top of page

Casmara: Al 45 jaar verzorging voor jouw huid


2019 is een speciaal voor CASMARA: ZE ZIJN 45 JAAR OUD! “45 jaar liefde voor wat ze doen, waar de drijvende kracht van het familie bedrijf is geweest en het belangrijkste ingrediënt van hun formules passie is. Zonder jou was het niet mogelijk geweest. Dank je!" CASMARA is geboren uit een spannend verhaal dat is gecreëerd door de vakbond van Águeda García en José Sequí, en hun inspanningen, opoffering en passie voor cosmetica. Samen hebben ze een prestigieus merk opgebouwd, dat 45 jaar later floreert, met belangrijke waarden als familie, traditie, vakbond, toewijding, passie, cutting-edge, innovatie en

CASMARA: Een andere manier om het beste verhaal te vertellen

In 1974 werd CASMARA geboren: de vrucht van de zakelijke kennis van de oprichter van het merk, José Sequí, en de passie voor cosmetica gevoeld door zijn vrouw en oprichtende partner, Águeda García. Ze was al op zeer jonge leeftijd een liefhebber van cosmetica, dus jaren later studeerde ze esthetiek en met een diploma onder haar riem was ze overtuigd om de wereld van cosmetica binnen te gaan en toegewijd aan haar liet José alles achter. In 1974 kochten ze een bescheiden failliet bedrijf, gevestigd in een klein pand op de begane grond. Ze bouwden hun eigen laboratorium, waar ze crèmes maakten met unieke gepersonaliseerde formuleringen, waarmee ze de basis legden voor wat CASMARA zou worden. "Wij zijn een van de weinige cosmetica-bedrijven die kunnen beweren altijd hun eigen formuleringen te hebben vervaardigd." In 1979 creëerden ze onder het motto "cosmetica zonder grenzen" het unieke en echte Algae Peel-Off gezichtsmasker, "het masker bij uitstek". Sindsdien is er over de hele wereld veel vraag naar en het is hun sterproduct geworden. Sindsdien heeft het Valenciaanse bedrijf, meermaals sectorpionier, vele successen geboekt.

Veel inzet, toewijding en doorzettingsvermogen hebben hen geholpen om in de jaren tachtig succes te boeken en hun merk in alle uithoeken van de wereld uit te rollen. Tegenwoordig is hun professionaliteit en kwaliteit bekend en gevestigd in 4 continenten, momenteel in meer dan 60 landen over de hele wereld. Nu is CASMARA COSMETICA een familiebedrijf dat het echtpaar tegenwoordig runt met hun kinderen. Met dezelfde passie en enthousiasme waarmee het bedrijf in de beginjaren is ontstaan. Het kan niet anders zijn.


CASMARA: Cosmetica zonder grenzen


Al 45 jaar is het de missie van CASMARA om de schoonheids bondgenoot van haar klanten te worden, hen te helpen de beste versie van zichzelf te zijn, echte cosmetica te leveren die met passie en toewijding is gemaakt en kwaliteit te garanderen in elk van haar formules. "Onze producten zijn gemaakt voor jou en de behoeften van je huid!"

Een referentie zijn in de innovatie, onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologieën is het belangrijkste doel, altijd gesteund door de belangrijkste drijvende kracht, namelijk familie en geïnspireerd door de traditie en ervaring van het merk. Het belangrijkste ingrediënt in de formules van CASMARA is passie. De sleutel tot de werkzaamheid van de producten is kwaliteit. De basis van succes is inzet en doorzettingsvermogen. Het leidmotief is dat je de beste versie van jezelf vindt. Het resultaat van al deze inspanningen is echte cosmetica.

Waarom CASMARA?

Je vraagt ​​je misschien af, wat is er zo speciaal aan het CASMARA cosmeticamerk? - Succes, de kwaliteit van de producten en inzet en doorzettingsvermogen hebben ertoe geleid dat CASMARA tegenwoordig aanwezig is in meer dan 60 landen over de hele wereld en een snelle groei blijft doormaken.


- Gesteund door sectorervaring, excellentie en geavanceerde technologie, "45 jaar innovatieve cosmetica in de dermacosmetische sector, om de beste bondgenoot van je huid te zijn!" - Laboratorium, R + D + I en productieruimtes die het merk in staat stellen alle fasen te beheren die betrokken zijn bij het creëren van zijn cosmetische producten, waarbij het productcreatieproces van begin tot eind wordt beheerd, op basis van INZET, KWALITEIT EN UITSTEKENDHEID. - Makers van het originele en exclusieve Algae Peel-Off Mask, wereldwijd bekend om hun vele voordelen, die zorgen voor een intens moment van ontspanning en welzijn. - Exclusieve, gepersonaliseerde professionele behandelingen in geconcentreerde enkelvoudige (mono)dosis fasen met de juiste hoeveelheid actieve ingrediënten voor een grotere effectiviteit. - Producten die het verschil maken. Exclusieve gepersonaliseerde professionele behandelingen in geconcentreerde enkelvoudige (mono)dosis fasen met de juiste hoeveelheid actieve ingrediënten om een ​​grotere effectiviteit te bereiken. Vanaf het begin was er over de hele wereld veel vraag naar 'het masker bij uitstek' en werd het het sterproduct van het merk. - Cosmetica die bewezen resultaten opleveren vanaf de eerste toepassing, ondersteund door medische onderzoeken. - Continue training voor schoonheidsprofessionals, waardoor meer specialisatie en kennis van producttoepassingstechnieken, ingrediënten, productacties, verkooptechnieken en marketing mogelijk wordt gemaakt om hun bedrijf een boost te geven, enz. Kiezen voor CASMARA betekent kiezen voor vertrouwen, kiezen voor kwaliteit!


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page