top of page

5 redenen waarom jij jouw huid moet exfoliëren.Als jij een vlekkeloze huid wilt hebben, een schone en gezond uitziende teint (vrij van imperfecties, gehydrateerd, stevig, gerevitaliseerd…). Is de peeling van Casmara je beste bondgenoot! Hier heb je de belangrijkste redenen waarom je je huid zou moeten exfoliëren en een aantal trucjes om het meeste uit deze geweldige beauty-bondgenoot te halen.

1. Het bereidt je huid voor

Het helpt het vermogen van de huid om zichzelf te regenereren te verbeteren en wordt vrij van onzuiverheden met een goede exfoliatie. Het zorg ook voor een betere opname van de actieve ingrediënten die je aanbrengt met je serums en crèmes in je dagelijkse huidverzorgingsroutine. Ook voorkom je dat afvalstoffen, dode huidcellen, makeup resten en vervuiling van buiten af de huid verouderen en poriën verstoppen.

2. Het helpt de micro-reliëf van de huid te verbeteren (voorstadium van fijne lijntjes en/of rimpeltjes)

Een goede peeling werkt zonder schade aan te brengen aan de huid. Het verwijdert ook heel soepel, fijne lijntjes, acne littekens en dode huidcellen, waardoor het natuurlijke proces van huidgeneratie mogelijk wordt. Zorg ervoor dat je een niet schurende chemische peeling gebruikt.

3. Het verbetert de hydratatie van de huid

Hydratatie van de huid hangt af van waterretentie. Met het ouder worden vermindert het, de huid verliest soepelheid, het wordt droger en doffer… Het is belangrijk om een exfoliator te gebruiken die het waterniveau in evenwicht houdt. Het vermogen van de huid om vocht vast te houden verhoogt, de moleculen bereiken het juiste niveau van hydratatie en huid veroudering word uitgesteld.

4. Het stimuleert de productie van collageen

Door het verwijderen van onzuiverheden en dode huidcellen verbetert de celvernieuwing en kan de huid er fris en zacht uitzien. Het voorkomt de ophoping van overtollige keratine die verantwoordelijk is voor de vorming van gerstekorrels, mee-eters en onvolkomenheden en stimuleert de productie van collageen dat fijne lijntjes vermindert.

5. Krijg een gezonde, schone en stralende teint

Door te exfoliëren na de gezichtsreiniging, heeft het minder sporen van onzuiverheden en wordt het makkelijk voor de huid om werkstoffen op te nemen. Je kunt tot 5 keer per week je huid exfoliëren, afhankelijk van je huidtype en de resultaten die je wilt bereiken.

Gloednieuwe huid! Ontdek Natural Peeling

Een slimme peeling die dankzij 3 natuurlijk zuren (salicylzuur, melkzuur en glycolzuur) de huid op 3 verschillende niveaus behandelt, eenvoudigweg door contact, zonder wrijving. Het hydrateert, regenereert en egaliseert de micro-reliëf van de huid vanaf het eerste gebruik. Ervaar het zachte en fluweelachtige gevoel en de aangename sensatie die op jouw huid achterblijft.

CASMARA TIPS:


Enkele tips van ‘By Martine Sophia’ om het effect van je Natural Peeling te verbeteren/versterken:

- Wil je een meer scrubbend effect? Neem dan een vochtig gaasje en ga hiermee in cirkelende beweging over de moeilijke / lastige delen van je gezicht. Spoel daarna goed met water.

- Laat het ‘s nachts inwerken en spoel het ‘s ochtends goed af. Breng vervolgens jouw dagelijkse schoonheidsproducten aan.

- Je kunt de Natural Peeling aanbrengen op de nek, decolleté, schouders en armen, zelfs over je rug. Pronk met een vlekkeloze huid!

Krijg een volledige exfoliatie van jouw gezicht en straal, met een schone en vernieuwde teint! Als je twijfelt, kun je een huiddiagnose en behandelplan op laten stellen door ‘By Martine Sophia’. Hierbij krijg je een aangepast consult waarbij je tips en tricks krijgt specifiek voor jouw huidwensen! Maak een afspraak online voor jouw beste huidadvies!

CASMARA, cosmetica zonder grenzen!
34 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page