top of page

Wat is de beste afslankcrème voor mij?


Afslankcrèmes zijn een perfecte aanvulling op dieet en lichaamsbeweging om centimeters te verminderen. Vandaag ga ik je helpen de jouwe te vinden!


Ben je op zoek naar iets om die ongemakkelijke extra centimeters kwijt te raken? Heb je onlangs een verandering in jouw lichaam opgemerkt? Hebt je een sinaasappelhuid en/of vochtretentie? Als wat je zoekt iets is om gelokaliseerd vet te verminderen, cellulite te verwijderen of het verschijnen ervan te voorkomen, vind dan de oplossing voor jouw bezorgdheid in dit bericht.Afslankcrèmes zijn de beste bondgenoot om centimeters te verminderen, omdat ze een aanvulling zijn op uitgebalanceerde diëten en lichaamsbeweging. Maar werken ze echt? Als je gelokaliseerd vet wilt verwijderen, moet je jezelf eerst een realistisch doel stellen, zodat je jezelf kunt opfrissen en je doel effectief kunt bereiken, niet alleen halve maatregelen.


De belangrijkste taken van deze doelstelling zijn:


✓ Verander je eetgewoonten voor een uitgebalanceerd dieet.


✓ Begin met een oefeningsroutine.


✓ Het kiezen van het beste cosmetische product voor het lichaam.


✓ Constant blijven.


Met deze tips zijn resultaten gegarandeerd!


De beste afslankbehandeling, die door de meeste vrouwen worden gekozen om die extra centimeters aan te pakken, omvat hoogwaardige lichaamscosmetica die dankzij hun formulering zeer effectief zijn. Wonderen bestaan niet, maar om deze resultaten echt effectief te laten zijn, moet je bepaalde richtlijnen volgen.


Mijn tips: eet gezond voedsel dat je lekker vindt, zodat je niet snel opgeeft. Eet gezond, maar het is belangrijk dat dit "dieet" is gemaakt van voedsel dat je lekker vindt en dat je verleidt.


Diëtisten en voedingsdeskundigen raden aan om die gezonde gewoonten aan te vullen met "vetverbrandende" voedingsmiddelen die de ophoping van vet in probleem gebieden zoals dijen, buik en billen helpen verminderen.

Door vullend voedsel te eten, kun je de volgende maaltijd bereiken zonder tussendoor te moeten snacken. Als je bovendien weet hoe en wanneer je bepaalde voedingsmiddelen moet eten, kun je jouw doel bereiken.


Het is ook belangrijk om een of andere fysieke activiteit uit te voeren, zoals wandelen, hardlopen, dansen of naar de sportschool gaan. Het belangrijkste is om je lichaam in beweging te krijgen! Bovenal met een activiteit die je motiveert.


Combineer gewichtsverlies cardio met toning-oefeningen die verzakking voorkomen in die gebieden waar je de centimeters wilt verminderen.


Ik weet dat afslankcrèmes geen wonderen verrichten, maar ze kunnen een geweldige bondgenoot zijn om fantastische resultaten te behalen.


Bovendien omvatten deze behandelingen vaak andere acties, zoals het verstevigen, voorkomen of opnieuw vormen van het figuur, waardoor de huid optimaal wordt geholpen haar natuurlijke staat terug te krijgen.

Hoe werken afslankcrèmes?

Afslankcrèmes zijn romige of gelachtige verbindingen, die worden aangebracht op die plaatsen waar huidcellen grote hoeveelheden vet ophopen, vooral in gebieden zoals de buik, heupen en bovenbenen.


Deze lichaamscosmetica bevatten verschillende moleculen die inwerken op onze vetcelreceptoren, waardoor ze de ophoping van vet helpen elimineren en voorkomen dat het in ons lichaam verschijnt. De resultaten zijn te zien op onze huid, die na gebruik gladder en soepeler aanvoelt.


Afslankcrèmes zijn essentieel voor vrouwen en mannen die op zoek zijn naar een product dat verstevigt, afslankt en ook cellulite verwijdert. Ze kunnen ook worden gebruikt door mensen die al deze problemen preventief willen voorkomen.

Hoe kies je je afslankcrème?

Die extra centimeters kwijtraken en een soepele, strakke, gladde huid krijgen is mogelijk als u in overeenstemming bent met uw gezonde gewoonten en u dagelijks een afslankcrème gebruikt

Om de beste afslankcrème te kiezen, moet je naar de ingrediënten kijken. Deze hebben een directe invloed op het zichtbaar maken van de resultaten. Je moet op zoek naar een crème die verstevigende, vetverbrandende en drainerende ingrediënten bevat, omdat ze de bloedsomloop kunnen activeren, vet elimineren, de huid verstevigen en hydrateren.

Zoek naar samengestelde crèmes met:


• Cafeïne. Een ingrediënt dat moeilijk te verliezen vet elimineert en de bloedsomloop verbetert.


• L-Carnitine. Helpt vet te metaboliseren.


• Groene thee, paardenkastanje of klimopextract. Deze actieve ingrediënten hebben een lymfedrainage-effect.


• Zeewier zoals Fucus. De crèmes die dit ingrediënt bevatten zijn rijk aan aminozuren, bestrijden cellulite en zorgen voor mineralen.


• Crèmes met Centella Asiatica zorgen ervoor dat de weefsels van ons lichaam terugkeren naar hun natuurlijke vorm.


• DERMOCHLORELLA®: verstevigend actief ingrediënt dat een wereldwijde herstructurering van de huid bevordert. Het bevat alle essentiële aminozuren voor de synthese van structurele eiwitten van de huid.


• BIOSCULPTINE®: een actief ingrediënt dat de vorming van nieuwe vetcellen remt, het volume en het percentage vetweefsel vermindert. Bovendien stimuleert het de verwijdering van bestaand lichaamsvet.

Hoe breng ik een afslankcrème aan?

Even belangrijk als weten hoe je de beste afslankcrème kiest om jouw huid thuis te behandelen, is weten hoe je deze moet toepassen om de resultaten te verbeteren.


Belangrijk is om het tweemaal daags aan te brengen, bij voorkeur 's morgens na het douchen en' s avonds, voordat je naar bed gaat. Bovendien wordt het aanbevolen om het aan te brengen door het gedurende 30 tot 60 seconden goed te masseren, om de opname te bevorderen en bovendien om de microcirculatie van het bloed te bevorderen en de weefsels te ontlasten.


Een tip om het effect van de afslankproducten te versterken, is om ze toe te passen met cirkelvormige en opwaartse bewegingen, omdat je op deze manier vetafzettingen afbreekt, waardoor ze later kunnen worden verwijderd.


Bij deze massages stijgt de lichaamstemperatuur en dit helpt de actieve ingrediënten van de afslankcrème beter te penetreren. Pas het als volgt toe:

  • Op armen: voer cirkelvormige massages uit vanaf de elleboog tot aan de schouders.

  • Op de buik: voer cirkelvormige bewegingen uit, met de klok mee.

  • Op de benen: verdeel de afslankcrème met cirkelvormige massages oplopend van de knie tot de dijen.

  • Op heupen en billen: voer cirkelvormige bewegingen uit tot aan de taille. Bovendien kun je de accessoires gebruiken om je te helpen het product aan te brengen met massages die de resultaten van de afslankcrème verbeteren.


Body Massager is een ergonomische body massager van CASMARA, die helpt om opgehoopt vet af te breken, terwijl het de meest hardnekkige gebieden activeert en verstevigt. Gebruik het na het uitsmeren en met de handen bewerken van de crème om de resultaten te verbeteren en de penetratie van de actieve ingrediënten van de afslankcrème te stimuleren. De resultaten zijn klinisch getest en zijn werkelijk verbluffend.


Geef niet op! Wees constant met jouw gewoonten en met het aanbrengen van jouw afslankcrème, zelfs als de resultaten niet onmiddellijk zijn, zullen ze snel zijn en zul je je beter voelen. Consistentie en goede gewoonten helpen je om je doelen te bereiken.

 

CASMARA, cosmetisch zonder grenzen

210 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page