top of page

Pinkini Brazilian WaxPINKINI Brazilian Care is een luxe collectie en een noodzaak, omdat Brazilian en Bikini wax de meest gevraagde salon service is van dit moment. By Martine Sophia weet dat het bieden van de meest professionele, comfortabele en effectieve Brazilian- en Bikini wax ervaring klantenloyaliteit bevordert, afspraken herhaalt en zorgt voor mond-tot-mondaanbevelingen.


Brazilian wax door LYCON


De 'Pinkini' verzameling is tot op de minuut een game-changer voor jou, want het is absoluut het beste voor de gemakkelijkste en meest comfortabele intieme wax. De PINKINI Braziliaanse hybride hot wax is een fijn afgestemde mix tussen LYCON's legendarische traditionele hot wax en LYCOtec moderne filmwasformules. Wanneer je deze gebruikt i.c.m. producten voor thuis verzorging van PINKINI, zorgt dit voor een gladde en professionele wax ervaring. PINKINI Brazilian hybride hot wax verwijdert haren tot slechts 1 mm en is perfect voor de meest gevoelige huid.


Cliënten die neigen naar hyperpigmentatie ... vrees niet, je kunt dit behandelen met het meest effectieve en eenvoudig te gebruiken PINKINI Lightening Serum en PINKINI Intimate Wash voor thuisgebruik.


Met een frisse en kalmerende geur, is de PINKINI-collectie zorgvuldig samengesteld met een overvloed aan technologisch geavanceerde en natuurlijke verzachtende ingrediënten, die resultaten biedt die niet te vergelijken zijn.


Heb jij de nieuwe 'pinkini' wax al ervaren? Vanaf nu verkrijgbaar @ByMartineSophia

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page