top of page

2 Behandelingen om jouw lichaam te perfectioneren!Een van de meest voorkomende problemen bij vrouwen is de hardnekkige cellulite of slappe huid. De meeste vrouwen en sommige mannen hebben hier op een gegeven moment ervaring mee en het is meestal te wijten aan gewichtsveranderingen, een zittende levensstijl en / of een ongepast dieet ...


Waardoor cellulite of vetophopingen worden veroorzaakt, is de obstructie van de bloedmicrocirculatie in het gebied, wat betekent dat de bloedsomloop slecht is. Dit voorkomt dat het opgehoopte vet wordt omgezet in energie en geëlimineerd door het lichaam, evenals de ophoping van vloeistoffen.


Een andere reden kan zijn dat collageen en elastine, verenigd door de huid elastische vezels, de stoffen die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit en stevigheid van de huid verslappen. Door veroudering of gewichtsveranderingen worden deze stoffen afgebroken en verschijnt de zo gevreesde huid verslapping.


Professioneel lichaamssysteem

Ga een stap verder en laat de conventionele lichaamsbehandelingen achter je. Professional Body System is een nieuw compleet liporeductor-verstevigend lichaamsprogramma, speciaal geformuleerd met "vetverbrandende", drainerende en verstevigende actieve bestanddelen die synergetisch werken en het effect versterken.


Ontdek het "Plan 10"

Een exclusieve 10-sessie lichaamsbehandeling die kan worden gemixt en afgestemd op de behoeften van de klant om uitstekende resultaten te behalen:


5 lipo-reductorsessies en 5 verstevigingssessies of 10 sessies met dezelfde behandeling.


Reductor- anti cellulite protocol

De exclusiviteit van deze reductorbehandeling is gebaseerd op zowel de vetverbrandende werking als de versteviging. Op deze manier vermijden we de uitzetting van het behandelde gebied na de reductie van het vetweefsel.


Het richt zich op cellulite en vetafzettingen, werkt rechtstreeks op de adipocyte (vetcel) en vermijdt zijn toekomstige accumulatie, essentiële actie bij elke afslankbehandeling.


Verstevigend en preventief protocol

Lichaamsbehandeling speciaal gericht op het verstevigen, versterken en hervormen van jouw lichaam, dankzij de perfecte synergie van ultra-verstevigende en vet-preventieve actieve ingrediënten.


Het wordt aangevuld door zijn preventieve werking, die het verschijnen van cellulite of vetafzettingen voorkomt, ideaal om een ​​perfecte vorm te behouden.


Beide protocollen zijn een perfecte oplossing om cellulitis en slapheid kwijt te raken over benen, buik en armen. Lichaamsbehandelingen geformuleerd om vet te verwijderen uit zowel gelokaliseerde als grotere gebieden.


Mixen en matchen is het geheim! Verbeter de resultaten van de lichaamsbehandeling en blijf in vorm met de cosmetische producten voor huidverzorging.


Casmara, cosmetica zonder grenzen.10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page