top of page
Speciale gelegenheid groot.jpg

 Wanneer we een speciale gelegenheid hebben willen we er perfect uitzien, maar om dat te kunnen doen, moeten we onszelf pamperen op een speciale manier. De ideale behandeling om je huid te pamperen is een GLOBAAL RITUEEL, deze pakt ieder gebied aan om er zo stralend uit te zien.  Zonder het belang van ontspanning en welzijn te vergeten.

DOEL

- Mooi maken van het lichaam (nek, borst, buik, benen, rug, billen en voeten) op een globale manier.

- Exfolieren en intens hydrateren.

- Mooi maken en vertrekken van het figuur.

- Herstellen, voeden, regenereren en revitaliseren van de huid.

- Geven van ontspannen sensatie om zo stress te verminderen.

Geschikt voor?

Geschikt voor?

Alle huidtypen en leeftijden

 

Geschikt voor iedere leeftijd, in alle seizoenen van het jaar. Speciaal geschikt voor bruiden, bruidegommen, mensen die hun huid willen voorbereiden op een speciale gelegenheid. 

Resultaten

Hersteld, verhelderd, gepamperde huid, vol levendigheid. Stralend. Intens gevoel van welzijn.

Resultaten
Behandeling

Behandeling

Natural Peeling. De ultieme slimme peeling. Een peeling aanbevolen voor perfecte hygiëne. Het oefent een exfoliërende werking uit op drie niveaus: het diepste gegeven door het melkzuur en een oppervlakkig effect gegeven door salicylzuur.

Body S Solution. Concentraat geformuleerd met Biogründl anti-cellulite complex. Het reageert op de cellulite knobbels en vermindert deze. Het stimuleert circulatie, en voorkomt het vormen van nieuw vet en vormt zo een nieuwe huidstructuur. 

Body Moisturizing.  Lichaamscrème met wortelolie basis, met veel beta caroteen de voorbode van vitamine A. Deze vitamine in de huid is van vitaal belang om overmatige keratinisatie (ruwe huid met de vorming van schilfering) van de weefsels te voorkomen. Het voorkomt ook droogheid en hyperpigmentatie (ouderdomsvlekken). Gebruik op alle huidtypes. Unisex-formule, voor elke leeftijd en seizoen.    

Thermo Active Mask. Anti-cellulite behandeling. Geformuleerd met Peel-Off-technologie. Deze anti-cellulitebehandeling vermindert door de drainage en de eliminatie van toxines te bevoordelen. Het vasodilatatie- en anti-cellulite-effect veroorzaakt door de thermische actie, stimuleert de bloedsomloop en de zuurstofafgifte die op zijn beurt het metabolisme en de chemische activiteit van vetweefsel versnelt. Het stimuleert het lymfestelsel, vermindert vocht, toxines en vetafzettingen.

Multibenefit 7 in 1. Een rijke combinatie van oliën en boters afkomstig van natuurlijke duurzame gewassen uit het Amazone regenwoud. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd om te helpen bij het regenereren en beschermen van die delen van de huid die het meest nodig hebben.

bottom of page