top of page

De kou, een groot schoonheidsgeheim


Het verbetert de bloedsomloop, vermindert rimpels, vermindert donkere kringen en wallen rond de ogen en verstevigt de huid. Deze en andere voordelen van verkoudheid vandaag in deze post.

Ja, de kou is een essentiële bondgenoot voor schoonheid en huidgezondheid. We willen allemaal een perfecte huid zoals de huidskleur van Scandinavische vrouwen; en de waarheid is dat de huid van deze vrouwen veel gezonder is dan die van vrouwen in warme klimaten. De kou werkt tonisch en helpt de poriën te verkleinen en te verfijnen, terwijl het verouderingsproces wordt vertraagd.Waarom is de kou goed voor je huid?

De kou is erg stimulerend, het helpt ons om wakker te worden en op gang te komen. Het activeert ons zowel van binnen als van buiten, het is zeer gunstig voor onze huid; het activeert de bloedsomloop en stimuleert. Het is een natuurlijk versterkingssysteem dat we dagelijks in de praktijk kunnen brengen om een stevige en jeugdige teint te garanderen.


Ik raad je aan om je gezicht elke dag met koud water te wassen. Het is waar dat we in de winter misschien minder geneigd zijn om deze praktijk voort te zetten, maar we kunnen beginnen met warm water en de temperatuur van het water geleidelijk verlagen.


Er zijn veel voordelen aan het wassen van je gezicht met koud water:


  • Het verbetert en activeert de bloedsomloop, de aanmaak van zuurstof in de huid wordt verhoogd

  • Het vermindert wallen en donkere kringen rond de ogen

  • Het verstevigt en versterkt de huid over het hele gezicht

  • Het helpt rimpels te verminderen

  • Het helpt de spieren te versterken


Maar in de praktijk is niet genoeg; we moeten de huid wat extra professionele hulp geven...

CASMARA helpt om de temperatuur van de huid op het gezicht te verlagen

Nu heb ik je verteld over een aantal voordelen van de kou voor de huid. Stel je voor wat we kunnen bereiken door de huidtemperatuur met 6 ° Celsius te verlagen.

Hoe?

Met de Algae Peel-Off gezichtsmaskers; Ze verstevigen en versterken de huid, terwijl ze een drainerend effect hebben op wallen en donkere kringen rond de ogen. De kou bevordert de bloedcirculatie en heeft een onmiddellijk effect op wallen rond het oog.


Je zult de resultaten merken na de eerste toepassing van deze maskers. Een ontspannen, uitgeruste, mooie, stevige huid en minder rimpels.


Veel meer dan gezichtsmaskers, ze zijn de enige op de cosmetica-markt die werken waar anderen niet kunnen komen. Ze hebben een bepaalde textuur en een applicatiemethode waarmee je de ogen en lippen kunt bedekken; en met het Peel-Off verwijderingssysteem kunt je het masker in één stuk verwijderen zonder met water af te spoelen.


Deze gezichtsmaskers oefenen een lichte, aangename druk uit op het aangebrachte gebied, waardoor de actieve ingrediënten van de eerder aangebrachte crème dieper doordringen. Dit geldt ook voor de actieve ingrediënten in het masker zelf die variëren afhankelijk van het geselecteerde masker.
Je moet ze proberen! Uniek in zijn soort.


Het geheim van een perfecte huid!

Casmara, cosmetica zonder grenzen


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page