top of page

Zador Soap


 
 

Even voorstellen een nieuw beautyproduct... 

ZADOR, een verrassend mooi merk uit Hongarije. Afkomstig uit de beroemde Balaton regio en met als meest onderscheidende ingrediënt Heviz thermaal water, het water waar Hongarije zo om wordt geroemd. ZADOR is een familiebedrijf en het combineert traditie met moderne productietechnologieën. Het is het enige Hongaarse merk dat in Hongarije bij Douglas in de winkel ligt. Hoewel daar beschouwd als een premium product en in het hogere prijssegment, vliegt het bij Douglas de winkel uit. Ik ben dan ook erg trots op het feit dat ik dit prachtige merk in de salon mag vertegenwoordigen! 

Door het unieke geneeskrachtige effect van het wereldberoemde thermale Heviz water voeden en beschermen de ZADOR zepen de huid op de meest zachtaardige manier. Het water bevat vele mineralen die vanaf 1000 meter diepte hun weg naar de consument vinden in de luxueuze ZADOR zeepcollectie. De heerlijk geurende zepen worden liefdevol met de hand prachtig ingepakt. ZADOR is meer dan een gewoon zeepmerk: het is traditie, leefstijl en filosofie. De ZADOR zeepcollectie bestaat uit 12 verschillende geuren: Almond- Clementine, Cherry Blossom, Cacoa, Fig-Pear, Lavender-Verbena, Rose, Red Grape, Paprika, Pure, Winter-Spirit, Mango-Orange en sinds juli 2019 ook My First Soap (speciaal ontwikkeld voor de tere babyhuid).

De Heviz is de grootste warmwaterbron van Europa, die buitengewone helende eigenschappen heeft voor het helen van pijnlijke gewrichten en spieren, het kalmeren van geïrriteerde of door eczeem aangetaste huid en het versterken van haar en nagels. Mineralen zoals calcium, magnesium en zwavel komen zelden natuurlijk samen voor, vandaar zijn deze luxe zepen echt uniek en effectief voor het herstellen en hydrateren van de huid. 

ZADOR is geheel vrij van dierlijke ingrediënten, de producten zijn gemaakt van hoogwaardige op planten gebaseerde materialen. Naast het feit dat de zepen verrukkelijk ruiken, zijn ze prachtig om iemand cadeau te geven. een BEWUST cadeau, de zepen zijn vrij van chemische toevoegingen.

Verkrijgbaar in 12 verschillende geuren normaal €12,- p/st. Nu €9,90
11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page