top of page

Ik ben 30 jaar oud, welke huidverzorgingsroutine moet ik gebruiken?


Als we 30 worden, beginnen we ons zorgen te maken over onze huidaandoening en dan rijst de vraag: welke huidverzorgingsproducten of cosmetische producten moet ik gebruiken? Wat heeft mijn huid nodig?

De huid van in de dertig is nog steeds een jonge huid. Het moet echter rekening houden met verschillende factoren, zoals de eerste fijne lijntjes en vroegtijdige veroudering als gevolg van vervuiling, levensstijl, enz. Daarom heeft Casmara een serie producten die speciaal voor deze leeftijd is ontworpen, een lijn die natuurlijke actieve ingrediënten combineert (met ECO-CERT-certificering) die rijk zijn aan antioxidanten die helpen voorkomen dat de eerste tekenen van veroudering verschijnen.


Natuurlijke actieve ingrediënten voor mijn huid? Zeker! Zoals GOJI BERRIES, het superfruit van de Himalaya, een oeroud natuurlijk ingrediënt dat de natuurlijke staat van de huid in balans houdt en het beschermt tegen externe middelen, waardoor veroudering wordt vertraagd en voorkomen.


Deze super natuurlijke actieve stof die al sinds de oudheid wordt gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde en zeer trendy is bij de beroemdheden, heeft hoge antioxiderende eigenschappen die de celveroudering vertragen en het aantal vrije radicalen verminderen.

Bovendien bevat de lijn zeer effectieve actieve stoffen, waaronder bètebitaine, dat het optimale niveau van hydratatie behoudt en honing dat wordt gekenmerkt door zijn complete cocktail van eiwitten, vitaminen en enzymen voor de huid.


Mijn Antioxidant beautyplan

Als je 30 bent en je wilt een huidverzorgingsroutine beginnen, dan is de Casmara Antioxidant-lijn een schot in de roos. Casmara biedt salon gezichtsbehandelingen en behandelingen voor thuisgebruik en de sleutel is de combinatie van beide. Idealiter heb je eerst de professionele balancing-behandeling Goji met de voordelen van het algen peel-off goji-masker gedaan in de salon (By Martine Sophia). Vraag naar de schoonheidsverzorging in de thuiszorg, die bestaat uit:


1. Gezichtsreiniger "Balancing Cleanser": multifunctionele actie, reinigt, tonifiërt en verwijdert make-up in één stap (inclusief oogmake-up); en het beschermt ook de huid.


2. Gezichtserum + gezichtscrème:


"Balancing Serum": een boost van intensieve antioxidante stoffen.


"Balancing Moisturizing Cream": een zachte en lichte textuur voor de normale / gemengde huid.


"Balancing Nourishing Cream": een verrijkte crème voor de normale tot droge huid.


3. Gezichtsmasker "Goji Mask": antioxidant en balancerend, met een kalmerend, verstevigend en verstevigend effect. Pas één keer per week een boosterbehandeling toe.


Producten uit de Balancing lijn zijn verkrijgbaar in de salon in een prijsklasse tussen €16,25 & €41,75.
Met Casmara professionele cosmetica is het de bedoeling een goed verzorgde en perfecte huid te krijgen.


Het enige wat je nodig hebt is in Casmara!


Casmara, cosmetica zonder grenzen...

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page