top of page

Bereid je huid voor op een speciale gebeurtenis


We zijn in het volle seizoen van evenementen en we hebben allemaal een bruiloft, communie of doop in zicht. Net zo belangrijk als het kiezen van de ideale jurk is weten hoe je de huid moet conditioneren en voorbereiden om stralend en mooi te zijn. Wil je weten hoe? April is een maand van feest, lente, licht en mooi weer. De zon begint te schijnen, de dagen worden langer, de zomer staat voor de deur en evenementen en ontmoetingen met vrienden vermenigvuldigen zich. Het is dus tijd om je huid te laten stralen! Het eerste dat je moet weten, is hoe belangrijk het is om voor jezelf te zorgen, zowel binnen als buiten, als je het hele jaar door de schoonheid en gezondheid van jouw huid wilt behouden. Het is noodzakelijk om het A, B, C te kennen en rekening te houden met een reeks basisregels, zoals standvastigheid, periodiciteit en de keuze van geschikte producten, als je een mooie huid wilt hebben. Consistentie is de basis van een gezonde huid, aangezien de huid het hele jaar door verzorgen met de juiste producten de sleutel is tot perfectie. Dus als het zover is, hoef je alleen maar de natuurlijke schoonheid van je huid te verbeteren met een reeks richtlijnen. Vandaag geef ik je ze allemaal!

Slaap 8 uur

Het is belangrijk dat je de week voor het (grote) evenement goed slaapt (tussen 7 en 8 uur). Dit voorkomt dat de teint vervaagt en je opstaat met donkere kringen, wallen of een vermoeid gezicht. In het geval dat je er toch mee opstaat, zijn er verschillende zelfgemaakte trucs, zoals het aanbrengen van ijs om het gebied te helpen slinken of een paar minuten een komkommerschijfje op de ogen te leggen, wat een van de bekendste natuurlijke remedies is. Een andere effectieve tip is om de 'Eye Contour' van Casmara in de koelkast te plaatsen zodat het koud is op het moment van aanbrengen, onfeilbaar! Maar wat nooit, nooit faalt, is het gebruik van echte cosmetica. Ja, ja degene die wonderen lijkt te doen. Het kiezen van de juiste crèmes of cosmetica kan soms jouw redding zijn. Ik kan in dit geval niet leven zonder het Algae Facial Mask. Het koude effect en het feit dat ze in het gebied rond de ogen kunnen worden aangebracht, maakt het mogelijk om de zwelling van het oogcontourgebied onmiddellijk te verachten en te verminderen.

Drink voldoende water

Je kent al alle voordelen van het drinken van 2 liter water per dag. Probeer het dus te doen, vooral tijdens de dagen voorafgaand aan een evenement. Je voorkomt uitdroging en je merkt een vollere, meer gehydrateerde huid.

Reinig je lichaam

Reinig jouw lichaam tijdens de week voorafgaand aan een evenement door diuretisch en ontgiftend voedsel te eten. Zorgzaamheid voor de binnenkant reflecteert op de buitenkant. Vergeet niet dat goede voeding het hele jaar door essentieel is voor een mooie huid.

Reinig je huid iedere dag

Dagelijkse gezichtsreiniging is de basis voor het behoud van een gezonde en jong uitziende huid, of we nu make-up dragen of niet.

Idealiter reinigen we twee keer per dag, 's ochtends en' s avonds, gevolgd door de gebruikelijke schoonheidsroutine. Sla tijdens de dagen voorafgaand aan een evenement geen stappen over: verwijder make-up, reinig, toon en hydrateer elke dag! Door het gezicht te reinigen, verwijderen we dode huidcellen en overtollig vet, zuiveren we en verwijderen we alle omgevingsresten die zich de hele dag op onze huid hebben opgehoopt. Op deze manier zorgen we ervoor dat de huid zichzelf op natuurlijke wijze kan regenereren, zuiveren en van zuurstof kan voorzien. Daarom zal het gebruik van een goede, niet-schurende peeling je ook enorm helpen om de huid te ontgiften en te verjongen. Gebruik Natural Peeling Tri-Active, een intelligente natuurlijke celvernieuwingspeeling die de micro-reliëf van de huid hydrateert, regenereert en verzacht.

Verbeter de schoonheid van je huid met een schoonheidsbehandeling in de salon

Door je huid in de handen van een professional te leggen, krijg je gegarandeerd resultaat. Vul de dagelijkse reiniging van jouw huid aan met een professionele huidreiniging, ook wel bekend als gezichtshygiëne, tijdens de weken voorafgaand aan een evenement. En natuurlijk, beknibbel niet op het kiezen van hoogwaardige cosmetica. De Purifying behandeling is perfect om de huid voor te bereiden op elke volgende professionele behandeling die je wenst toe te passen en optimale resultaten te verkrijgen. Een zuiverende, oxygenerende gezichtsreiniging van de volgende generatie in fasen met monodosis, waaronder dronetechnologie en pure zuurstof. Dit type behandeling is veel meer dan een reiniging, omdat het de huid op alle niveaus zuivert, waardoor de protocollen voor gezichtshygiëne revolutionair veranderen. De huid wordt diep gereinigd, uitgebalanceerd, stralend en intens gezuiverd.


Daarna zou je idealiter een CASMARA Skin Sensations-behandeling kunnen inplannen, omdat het perfect is voor gasten en/of bruiden, vanwege de multivitamine en remineraliserende, innovatieve, geavanceerde formule, die werkt door de huid onmiddellijk vitaal op te laden, als een echte injectie van vitamines en mineralen. Het is totaal vergelijkbaar met vitamine-mesotherapie. Deze professionele revitaliserende behandeling werkt vanaf de eerste sessie en levert effectieve en buitengewone resultaten op. De gepersonaliseerde fasen met monodosis zijn perfect voor het leveren van de noodzakelijke dosis actieve ingrediënten die de huid nodig heeft om er direct stralend uit te zien. Zodat het gezicht glowing en gerevitaliseerd blijft. Het gouden masker is inbegrepen in de Skin Sensations behandeling: een uniek gezichtsmasker dat de uitstraling van de huid herstelt. Het verlaagt de temperatuur van jouw huid met 6°C, heeft een uitputtend effect op wallen en donkere kringen en een liftend effect op het hele gezicht, en verstevigt en kalmeert de huid. Vanwege het directe effect van het gouden masker is het perfect om er fantastisch uit te zien voor dat speciale evenement. Ik raad aan om tijdens de maanden voorafgaand aan een evenement vele behandelingssessies bij te plannen om de huid te hydrateren en te verstevigen, de huid te revitaliseren en te herstellen en indien mogelijk, één behandeling de dag voor het evenement te ondergaan. Ik ben er zeker van dat als je het eenmaal hebt geprobeerd, je het keer op keer zult doen!

Zet de behandeling thuis voort met LUXURY LINE

Als je naar By Martine Sophia gaat om te genieten van Skin Sensations behandeling, zal het je helpen de resultaten thuis te verbeteren door de Luxury Revitalizing Lijn thuis te gebruiken. Luxury Revitalizing is een cosmetica lijn die een injectie geeft van de essentiële vitamines, mineralen en sporenelementen die je huid nodig heeft om de balans die ze in de loop der jaren heeft verloren te herstellen. Vitaminen en mineralen zijn een essentieel onderdeel van de gezondheid, het welzijn en de schoonheid van de huid! Breng deze lijn (serum, voedende of vochtregulerende crème, afhankelijk van jouw behoeften) zowel 's morgens als' s avonds aan als laatste stap van jouw dagelijkse schoonheidsroutine. Je ontdekt de luxe voor je huid! Gebruik op de dag van het evenement zachte producten. Begin met 's ochtends goed te reinigen. Breng na het reinigen een ampul en het serum aan en hydrateer de huid goed met Luxury Revitalizing lijn. Deze stappen zorgen ervoor dat je gezicht van nature stralend en glowing is.

Speciale gelegenheid ritueel

Het is niet alleen de gezichtshuid die speciale zorg nodig heeft om in goede conditie te blijven en vrij van vroegtijdige veroudering; de dermis van ons lichaam heeft ook zijn eigen zorg nodig. Als we een speciale gebeurtenis hebben, zien we er graag perfect uit; we willen allemaal dat onze outfit er fantastisch uitziet! Dus naast het verzorgen van onze gezichtshuid, is het belangrijk om onze lichaamshuid mooi te houden, en daarvoor moeten we er op een speciale manier voor zorgen. Een mooie, gehydrateerde huid die glad en vrij van oneffenheden is, is mogelijk met de nodige zorg en vooral met de hulp van een professional. Dus, aarzel niet, voor een lichaamshuid die net zo mooi is als het gezicht, en om ervoor te zorgen dat onze outfit er perfect uitziet voor ons, zouden we idealiter een lichaamsbehandeling moeten ondergaan. Daarom kun je een paar dagen voorafgaand aan het evenement naar 'By Martine Sophia' gaan om het Special Events Ritual te ervaren. Een perfecte behandeling die de huid op een globale en unieke manier verzorgt en elk deel van het lichaam op een specifieke manier behandelt, zodat je er stralend uitziet, zonder de tijd te vergeten om te ontspannen en te genieten van een gevoel van welzijn. CASMARA Special Events Ritueel verfraait het lichaam (nek, borst, buik, benen, rug, billen en voeten); het exfolieert en hydrateert intens, het verfraait het figuur en de verstevigt, herstelt, voedt, regenereert en revitaliseert de huid. Bovendien zorgt het ook voor ontspannende sensaties om stress te verlichten. Gezond lichaam, mooi lichaam! Eindelijk is het begin van het outdoor evenementenseizoen aangebroken! Maak een notitie! Al deze tips helpen je om je huid voor te bereiden zodat deze er onberispelijk en prachtig uitziet.


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page