top of page

Neurocosmetica: innovatieve actieve ingrediënten die veroudering aan de bron helpen bestrijden


Een innovatieve cosmetica-collectie met FUTURE N.G.E-technologie, gemaakt door het CASMARA-laboratorium, die de huid op een intelligente manier verjongt en rechtstreeks werkt op de oorzaak van het verouderingsproces van de huid. Na verloop van tijd kan de huid zichzelf niet meer regenereren omdat de cellen hun cellulaire identiteit verliezen, iets dat het weefsel zichtbaar aantast en de structuur ervan beïnvloedt, waardoor zichtbare veroudering ontstaat.

Maar waarom veroudert onze huid?

Het zenuwstelsel, het DNA, de activiteit van onze genen en de juiste regulering van de circadiane (biologische) ritmes zijn essentieel voor het verlengen van de jeugdige uitstraling van de huid. DNA (genomica) bevat de genetische belasting die bepaalt hoe de huid van elke persoon ouder wordt. Tegelijkertijd bepalen het zenuwstelsel, de activiteit van genen en de circadiane ritmes het tempo van het verouderingsproces, ofwel versnellen ofwel vertragen. Het is aangetoond dat het beschermen van het DNA, het verbeteren van de expressie van genen, het reguleren van de berichten die het zenuwstelsel naar de hersenen stuurt en het balanceren van de circadiane ritmen resulteert in een verjongde huid. Het nieuwste onderzoek tart de wetten van de tijd om de nieuwste medisch-wetenschappelijke vooruitgang te combineren en maakt plaats voor een nieuw concept: neurocosmetica, actieve ingrediënten die rechtstreeks op het DNA (genomica) inwerken, de activiteit van genen (epigenetica) en het circadiane ritme (chrono-cosmetica). Het resultaat is cosmetica die sensaties en verzorging beloven die je naar een andere realiteit brengen, zodat de huid jeugd en schoonheid uitstraalt met een intens gevoel van welzijn.


Eternal Beauty telomere innovatie: genomica. Een revolutionair actief ingrediënt tegen veroudering met genomische technologie die de verkorting van telomeren kan voorkomen en elementen in het verouderingsproces van de huid bepaalt die DNA-schade beschermen en voorkomen (genomica). Op deze manier wordt het verouderingsproces gestopt en worden tekenen van veroudering verminderd.

Illuminating anti-fatigue active ingredient, Persian Silk Tree Extract: chrono-cosmetische innovatie. Een verhelderend anti-vermoeidheid actief ingrediënt met chrono-cosmetische technologie die tekenen van vermoeidheid bestrijdt, zoals wallen en donkere kringen, en het voorkomen van veranderingen in de huidskleur bij een rijpe huid (onregelmatige en gedevitaliseerde toon).


Chardonnay Grape Extract verjongende innovatie: epigenetica. Een verjongend actief ingrediënt met epigenetische technologie die de metabole ritmische regulerende genfunctie van de huid verbetert (slaap / waak circadiaans ritme). Overdag helpt het de huid om het optimale hydratatieniveau en de bescherming tegen oxidatieve schade te herstellen. 's Nachts helpt het om het regeneratieproces te activeren en eventuele schade die overdag wordt veroorzaakt te herstellen, waardoor beschadigde structuren worden genezen. De werking van dit actieve ingrediënt veroorzaakt wereldwijde verjonging. Innovatie doorlaatbaarheid van de huid: Japans bronwater (Onsen 温泉): vulkanisch thermaal water uit Japan met genezende eigenschappen, dat de doorlaatbaarheid van de huid verhoogt. Antistress actief ingrediënt. Lavendelolie: wellness-effect. Een dubbelwerkende anti-rimpel en anti-stress actieve stof: het remt onvrijwillige spiercontracties en herstelt de opperhuid. Op deze manier worden rimpels ontspannen en zorgt de reconstructie van de opperhuid voor een onmiddellijk anti-aging effect. Melatonine (jeugdhormoon): het is betrokken bij verschillende cellulaire en neuronale processen, het activeert de slaapcyclus van het lichaam, produceert een intens perfectionerend effect op de huid en een intens gevoel van welzijn. Tryptofaan + vitamine B6. Deze combinatie van serotonine-voorlopers (gelukshormoon) brengt rust en sereniteit en ze zijn essentieel voor een gezonde huid. Cherry Blossom: antistress-actief ingrediënt (neurocosmetica) dat zorgt voor een staat van ontspanning en het lichaam stimuleert om energie te geven en te herstellen.


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page