top of page

Gold Mask: Ontdek alle voordelen


Een uniek en baanbrekend, hightech gezichtsmasker met 24k goudstof dat de huid verstevigt, revitaliseert en verjongt. Wist je dat een van Cleopatra's geheimen is dat zij sliep met een gouden gezichtsmasker om haar gezicht te laten stralen? Het verbaast mij niet; de voordelen zijn eindeloos en de resultaten zijn buitengewoon. Zal ik ze met je delen?


Gouden maskers zijn een echte hit bij beroemdheden, influencers en supermodellen, maar hebben ze echt een gunstig effect op ons gezicht? Hun opvallende en glamoureuze kleur nodigt ons uit om ze te fotograferen als een echt symbool van luxe en verfijning, maar het beste is dat ze effectief helpen om voor de gezondheid van onze huid te zorgen. "Je huid in goud baden" betekent het herstellen van de zachtheid en glans van een jeugdige huid. Goudmaskers zijn een van de beste gezichtsmaskers voor het toevoegen van glans, het voeden en het herstellen van de jeugdige vitaliteit van de huid.

Een stralende en gerevitaliseerde huid is een teken van een jong en mooi gezicht.

Ken je de voordelen van CASMARA's gouden masker?

Goud is een natuurlijk element dat erg goed aanvoelt op onze huid. Met name 24-karaats goud, dat is goud in zijn puurste vorm. Goud voedt en revitaliseert de huid, omdat het de opname van minerale voedingsstoffen veroorzaakt en tegelijkertijd slappe huid voorkomt; het heeft ook antioxiderende eigenschappen die de ophoping van vrije radicalen blokkeren en de beschermende barrière van de huid versterken en beschermen tegen externe agressies. Wanneer goud in contact komt met de huid, neemt de bloedstroom naar de weefsels van het behandelde gebied toe, waardoor regeneratie wordt geactiveerd en de aanmaak van nieuw collageen wordt gestimuleerd. Op deze manier wordt de huid zacht en vervagen de expressielijnen. Bovendien vertraagt ​​dit metaal het proces van uitputting van collageen in de huid. Met andere woorden, de huid blijft langer gezond. Gouden maskers zijn gemaakt met actieve ingrediënten die antioxiderende, kalmerende en stimulerende eigenschappen hebben. Dit betekent dat we kunnen profiteren van vele uitstekende eigenschappen om een ​​jeugdige en stralende huid te bereiken in slechts één behandeling.

GOUDMASKER: de perfecte oplossing voor bruiden en speciale gelegenheden

Weet je bij welke gelegenheden je een gouden masker moet gebruiken? Het is perfect ter voorbereiding op gelegenheden zoals Kerstmis, een bruiloft of een speciale gebeurtenis. Dankzij het onmiddellijke effect van deze maskers en hun revitaliserende en stralende resultaat, is het een ideale behandeling voor bruiden, gasten, familieleden en iedereen die er geweldig uit wil zien bij een speciale gelegenheid. Vanaf het eerste gebruik is de huid merkbaar steviger, gehydrateerder en stralender. Je kunt elke 2 weken een behandeling met één sessie ondergaan om de huid te re-hydrateren, de huid steviger te maken, de tonus te verbeteren en glans te geven.

De mooiste bruid...

Maar waarom is deze revitaliserende behandeling van goud interessant voor bruiden? Omdat het het gezicht een spectaculaire glans geeft en je er fantastisch uitziet op een van de belangrijkste dagen van je leven: je trouwdag. Het wordt aanbevolen dat de bruid gedurende de maanden voorafgaand aan de bruiloft verschillende behandelingssessies heeft en, indien mogelijk, dat ze het op de grote dag zelf heeft voordat ze make-up aanbrengt, omdat het dankzij de flash effect direct resultaat geeft. Omdat het een unisex behandeling is, is het ook perfect voor mannen!

Waarom is het gouden masker zo effectief?

Casmara Gold Mask is een hightech goudmasker dat deel uitmaakt van de Skin Sensations-behandeling. De formule is geschikt voor alle huidtypes, vooral voor de gedevitaliseerde huid en huid zonder glans en toon.

Revitaliserend en reminiraliserend

Dit masker is samengesteld met 24-karaats goudstof, mineralen en zeealgenextract. Een combinatie van actieve ingrediënten die GOLD MASK tot een uniek masker maken. 24K goudstof zorgt voor een strakker effect op het gezicht en de hals; evenzo versterkt het de werking van de zeer voedende en revitaliserende mineralen.

Zoals bij alle Casmara's Algae Peel Off Masks, is dit gouden masker gemaakt met zeealgen, een krachtige natuurlijke vochtregulerend masker, die de huid stralend en zacht maakt. Het unieke en exclusieve Algae Peel-Off gezichtsmasker zet zich op jouw huid en stimuleert de penetratie van de actieve ingrediënten in het masker en de crème. Het kan de ogen en lippen bedekken en werkt waar anderen er niet bij kunnen. Het verlaagt de temperatuur van je huid met 6°C, wat een verminderend effect heeft op wallen en donkere kringen, en het verstevigt, versterkt en kalmeert de huid. Algae Peel Off Mask is een exclusieve en ultramoderne manier om unieke huidverzorging te bieden. Door het in Skin Sensations op te nemen, blijft jouw gezicht in balans dankzij de kracht van vitamines, mineralen en sporenelementen: actieve ingrediënten met een hoge penetratie die revitaliserende en verstevigende eigenschappen toevoegen aan de volledige behandeling. Deze actieve ingrediënten herstellen het verloren evenwicht in de huid veroorzaakt door veroudering en hydrateren het diep. Ontdek de Revitalizing Skin Sensations-behandeling met de GOLD MASK @ByMartineSophia en dankzij het Flash-effect is je gezicht klaar voor elke speciale gelegenheid. Ben je klaar om te stralen?

CASMARA, cosmetica zonder grenzen

183 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page