top of page

In de herfst is jouw geheim om een perfecte huid te krijgen: Exfoliating Natural Peeling Tri-Active.


De zon geeft ons energie en zorgt ervoor dat we ons goed voelen. Maar als we onze huid lang blootstellen aan de koningsster, heeft dat schadelijke gevolgen. Inderdaad, het droogt je huid uit waardoor vlekken, oneffenheden en een ongelijkmatige teint verschijnen.


Maak je geen zorgen! Er is een oplossing ...


De herfst is definitief aangebroken. We hebben die aangename dagen onder de zon, zwembadfeesten, stranden achtergelaten ... We hebben geen andere keuze dan afscheid te nemen van de zomer, tot volgend jaar! In ieder geval aan deze kant van de planeet ...


Dat wil zeggen, beste vrienden, de zon geeft ons energie en geeft ons een goed gevoel. Maar als we onze huid lang blootstellen aan de koningsster, heeft dat schadelijke gevolgen. Inderdaad, het droogt je huid uit waardoor vlekken, oneffenheden en een ongelijkmatige teint verschijnen.


Maak je geen zorgen! Er is een oplossing. De eerste stap om de schade die de zomer heeft veroorzaakt weg te werken en je huid voor te bereiden op de herfst is een peeling, dat wil zeggen de peeling. Laten we in detail treden: hoe werkt een peeling? Het is heel makkelijk. Een peeling bestaat uit een diepe reiniging van de huid. Het verwijdert opgehoopte gifstoffen en vlekken, verzacht onvolkomenheden zoals rimpels, littekens en vlekken na acne. Bovendien helpt het cellen te regenereren. Daarom krijgen we een vernieuwde huid.


Maar hoe kunnen we de juiste peeling kiezen? Er zijn twee soorten peeling op de markt.


De exfoliërende crème is gemaakt van microkorrels die de buitenste lagen van de huid schrobben en verwijderen, maar meestal irritatie veroorzaken door wrijven. Ook wel bekend als een scrub.


De exfolianten die werken zonder enige vorm van wrijven. Ze handelen door aanraking. De actieve stoffen werken over de opgehoopte gifstoffen en keratine en ze kunnen gemakkelijk met water worden verwijderd. Deze worden peeling genoemd en bevatten dus GEEN korrels.


Bij Casmara neigen we naar de laatste generatie peelings, omdat ze effectiever en respectvoller zijn voor je huid.


Dat is het geval bij de exfoliërende CASMARA'S NATURAL PEELING TRI-ACTIVE, een natuurlijke peeling die een combinatie van melkzuur, glycolzuur en salicylzuur bevat. Dit zijn van nature voorkomende zuren die respectievelijk afkomstig zijn van melk, suikerriet en wilg. Maak je dan geen zorgen. Soms worden we bang als we het woord zuur lezen, maar vrees niet. Denk maar aan sinaasappels die vol citroenzuur zitten, essentieel voor ons organisme.


Casmara's Exfoliating Natural Peeling heeft de juiste concentratie zuren voor een uniek effect. Je zult de resultaten van de eerste toepassing opmerken.


Ik stel het "6 NACHTENPLAN" voor:

Breng je Exfoliating Natural Peeling om de andere nachten gedurende 6 dagen aan. Het is eenvoudig: als jouw gezicht eenmaal is gereinigd, breng je het aan op het gezicht en de hals (vermijd het ooggebied) en laat je het 10 minuten intrekken. Spoel het grondig af met water en breng dan je dagelijkse hydraterende/voedende crème aan. Na een peeling is de huid absoluut schoon, het ontstopt je poriën en alles wat je daarna aanbrengt zal de huid tot op het diepste niveau doordringen.


Na jouw "6 NACHTENPLAN" zul je merken dat jouw huid regenereert en zachter en gladder wordt. De kleine rimpels en vlekjes vervagen en oneffenheden beginnen te verdwijnen. Vanaf nu hoef je deze behandeling maar één keer per week te doen om er stralend en perfect uit te zien zonder imperfecties.


Zodra je deze exfoliërende crème NATUURLIJKE PEELING probeert, zal het een essentieel cosmetisch product worden in je dagelijkse routine voor gezichtsverzorging!


Casmara Cosmetica zonder grenzen

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page