrediënten voor deze huidaandoening zijn. Aqua Shuttle® zal een goede bondgenoot zijn voor dit huidtype.


4.- ARGIRELINE® - "Botox-effect"

Argireline

De ongewenste expressielijnen liggen altijd op de loer, maar ... waarom verschijnen ze en wat kunnen we doen om ze te bestrijden zonder ons te bekommeren om chirurgische ingrepen? ...


De voortdurende samentrekking van de gezichtsspieren versnelt de verschijning van expressielijnen, dus de ontspanning van deze spieren vertraagt ​​de verschijning van rimpels. Hier spelen de actieve stoffen die werken om deze spieren te ontspannen een belangrijke rol, om onze huid een gelijkmatige toon te geven, waardoor de verschijning van fijne lijntjes wordt verbeterd en voorkomen ...


Je hebt misschien aan Botox gedacht, hoewel het de spier verlamt en de overdracht van het zenuwsignaal blokkeert kan het ook bijwerkingen hebben. In tegenstelling tot, Argireline® is een anti-aging actieve ingrediënt dat een alternatief voor Botox vertegenwoordigt, veel veiliger en vriendelijker voor het organisme en toch echt effectief. Het werkt door het ontspannen van de gezichtsspieren; het gladmaken van herhaalde gezichtsbewegingen. Gezichtscrèmes en behandelingen die dit actief bevatten, zijn een geweldig alternatief voor diegenen die injecties niet kunnen verdragen en niet willen ondergaan.


CASMARA TIP

Het goede nieuws is dat we het zonder gevaar op elk deel van het gezicht kunnen toepassen ...

Pas het toe zonder plekje van het gezicht te missen! Het werkt heel goed om de fijne lijntjes rond de lippen en ogen te vullen.


5.- JUVENESSENCE® - verjongende werking

Met het verstrijken van de tijd accumuleert de huid eiwitten (progerine) die de vertraging van de goede werking van cellen veroorzaakt. Dit eiwit maakt de activering mogelijk van de versnelde veroudering van huidstamcellen en zijn weefsels.


DE OPLOSSING

Juvenessence® is een krachtige verjongende actieve stof van marine oorsprong die de effecten van veroudering vertraagt dankzij de werking ervan op de eiwitten die zich in de huidstamcellen verzamelen.

Het is een actief ingrediënt dat de celveroudering stopt en herstelt (Cell-Detox). Cellen werken weer zoals die uit een jongere huid.


6.- WAKAME Zeewier - Naturlijk Extreem Verstevigend

De ongewenste huid slapte verschijnt op het gezicht wanneer collageen en elastine (vezels die de huid vasthouden) niet meer naar behoren functioneren. Het verstrijken van de tijd draagt ​​ook bij tot het verlies van onderhuids vet en het wordt duidelijk weerspiegeld op onze huid.


DE OPLOSSING

Wakame-zeewier is een verstevigende en verjongende actieve stof die 14 genen activeert die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid van de huid. Het is in Japan bekend als een "concentraat van het leven". De effecten ervan helpen de rimpels op het voorhoofd, de nasogenische groeven en de fijne lijntjes rond de lippen (de schoonheidsdriehoek) te verminderen.

Het helpt bij het reconstrueren van de extracellulaire matrix en het hyaluronzuur ... Het overlevingsvermogen is afgeleid van zijn ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen die het verouderingsproces vertragen.

Als een resultaat: een jeugdige en stevige huid


CASMARA TIP

Naast het feit dat we het op de huid kunnen aanbrengen dankzij huidverzorgingsproducten, is ons advies om Wakame-zeewier beetje bij beetje te introduceren in jouw dagelijkse voeding. Het heeft zulke positieve voedingskenmerken dat het zonde is om er geen baat bij te hebben. Het heeft een uitstekende assimilatie van voedingsstoffen: mineralen, vitaminen, essentiële aminozuren en sporenelementen. Het is een echt hyper-voedzame cocktail!


7.- GOJI BERRY - Antioxidant - Voorkomt fijne lijntjes

Ervoor zorgen dat onze huid haar natuurlijke staat behoudt en dat haar jeugdige uiterlijk behoudt, ondanks de voorbijgaande jaren is geen gemakkelijke taak. Vitaliteit gaat verloren en rimpels en de eerste tekenen van veroudering verschijnen.


DE OPLOSSING

Goji-bessen ... een natuurlijk actief ingredient met een hoog antioxidantvermogen ... de vrucht die een lang leven bevordert. Het helpt de huid te beschermen tegen externe invloeden, op hetzelfde moment dat het zijn natuurlijke staat in evenwicht brengt, het vertragen en voorkomen van veroudering en het elimineren van de eerste tekenen van veroudering.


TIPS VAN CASMARA

Maak een notitie. De regelmatige inname van Goji Berries helpt je niet alleen een stralende huid te krijgen, maar beschermt ook je hart en immuunsysteem dankzij het hoge gehalte aan zink en vitamines (A, B en C)


8.- HYADISINE - Maximale hydratatie

Hydrateren en om het juiste niveau van hydratatie in de huid te houden is niet hetzelfde. Onze huid heeft constante hydratatie nodig om de juiste waterniveaus te behouden en te herstellen. Ons lichaam produceert en behoudt water op natuurlijke wijze, maar in de loop van de jaren verliest het geleidelijk aan dit vermogen en wordt het niveau van hydratatie beïnvloed.


DE OPLOSSING

HYADISINE is een anti-aging ultra-hydraterende actieve stof van marine oorsprong die 97% meer water in de huid behoudt dat hyaluronzuur bevat.

Deze krachtige actieve, biedt onmiddellijke en langdurige hydratatie, op hetzelfde moment dat de huid voorziet van een effectieve anti-aging zorg.9.- ZEEWATER - Marine plasma - revitaliserend en stimulerend

Zeewater staat bekend om haar revitaliserende en stimulerende werking, dankzij het hoge gehalte aan sporenelementen.


Zeewater bevat 72 sporenelementen en de samenstelling is vergelijkbaar met ons bloedplasma. Het heeft een formidabele antibioticakracht en herstelt, dankzij haar minerale identiteit en het aanbieden van prebiotische elementen, de algehele cellulaire werking van het lichaam.


Het neemt met 450% fibroblastenactiviteit toe, die collageen kunnen synthetiseren, waardoor de huid opnieuw wordt aangemaakt en een stevigheid krijgt. Bovendien, alsof dit niet genoeg was, verbetert in 300% keratinocyten activiteit, versterking van de beschermende barrière van de huid ..


10.- GLYCOL ZUUR - Vernieuw je huid!

De zon geeft ons veel energie en zorgt ervoor dat we ons goed voelen. Niettemin heeft overbelichting door de zon ongewenste effecten omdat het de huid uitdroogt en pigmentvlekken, onregelmatige huidtinten en onvolkomenheden veroorzaakt.


DE OPLOSSING:

Glycolzuur. Het wordt gevonden in rietsuiker en daarom wordt het als een natuurlijk product beschouwd. De eigenschappen maken het een uitstekende exfoliant en natuurlijke moisturizer.

Het dringt diep in de huid door en helpt de lagen dode cellen af ​​te pellen die zich ophopen op het oppervlak, waardoor het uiterlijk en de textuur aanzienlijk worden verbeterd.

Het maakt de micromatrofie van de huid glad en vernieuwt cellen van binnenuit. Het vernieuwt ook de huid waardoor het vrij is van onvolkomenheden en rimpels, vlekken en elk soort onvolkomenheden vervaagt.


CASMARA TIP

Het glycolzuur werkt op diepere niveaus en kan de sleutel zijn tot wat je zocht om de gezondheid en schoonheid van jouw huid te verbeteren. In combinatie met melkzuur (acteren op een tussenliggend niveau) en salicylzuur (handelen op een oppervlakkig niveau) is het verbazingwekkend!

HET RESULTAAT: Een jeugdige en stralende teint.


Nu we weten hoe de actieve ingrediënten van onze gezichtscrèmes werken, draait het allemaal om het aanbrengen ervan, afhankelijk van onze behoeften, om een fantastische huid te krijgen!11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page