top of page

Oogcontouren: alles wat je moet weten


Het oogcontourgebied veroudert gemakkelijker dan de huid op de rest van het gezicht. Dit gebied raakt vaak in de vergetelheid en krijgt niet de nodige aandacht om zijn jeugdigheid en goede uitstraling te behouden. Wat veroorzaakt veroudering Hoe en met welke producten moeten we de oogcontouren verzorgen? Vandaag vertel ik je alles. De oogcontour is een extreem gevoelig en delicaat gebied dat vroegtijdig ouder wordt. Dit is het eerste gebied waar vermoeidheid, geluk, stress en / of het verstrijken van de tijd worden weerspiegeld, wat resulteert in tekenen zoals wallen, donkere kringen, kleine uitdrukkingslijnen (kraaienpootjes), rimpels, verslapping of droogte.

Het is belangrijk om er met specifieke producten voor te zorgen om zijn goede uiterlijk langer te behouden.

Waarom veroudert de oogcontour sneller?

De huid rond de ogen is erg dun en kwetsbaar, ze is arm aan talgklieren en aan collageen- en elastinevezels. Bovendien bestaat dit kleine gebied uit 22 spieren en worden er dagelijks ongeveer 10.000 knipperingen uitgevoerd. De oogleden en oogcontouren worden blootgesteld aan continue beweging, tranen, lachen, glimlachen, huilen, vanwege de gezichtsuitdrukkingen. Bovendien is het een gebied waar vloeistoffen gemakkelijk kunnen worden vastgehouden, factoren die het gebied doen opzwellen en laten leeglopen, waardoor de huid van dit gebied wordt vervormd, waardoor de eerste tekenen van veroudering sneller optreden. Deze constante "bewegingen" worden vergezeld door andere soorten externe agressies zoals vervuiling, tabaksrook, stress, blootstelling aan de zon, mobiele apparaten, etc... die ook de kans vergroten dat de oogcontour sneller veroudert, waardoor het de eerste gebied dat de tekenen van veroudering weerspiegelt. Daarom wordt het behouden van de jonge uitstraling een van onze belangrijkste doelstellingen.

Waarom een oogcontour crème gebruiken?

Voor de gebieden die speciale zorg nodig hebben, zoals de ogen, is het belangrijk om in de dagelijkse routine specifieke aandacht te besteden. Crèmes voor de oogcontouren zijn de producten die worden gebruikt om dit kwetsbare gebied te verzorgen en te behandelen en zijn exclusief daarvoor samengesteld.

Welke actieve ingrediënten moet een oogcontour crème hebben?

Oogcrèmes zijn samengesteld met drainerende, decongestivum, anti-rimpel, etc. Deze middelen zijn verantwoordelijk voor het herstellen van de tekenen van veroudering, het verminderen van expressierimpels, het verminderen van de pigmenten die verantwoordelijk zijn voor het donker worden van donkere kringen, het ontlasten en het verbeteren van de bloedsomloop, waardoor een jonger uiterlijk wordt verkregen. De beste oogcontour crèmes zijn die met actieve ingrediënten tegen rimpel en veroudering die de contour intensief behandelen om de stevigheid en elasticiteit van de huid te herstellen. Degenen die zijn samengesteld met hyaluronzuur of actieve ingrediënten die de aanmaak van collageen stimuleren, zijn perfect voor het verkrijgen van een zichtbaar jonger uiterlijk, het elimineren van expressielijnen en het bereiken van een meer gehydrateerde huid. Ook zijn degenen met antioxiderende eigenschappen geïndiceerd om het verschijnen van rimpels te voorkomen.

Texturen van een oogcontour

Er zijn verschillende texturen voor oogcontour crèmes, ze zijn allemaal licht zodat ze niet zwaar aanvoelen en snel absorberen.

Er zijn de lichte gel-texturen, die zorgen voor verfrissing in het gebied om het te ontlasten, wallen en donkere kringen te verlichten en op te fleuren; en crème texturen die zich bezighouden met het diep hydrateren van de droogheid van de oogcontouren en die een ideale anti-aging en anti-rimpel verzorging bieden.


Het is belangrijk dat de textuur van oogcontour crème licht is, zodat deze gemakkelijk kan worden opgenomen, aangezien dit, zoals ik al eerder heb gezegd, een zeer gevoelig gebied is met een zeer dunne huid.

Wanneer moet je een oogcontour crème gebruiken?

Het wordt aanbevolen om een oogcontour crème te gebruiken vanaf 25 jaar, voordat de eerste tekenen van veroudering verschijnen, of eerder als er al een zorg of probleem is, om accentuering te voorkomen. Het is belangrijk om consistent te zijn en de oogcontour crème regelmatig te gebruiken, zowel 's ochtends als 's avonds. Breng het 's ochtends na de reinigingsroutine als eerste aan, omdat het de zwelling vermindert. Laat het volledig intrekken en ga verder met de producten die deel uitmaken van jouw dagelijkse schoonheidsroutine. Aan de andere kant helpt het gebruik van een oogcontour 's nachts om de huidweefsels te hydrateren, ter compensatie van de schade die ze de hele dag hebben opgelopen. Als je deze stappen dagelijks volgt, zul je een merkbare verandering zien.

Hoe breng je een oogcontour crème aan?

Je moet weten dat de effecten van de oogcontouren ook te danken zijn aan de manier waarop het wordt aangebracht. Voordat je het aanbrengt, moet je eerst de huid volledig schoon hebben, omdat de active ingrediënten op deze manier gemakkelijker zullen doordringen in de huid. Bovendien maakt het schoonmaken met warm water het gemakkelijker om de poriën te verwijden en voor een betere opname van de crème. Neem na het reinigen een kleine druppel van het product, evenredig met een rijstkorrel, en breng het met de ring vingertop aan. Ik raad het gebruik van deze vinger aan om het product aan te brengen, omdat dit de vinger is die de minste kracht op het gezicht uitoefent. Het is belangrijk om te beginnen met het aanbrengen van het product met zachte massages en zonder te knijpen, om het gebied af te tappen. Breng de crème aan op het gebied van de oogkas en het gebied onder de wenkbrauwen. Als je meer duidelijke rimpels in het gebied hebt, dring dan wat meer aan op de massage, op deze manier dringt het product perfect in de huid. Als je de crème voor de oogcontour van buiten naar binnen smeert, heeft dit een positief effect op de bloedcirculatie en zorgt het voor afvoer van de door de traan opgehoopte vloeistof. Werk de applicatie af met kleine tikken zodat het product volledig wordt opgenomen.

CASMARA oogcontour crèmes

CASMARA heeft exclusieve specifieke zorg voor de ogen die exclusief voor jou is ontworpen om schoonheid en welzijn in jouw ogen te zien. Casmara heeft dus twee revolutionaire formules die een authentieke shockbehandeling veronderstellen van alle tekenen die verband houden met het gevoelige gebied van de ogen: Oogcontour anti-wallen en donkere kringen [EYE CORRECT]: Oogcontour crème met gel textuur die werkt als een gum voor wallen en donkere kringen.

Verrijkt met hyaluronzuur, is het in staat om de troebelheid te herstellen en werkt het als een rimpelvuller, wat de huid soepel maakt en de interne hydratatie verbetert. Bovendien bevordert het de afvoer van vloeistoffen, met een sterk decongestivum effect en vermindert het de pigmenten die verantwoordelijk zijn voor het donker worden van donkere kringen. Het resultaat is dat het oogcontourgebied leegloopt en gehydrateerd is. Oogcontour anti-rimpel [EYE PERFECT]: Oogcontour crème in anti-rimpel crèmetextuur. Het is een shockbehandeling met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten bestemd voor de globale behandeling van de oogcontour. Het herstelt, zorgt voor een botox-effect, vermindert rimpels in de expressie en verhoogt de stevigheid en elasticiteit van het te behandelen gebied. Alom bewezen anti-aging effect, met zichtbare resultaten. Dus, vergeet niet om de oogcontour crèmes in jouw dagelijkse schoonheidsroutine te implementeren, als je wilt pronken met een jonge en gezonde oogcontour huid en een stralende look.


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

344 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page