top of page

3, 2, 1... Gordijnen omhoog!


Ik wil je graag verwelkomen in de nieuwe online ervaring die ik exclusief voor jou heb voorbereid. Ik heb de website volledig opnieuw ontworpen om een ​​meer moderne, nuttige en aantrekkelijke site te bieden. Het is bedacht om aan de hedendaagse behoeften van vrouwen en mannen te voldoen.

Ik wil je graag verwelkomen in de nieuwe online ervaring die ik exclusief voor jou heb voorbereid. Ik heb de website volledig opnieuw ontworpen om een ​​meer moderne, nuttige en aantrekkelijke site te bieden. Het is bedacht om aan de hedendaagse behoeften van vrouwen en mannen te voldoen.


Het is een topprioriteit voor 'By Martine Sophia' om niets dan het beste aan te bieden. Dankzij het "responsieve" ontwerp, kun je vanaf elk mobiel apparaat op het web surfen. Je zult genieten van een uitstekend display en een aangename ervaring. Bovendien heb ik ernaar gestreefd om een ​​reorganisatie van de informatie aan te bieden waardoor een uitgebreide, gerenoveerde en duidelijke structuur wordt gecreëerd waarin je eenvoudig secties vindt zoals:"Over BMS"

Hier vertel ik je alles over mij, wie ik ben en alle bedrijfsinformatie, zoals de herkenningspunten die 'By Martine Sophia' toonaangevend maken op de dermo-cosmetica-markt.


 "Beauty" en "Body"

Twee secties die speciaal voor jou zijn ontworpen om gemakkelijk te vinden waarnaar jij op zoek bent. Je kunt bladeren door te kiezen wat je zorgen baart, per categorie of per verzameling ... Laat mij je vragen weten en ik zal je vertellen welk beautyproduct je nodig hebt!


“Sneakpeak”

En als je nieuwsgierig bent, is er een sectie voor je waar je een sneakpeak krijgt van de professionele producten van de hoogste kwaliteit voor schoonheidsbehandelingen en voor persoonlijke verzorging om thuis te gebruiken. Sterker nog, als je al een 'By Martine Sophia'-lid bent, kun je inloggen in het exclusieve gedeelte waarin je de nieuwste speciale aanbiedingen, materiaal voor technische ondersteuning en nog veel meer kunt bekijken.


"Contact"

In dit gedeelte kun je een op maat gemaakte huidanalyse aanvragen om de aanbevolen schoonheidsproducten te kennen die het beste aansluiten bij jouw behoeften. Het goede nieuws is dat je dit kunt doen door jouw vraag te stellen aan 'By Martine Sophia' specialist in schoonheidsbehandelingen. Waar wacht je nog op, vraag snel je analyse voor de huid aan!


"BLOG"

Na al deze nieuwigheden is de kers op de taart mijn blog.

Actuele inhoud, praktische tips, levensstijl, schoonheidstips en trends die je maandelijks zult ontdekken op de nieuwe blog.


Ik heb ook een heel speciaal gedeelte gemaakt waarin jij de hoofdpersoon bent: VRAGEN SECTIE.

Dit betekent dat van alle e-mails die ik elke maand ontvang, ik de meest voorkomende vragen en problemen zal selecteren. Maandelijks post ik op dit gedeelte van de blog de antwoorden om iedereen op de meest effectieve manier voor je huid te laten zorgen.

Als een geschenk om jouw deelname te bedanken (als jouw vraag is gekozen), ontvang je een CASMARA cosmeticaproducten-test-set die specifiek voor jou is en op basis van jouw vraag.By Martine Sophia is zo enthousiast over dit project. In 'By Martine Sophia's BLOG' ga ik je exclusieve en zeer chique schoonheidstips geven.


De schoonheidstips die voor mij werken, de must over jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine ... Mijn doel is dat jij elke dag dichterbij komt om jouw doelen te bereiken.


Als je CASMARAddict bent, vergeet dan niet om je te abonneren op de NIEUWSBRIEF en al het nieuws te ontvangen dat ik voor je heb voorbereid.


We gaan op reis, ga je aan boord van de trein?


CASMARA, cosmetica zonder grenzen.

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page