top of page
vaarwel striae groot.jpg

Vaarwel Striae Ritueel

Wanneer de huid in een zeer korte periode extreem opgerekt wordt, breken de elastische vezels in de huid, dit resulteert in de kenmerkende huid aandoening bekend als striae. In het begin zijn de striae plekjes, roze en naar verloop van tijd kleuren ze rood-paars en uiteindelijk kleuren ze wit of parelachtig. 

Tijdens de begin fase (roze toon), is het makkelijk om van striae af te komen. Om deze reden wordt ook behandeling vanaf het begin van de eerste striae aangeraden. Omdat tijdens de tweede fase (witachtige toon), het alleen mogelijk is om ze te verzachten en niet meer compleet te verwijderen.  De sleutel tot het bereiken van een striae-vrije huid is de huid behandelingen voordat striae verschijnt. Fases zoals pubertijd, zwangerschap, afvallen of intensief sporten met daarbij extreme spiergroei zijn probleem tijden waarop (lelijke) striae-striemen kunnen verschijnen. Ook hier wordt dan zeer aanbevolen om tijdens een van eerder genoemde fases deze behandeling te starten. 

DOEL

- Verkleinen, verzachten en/of preventief behandelen striae.

- Regenereren en vernieuwen van het beschadigde weefsel. 

- Zorgen voor elasticiteit.

- Intens hydrateren en verzorgen van de huid.

Geschikt voor?

Geschikt voor?

Alle huidtypen en leeftijden.

Geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, die graag hun striae willen verminderen, verzachten of preventief willen voorkomen.  Gebruik ervan wordt met name aanbevolen om striae tijdens de pubertijd en zwangerschap te voorkomen . Ook voor mensen die op hoog niveau trainen, waarbij ze veel spiermassa ontwikkelen in een korte periode. Of mensen die in een korte periode gewicht willen verliezen en zo bestaande striae willen verzachten en verminderen.

Resultaten

Gehydrateerd, soepele huid die bestand is tegen plotselinge oprekken. 

Recente roze-paarse striae verdwijnt.

Witte striae wordt vervaagt. 

Resultaten
Behandeling

Behandeling

Activating Gel. Thermische gel en exfoliërende enzym. Hyperemische gel produceert vasodilatatie stimulerende circulatie en bevordert de absorptie van de actieve ingrediënten.

Anti-Stretch Marks. Striae herstel. Een behandeling met preventieve crème met een prettige structuur. Gemaakt door geschikte oliën te mengen met actieve herstellende ingrediënten. 

Producten

Thuis kun je gebruik maken van de volgende producten om het resultaat na de behandeling te verlengen & je huid in top conditie te behouden.

Anti-Stretch Marks. Striae herstel. Een behandel- en preventieve crème met een prettige structuur. Gemaakt door geschikte oliën te mengen met actieve herstellende ingrediënten. 

Producten
bottom of page