top of page

Professionele gezichtsreiniging, de beste bondgenoot van jouw huid


Het dagelijks reinigen van de gezichtshuid is erg belangrijk om het er gezond en jong uit te laten zien. Maar is het voldoende? Het antwoord is nee. Het is essentieel om jouw gezichtsverzorgingsroutine aan te vullen met een professionele gezichtsbehandeling om vroegtijdige veroudering en het optreden van onvolkomenheden en andere zorgen te voorkomen. Als je een egale en stralende huidskleur wilt, is het van vitaal belang dat je dagelijks een gezichtsreinigingsroutine volgt. Verder is het belangrijk dat je regelmatig een professionele gezichtsgbehandeling krijgt bij 'By Martine Sophia' of wanneer jouw huid dat nodig heeft. Nieuwe technologieën bieden ons reinigingsbehandelingen die verder gaan dan een standaardprotocol. Laat mij jou vertellen waarom dit type behandeling een essentieel onderdeel wordt van onze schoonheidsroutine. Na verloop van tijd verliest ons gezicht zijn glans en egale huidskleur. Gegenereerde onzuiverheden, vervuiling, slechte voeding en het talg dat onze huid van nature produceert, kunnen uiteindelijk onze poriën verstoppen en voorkomen dat onze huid goed ademt. Onszelf in handen geven van een schoonheidsprofessional is een essentiële stap om ervoor te zorgen dat ons gezicht op alle niveaus diep gereinigd en ontgift wordt. Maar weet je waarom de huid vuil wordt? En wat is gezichtshygiëne? Zou jij kunnen zeggen hoeveel soorten gezichtsreiniging er zijn? Ik zal je alles vertellen in dit bericht, aangezien elk gebaar telt om ons gezicht gezond en stralend te houden.

Weet jij waarom onze huid vuil wordt?

Talgklieren produceren talg, een vettige substantie die via haarzakjes op het huidoppervlak wordt afgegeven. Samen met bacteriën en cellen, verstopt dit talg vaak de openingen waar de huid wordt afgevoerd, waardoor de poriën worden geblokkeerd en vlekken en andere onvolkomenheden worden gevormd. Om te voorkomen dat deze imperfecties verergeren en terugkomen, is het essentieel om regelmatig een gezichtsreiniging uit te voeren in een schoonheidssalon. Maar niet alleen dat, om een beter resultaat te bereiken, moet je dit doen voordat je andere gezichtsbehandelingen krijgt.

Soorten gezichtsreiniging

Er zijn verschillende soorten gezichtsreiniging, dus het is belangrijk om bij te houden en te weten hoe je ze allemaal invoegen in jouw beautyroutines: - Dagelijkse routine en basisverzorging voor thuis: verwijdert make-up, reinigt, verstevigt en hydrateert, verwijdert onzuiverheden en houdt de huid jong en gezond. Zowel 's ochtends als 's avonds. Om dit te doen, is het erg handig om all-in-one gezichtsreinigers te gebruiken, die ons leven gemakkelijker maken. Maak de routine af met een vochtregulerende of voedende crème, afhankelijk van de behoeften van jouw huid. - Intensieve thuisroutine: het wordt aanbevolen om de dagelijkse gezichtsreinigingsroutine uit te breiden door één of twee keer per week een exfoliant en/of gezichtsmasker te gebruiken. - Professionele gezichtsreiniging @ByMartineSophia: een goede gezichtsroutine omvat een professionele gezichtsbehandeling. Deze behandelingen worden alleen uitgevoerd in de schoonheidssalon: ze reinigen, exfoliëren, ontgiften en balanceren de huid. Door deze reinigingsroutines in jouw dagelijkse regime op te nemen, krijg je een mooi, zacht en vlekvrij gezicht. Het houdt je veel langer jonger en verzorgd!

Professionele gezichtsreiniging in een schoonheidssalon

Professionele huidreiniging, ook bekend als gezichtshygiëne, is essentieel om de gezichtshuid schoon, gezond, gerevitaliseerd en mooi te houden. Externe factoren, zoals milieuvervuiling en interne factoren, zoals stress of tabak, het verstrijken van de tijd en make-up, zorgen ervoor dat onze huid haar vitaliteit verliest. Als we er niet voor zorgen, zal het uiterlijk verslechteren en verliest het de frisheid van de jeugd. Het wordt aanbevolen om maandelijks of om de twee maanden een gezichtshygiënebehandeling uit te voeren, afhankelijk van de conditie van de huid en vooral voordat je met andere behandelingen begint. Dit type reiniging zal niet alleen het uiterlijk van de huid zichtbaar verbeteren, maar ook de interne gezondheid. Laat mij je meer vertellen over PURIFYING van CASMARA, de nieuwe generatie gezichtshygiëne. CASMARA levert zijn Oxygenating Purifying-behandeling in afzonderlijke doses. Het is een zuurstofgenererende gezichtshygiënebehandeling van de volgende generatie, die drone-technologie en pure zuurstof omvat.


Dit type behandeling is veel meer dan een reiniging, omdat het de huid op alle niveaus zuivert en de protocollen voor gezichtshygiëne revolutionair verandert. De huid is diep schoon, evenwichtig, stralend en intens gezuiverd. ZUIVEREN De behandeling wordt aanbevolen voor diegenen die een diepe reiniging van de huid willen bereiken of de effecten van hun gebruikelijke of specifieke schoonheidsbehandeling willen verbeteren. Extern verwijdert het de laag van oppervlakkige onzuiverheden en vergemakkelijkt het de extractie van comedonen. Intern ontgift, oxygeneert en activeert cellen, verlengt hun levensduur en zorgt ervoor dat ze perfect functioneren. Leer STAP VOOR STAP ZUIVEREN: De schoonheidsspecialiste voert een 6-fasenbehandeling voor gezichtshygiëne uit met unieke cosmetische producten. Een unieke en exclusieve manier om huidproblemen te behandelen met een persoonlijk protocol dat de juiste dosis voor de huid en het optimale gehalte aan actieve ingrediënten gebruikt om verrassende resultaten te bereiken.

Stap 1. ONTGIFTENDE fase. Innovatieve chemische peeling die gifstoffen en onzuiverheden verwijdert, de huidregeneratie stimuleert en een optimale hydratatie behoudt dankzij de filmvormende werking. Stap 2. REINIGINGSZUIVERENDE fase. Verrijkte emulsie gemaakt met innovatief OPEN PORE-complex, dat microrelaxatie in het gebied produceert, poriën verwijdt en comedonen verzacht om hun extractie te vergemakkelijken; het verwijdert de vettige en waterige onzuiverheden binnenin. Stap 3. OXYGENERENDE fase. Masker gemaakt met ACTIVE OXYGEN, dat zuurstof geeft, de cellulaire ademhaling stimuleert en de stroom van voedingsstoffen naar de huid verhoogt. Stap 4. ENERGIZING Drone Technology fase. Intelligent serum gemaakt om het energieniveau van de huid te verhogen, onzuiverheden in de cellen te verwijderen en het transport van zuurstof te verbeteren. Revolutionaire cosmetische drone-technologie werkt als een intelligente geleider, die het actieve ingrediënt transporteert en naar zijn doelwit in de cellen leidt. Resultaat: Versterkte en intens verbeterde huid op cellulair niveau. Stap 5. VERFRISSENDE EN HYDRATERENDE fase. Peel-off gezichtsmasker rijk aan mineralen en hydraterende actieve ingrediënten. Geformuleerd met MARINE ALGAE dat, samen met MINT, de huid een intens koud effect geeft, het kalmeert en de poriën die tijdens de vorige fasen zijn behandeld, vernauwen. Dit masker is vooral geschikt voor toepassing bij gezichtshygiënische behandelingen, vanwege het spectaculaire kalmerende koude effect en de hydraterende werking. Stap 6. HYDRO-OXYGENERENDE fase. Hydro-oxygenerende crème die, dankzij de bijdrage van energie, ervoor zorgt dat cellen meer zuurstof krijgen en zorgt voor een algehele verbetering van de cellulaire ademhaling. Hyaluronzuur met laag molecuulgewicht zorgt voor intense hydratatie en vult rimpels van binnenuit op. De huid ziet er buitengewoon stralend en vol leven uit. Aan het einde kun je de rest van de ampul mee naar huis nemen om deze de volgende dagen toe te passen. De resultaten zijn spectaculair. Na de sessie zie je een stralende huid vol leven.

Heb jij nog meer redenen nodig om te genieten van een gezichtsreiniging bij 'By Martine Sophia'?

Probeer Purifying en ontdek de meest innovatieve en spectaculaire behandeling in gezichtshygiëne.


CASMARA, cosmetica zonder grenzen20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page