top of page

Filosofie

IMG_1741_edited.jpg
Hoe het begint

Ik ben Martine Sophia Vos en ben afgestudeerd allround schoonheidsspecialist & International Cidesco Beauty Therapist. Daarnaast heb ik vele extra diploma's weten te behalen tijdens mijn studie, waaronder: visagie/styling, allround nagelstyling en wellness. Ook heb ik mij tijdens mijn Cidesco opleiding verdiept/gespecialiseerd in het behandelen van een donker gepigmenteerde huid. 

 

Eind 2013 ben ik vanuit huis gestart met mijn eigen salon "By Martine Sophia". Op 2 juni 2014 ben ik officieel begonnen met mijn salon aan de Julianastraat 110B te Rijen. 

 

Zelfstandigheid. Een belangrijke motivatie voor het starten van mijn eigen salon. Door een eigen salon te starten wil ik mensen laten zien dat er zo veel meer is dan een standaard “gezichtsbehandeling” of een “massage”. Er zijn zo veel mogelijkheden om je beter te voelen en er beter uit te zien. Dit is iets wat mij motiveert en wat ik graag wil meegeven in mijn salon.

 

Ik word hierin gesteund door een grote familie & vrienden kring. Zij hebben mij tijdens mijn opleiding al veel geholpen en zullen dit tijdens het opstarten van mijn salon ook op veel fronten blijven doen. Verder kan ik door eigen baas te zijn de kwaliteit uitstralen waar ik voor sta en dat vind ik heel belangrijk. Klanten zullen ontdekken wat ze aan me hebben en blijven terugkomen voor deze kwaliteiten!

Hiernaast zie je een foto van mij & mijn zoon Dominic-Marley! Mijn motivatie & kracht.

Liefs, Martine Sophia

bottom of page