top of page

Nieuw jaar nieuw leven


Vandaag wil ik je vertellen over Hideko Yamashita's revolutionaire zelfhulpmethode om ons leven op te schonen.


Een belangrijke stap in schoonheid en cosmetica is om een gezichtsreiniging te doen, toch? Regelmatige gezichtsreiniging stelt ons in staat de huid te zuiveren en vrij te houden van vuil en onzuiverheden. Er zijn ook andere soorten reiniging die in ons leven kunnen worden toegepast, ken jij ze?


Mijn humeur en humor opruimen?

Deze methode is geïnspireerd op de Aziatische theorie DAN-SHA-RI: "DAN" blokkeert de stroom van het onnodige, "SHA" verwijdert rommel en "RI" wordt iemand die niet gebonden is aan materiële zaken.


Door deze filosofie van "dingen gooien" (wegdoen van het onnodige) krijg je:


1. Laat ons bij de keuze ervan op de hoogte zijn. Wanneer je kiest wat je gebruikt en wat niet, activeer je een psychologisch mechanisme waarmee we dingen met kwaliteit/waarde kunnen zien.


2. Laten we energie en ruimte terugbrengen. Wanneer je overweegt om een ​​voorjaarsschoonmaak te doen, realiseer je je hoeveel onnodige rommel je bewaart. Vraag jezelf af "Hoe vaak heb ik dit gebruikt?"


3. Je kunt jezelf herdefiniëren. Wanneer we kleding die we nooit dragen wegdoen, worden we ons meer bewust van wat we gebruiken en wat we bewaren, omdat iets je eraan bindt, onnodige bindingen geven onrust.


4. Kies goede dingen en mensen die je echt in je leven wilt. Als het de indruk wekt dat iets voor ons werkt, besteden mensen niet veel aandacht aan ons. Het is belangrijk om te weten hoe je kunt kiezen wat levensbevorderend is, zowel materieel als persoonlijk.


5. Dingen weggooien helpt onze intelligentie. Wanneer we dingen in de prullenbak gooien, helpen we ons beoordelingsvermogen ons zorgen te maken over een comfortabele en adequate omgeving.


6. Bewaar alleen wat wel waarde heeft. We stapelen dingen op omdat het herinneringen zijn uit het verleden of voor een mogelijk toekomstig gebruik. Bewaar gewoon wat echt waarde heeft en wordt gebruikt.


7. Laten we aftrekken veranderen voor optellen. Door onszelf actief te houden en het initiatief te nemen om thuis en in ons leven schoon te maken, voel je je veilig en dus beter.


Met deze simpele tips kunnen we een mooiere omgeving om ons heen krijgen. Het zijn tips die ook veranderen in echte schoonheidstips, want hoe aangenamer onze omgeving en hoe comfortabeler we ons voelen, hoe meer gevoel van welzijn en schoonheid onze gezichten zullen laten zien. Onthoud dat geluk op je huid reflecteert. Dit alles en nog veel meer over de bestseller "Dan-sha-ri: Organize your life" van Hideko Yamashita.


Laten we blij zijn!

Casmara, cosmetica zonder grenzen

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page