top of page
Speciale gelegenheid groot.jpg

Massages

Er zijn naast de 8 Lichaamsrituelen en 2 kuur behandelingen ook nog 'losse' massages beschikbaar die in een tijdsbestek van 30 of 60 minuten uitgevoerd worden. Dit kan zijn met de handen (traditionele ontspanning massage), met cups (cupping massage) of met een massageborstel (massage egel). Hieronder lees je voor wie deze behandelingen geschikt zijn en wat er precies gekozen kan worden in een behandeling. 

Geschikt voor?

Alle huidtypen & leeftijden. 

Let op er zijn echter voor sommige massages wel contra-indicaties. D.w.z. dat er in sommige gevallen een massage of massage vorm niet mogelijk is. 

Bijvoorbeeld bij; een hernia, levercirrose, zwangerschap, hartziekten, kanker, ongecontroleerde hoge bloeddruk, bloedziekten, beschadigde open huid, diabetici 1, energie te kort, spataderen, bloed verdunnende medicijnen, flebitis, rosacea & acne, nierfalen of permanente fillers zijn niet alle onderstaande massages geschikt. Vooraf word tijdens de intake besproken wat voor jou wel/niet mogelijk is.

Cupping

Cupping

De Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude traditionele Chinese cupping therapie.

We kunnen met deze massage cosmetisch werken en therapeutisch. De Bellabaci massage is zonder bloeduitstortingen zoals bij de traditionele cupping therapie. Laten we de cups staan dan krijg je natuurlijk wel deze “Cup Kiss”. Deze massage wordt gedaan met behulp van Bellabaci medicinale siliconen vacuüm cups, door in het midden van de cup te knijpen en op de huid te plaatsen ontstaat er in de cup een vacuüm wanneer deze langzaam wordt los gelaten. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen is er een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Deze nieuwe behandeling heeft een ontspannende en helende werking.  Het maakt verklevingen los, het voert afvalstoffen en vocht af en brengt zuurstofrijk bloed naar stagnerende spieren en de huid. Deze behandeling is in vele massages te integreren.

Massage

Massage

Relaxing massage 30 min.

 Geniet van een heerlijk ontspannende massage van 30 minuten. Hierin kan 1 onderdeel gemasseerd worden: rug / hoofd,schouders,nek / benen,billen / armen,handen

Relaxing massage 60 min. 

Geniet van een heerlijk ontspannende massage van 60 minuten. Hierin kunnen 2 onderdeel gemasseerd worden: rug / hoofd,schouders,nek / benen,billen / armen,handen

Massageborstel

Uiteraard kun je ook kiezen voor een massage behandeling met de massage borstel, deze borstel zorgt voor een geweldige doorbloeding van de huid en helpt verklevingen en gespannen spieren te ontspannen. 

Je kunt kiezen voor een 30 of 60 minuten variant waarbij 1 of meerdere onderdelen gemasseerd kunnen worden met de massageborstel. 

De massageborstel is voornamelijk geschikt voor rug, benen, billen & armen. 

Massageborstel
bottom of page