top of page

Schoonheid accessoire: Oogcontour crèmes2 revolutionaire formules die een echte intensieve behandeling vertegenwoordigen van alle tekenen die verband houden met de delicate oogzone.

Ze zeggen dat je ogen de vensters zijn voor je ziel en namens CASMARA's Atelier wil ik je de nieuwe collectie accessoires presenteren om je te helpen een stralende look te krijgen.

Waarom een ​​oogcontour crème gebruiken?

Omdat de huid in dit gebied 10 keer dunner is dan de huid van de rest van het lichaam en specifieke verzorging nodig heeft. Naast het op peil houden van het juiste vochtgehalte, moet het worden geholpen bij het bestrijden van verouderingsprocessen, het activeren van de microcirculatie en het verminderen van de eliminatie van gifstoffen die wallen onder de ogen en donkere kringen veroorzaken. Ik raad het gebruik van een oogcontour crème vanaf midden twintig / dertig aan om wallen onder de ogen, donkere kringen en kraaienpootjes te voorkomen en te pronken met een jeugdige en gezonde oogzone. Gebruik producten die zijn samengesteld met de juiste actieve ingrediënten om deze specifieke gebieden en de problemen die zich in de loop van de jaren voordoen, te behandelen.

Hoe kan ik deze aanbrengen?

Zachtjes (omdat dit gebied bijzonder delicaat is) de oogcontourcrème op het oogkasgebied (van binnen naar buiten om de drainage te verbeteren) en langs het orbitale bot (waar de kraaienpootjes meestal verschijnen). Herhaal elke dag, 's ochtends en' s avonds.

Welke werkt het beste voor mij?

Ontdek jouw ideale oogcontour crème volgens de behoeften van jouw huid:


1. Oogcontour Anti-rimpel [EYE PERFECT]

Rimpels vervagen. Een intense behandeling die sterk geconcentreerd is in actieve ingrediënten om de oogcontouren globaal te behandelen. Het effect van hyaluronzuur kan de troebelheid herstellen, het werkt als een rimpelvuller die de huid soepel maakt en de interne hydratatie verbetert.

Anti-verouderingseffect grotendeels aangetoond, met zichtbare resultaten:

  • Een intensieve anti-aging reparatie voor de oogcontouren

  • Botox-effect

  • Het vermindert fijne lijntjes

  • Het verhoogt de stevigheid en elasticiteit van het te behandelen gebied


2. Oogcontour Anti-wallen en donkere kringen [EYE CORRECT]

Wallen onder de ogen en donkere kringen vervagen. Behandelingsgel speciaal ontworpen voor de oogcontouren. Het verbetert de afvoer van vloeistoffen, met een groot verlichtend effect en een flavonoïde die de eliminatie van de pigmenten activeert die verantwoordelijk zijn voor het donker maken van donkere kringen:

  • Cosmetica die de pigmenten verzwakt die verantwoordelijk zijn voor het donker worden van donkere kringen

  • Het ontlast en verbetert de bloedsomloop, waardoor het er jonger uitziet

  • Het verbetert de interne hydratatie van de huid


Twee producten die de oogcontouren verzorgen en verbeteren. Kies de jouwe en begin jezelf te pamperen.


Maak je look stralend!

CASMARA, cosmetica zonder grenzen

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page