top of page

Workshops & Feestjes.

 

Wist je dat je bij "By Martine Sophia" ook verschillende workshops & feestjes kunt vieren? Zo kun je verschillende visagie, huidverzorging & manicure/pedicure workshops volgen. Ook is het mogelijk om een "vrijgezellen" feest, "mommy-to-be" feest óf een gezellige "ladiesnight" te organiseren. Kijk verder op deze pagina naar de mogelijkheden een aanbiedingen. Mocht je toch nog vragen hebben? Neem dan gerust contact op met "By Martine Sophia"! Natuurlijk kunnen we ook altijd een "custumized" feest met je samenstellen! 

Workshop

 

Altijd al de ins & outs op beauty gebied willen weten of allerlei handige trucjes om je huid in optimale conditie te houden? By Martine Sophia organiseert een kosteloze workshop gezichtsverzorging.   Uiteraard profiteer je van een extra korting bij eventuele aankopen en gaat iedere deelneemster naar huis met een passend huidadvies.

 

Heb je interesse in een kosteloze workshop gezichtsverzorging? Neem dan contact op voor de geplande workshops. Ben je met 5 dames of meer? Dan kun je uiteraard ook bellen om zelf een datum te bespreken. 

 

Vrijgezellen/Babyshower

 

Gezellig met de aanstaande bruid of moeder een vrijgezellenfeest of babyshower vieren? Ook dat behoort tot de mogelijkheden bij "By Martine Sophia". Het is mogelijk om voor €30,- per persoon te genieten van een uitgebreid feest. Zo kan er 1 genieten van een heerlijke rugpakking, terwijl de ander een mini facial krijgt. Ook is het mogelijk om elkaars nagels in een vrolijke kleur te lakken en de genieten van wat kleine hapjes. Het vrijgezellenfeest/babyshower arrangement kan uitgebreidt worden met een high tea. Hiervoor betaal je dan €35,- per persoon i.p.v. €30,-

 

Dit arrangement is te boeken voor maximaal 6 personen tegelijk inclusief de bruid of aanstaande moeder.

Ladies Night

Een gezellige avond met alleen maar dames, hapjes, drankjes & beauty advies?

 

Boek dan een gezellige ladiesnight bij "By Martine Sophia". Tijdens een ladies night krijgt iedere dame een beauty paspoort met daarin het advies gegeven voor jouw huid door de schoonheidsspecialist. Ook word iedereen voorzien van een mooie make up en krijgt hierbij tips om dit vervolgens thuis ook toe te passen. Tot slot wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen of eventueel producten met een flinke korting aan te schaffen! En mocht je na de gezellige ladies night de avond nog niet willen afsluiten, dan is er de mogelijkheid om gezellig de trein te pakken naar Tilburg of Breda en daar de ladies night voortezetten in een van de gezellige restaurantjes of cafeetjes.

 

Een ladies night is te boeken vanaf €12,- per persoon incl. hapjes & drankjes.

Kids & Tieners

 

Voor alle jonge dames onder ons die graag hun "kinder" feestje willen vieren met een schoonheidsthema, kunnen hiervoor terecht bij "By Martine Sophia".

 

Tijdens de workshop krijgen de jonge dames de gelegenheid om hun huid te reinigen en te ontspannen met een heerlijk masker. Ze leren op een leuke manier kennis te maken met huidverzorging & make up. Tussendoor zullen er hapjes zijn en is het mogelijk om vragen te stellen. Daarna zullen we de nagels lakken en als die drogen zullen de dames voorzien worden van een mooie make up. 

 

De Kids & Tieners feestjes zijn te boeken vanaf 6 jaar t/m 16 jaar en de kosten voor een feestje zijn € 12,50 per kind. Minimaal aantal deelneemster is 4 maximaal is 8.

 

Make up / Styling

 

Voor informatie over make-up & styling ben je van harte welkom.

De volgende make-up behandelingen zijn mogelijk:

 • Dag make-up

 • Avond make-up

 • Bruidsmake-up

 • Gala make-up

 • Kinder make-up

 • Schmincken

 • Thema make-up (60's, middelbare leeftijd, zwart/wit, fotoshoot)

 

Workshops

Vind je het prettig om er goed uit te zien, maar weet u soms niet hoe je met make-up het gewenste effect kunt bereiken. By Martine Sophia bied je de gelegenheid om tijdens een make-up workshop onder vakkundige begeleiding te leren hoe je een mooie, natuurlijke make-up professioneel aan kunt brengen. De groep moet uit minimaal 4 en maximaal 8 personen bestaan.

 

Gedurende ± 2,5 uur krijg je de meest uiteenlopende beauty tips en trics. Alles wordt stap voor stap uitgelegd met veel persoonlijke adviezen en voorbeelden, van de dagcrème tot de finishing touch. Elk van de deelnemers zal als model fungeren en na iedere stap krijg je de gelegenheid om deze bij jezelf uit te voeren, natuurlijk met wat hulp en make-up producten. Het is ook mogelijk je eigen make-up producten mee te nemen, zodat uitleg over het gebruik van deze producten gegeven kan worden. Je gaat zelf aan de slag zodat je na afloop in staat bent het geleerde in praktijk te brengen. Na afloop van de workshop krijgt iedere deelnemer een kleine handleiding mee naar huis, zodat je hetgeen dat tijdens de workshop verteld is thuis nog eens op je gemak na kunt lezen. Alle stappen die gevolgd zijn tijdens de workshop voor het aanbrengen van de make-up worden hierin nogmaals beschreven.

 

By Martine Sophia adviseert je met de workshop "Basics" te starten alvorens de andere workshops te volgen. We gaan in de andere workshops sneller door de basis heen en enige handigheid is gewenst.

 

De volgende workshops worden gegeven By Martine Sophia:

 • Basics

 • Glamour

 • Tiener (13 - 17 jaar)

 • Kids (9 - 12 jaar)

 • Individueel

 

Wil je graag een workshop make-up, neem dan contact met ons op.

bottom of page