top of page

Casmara Flashampullen: Lichte texturen met onmiddellijk resultaat


De onmiddellijke effecten van CASMARA-flashampullen maken ze tot een essentieel pre-party of pre-special event-product, evenals een ideale aanvulling om de schoonheid van jouw huid op elk moment van de dag te verbeteren. Ampullen met flasheffect zijn de laatste jaren erg in de mode geraakt en omdat ze ons bij elke gelegenheid snel te hulp komen, hebben we een effectief resultaat nodig dat ons helpt onmiddellijk een stralende huid te krijgen. Deze zomer zijn ze de nummer één cosmetische bondgenoot geworden voor uitgedroogde of doffe huiden die er onmiddellijk weer goed uit moeten zien, of voor die speciale gelegenheid waar je een gehydrateerde, stralende en gevulde huid wilt hebben.

Vandaag wil ik je de voordelen van CASMARA-flashampullen laten zien: een hoge concentratie aan actieve ingrediënten met een ultralichte textuur die snelle penetratie mogelijk maakt, actieve ingrediënten die op de verschillende huidlagen inwerken, voor een diepere werking zorgen en actieve ingrediënten die zorgen voor een onmiddellijk flitseffect. De hitte en de zon drogen de huid uit, dus CASMARA-flashampullen, met hun olievrije snel opneembare texturen, zijn ook een goede optie om in de zomer te worden gebruikt in dagelijkse schoonheidsroutines.

Wanneer gebruik je de CASMARA-flashampullen?

De flashsampullen kunnen altijd en overal worden gebruikt, zowel regelmatig als af en toe, omdat ze niet alleen een flasheffect hebben, maar ook onmiddellijk hydrateren en een onmiddellijk schoonheidseffect bieden. Bovendien zijn ze geformuleerd om te reageren op de verschillende behoeften van de huid en rollen te vervullen zoals het gladstrijken van rimpels, vervagende donkere vlekken, verheldering, revitalisering, enz. Je kunt CASMARA-flashampullen opnemen in jouw dagelijkse schoonheidsroutine of ze gebruiken wanneer je die het meest nodig hebt (bruiloften, zomerevenementen), vanwege hun ongelooflijke voordelen en onmiddellijke resultaten: ze verminderen tekenen van vermoeidheid, zorgen voor een snel anti-aging effect, verzachten expressielijnen en het verbeteren van de conditie van de huid op lange termijn. Voor elk huidtype is er een geschikte formule, die zich kan aanpassen aan de specifieke behoeften van jouw huid. CASMARA heeft een reeks van 4 ‘flasheffect’ ultralichte formule-ampullen die technologisch geavanceerde actieve ingrediënten bevatten. Deze ampullen zijn de perfecte bondgenoot van schoonheid, omdat ze binnen enkele seconden op ons gezicht inwerken.

CASMARA Flash Solution Ampullen

Age Complex is een verstevigende anti-aging flashampul die de aanmaak van collageen stimuleert en een krachtige anti-verouderings-, anti-rimpel- en verstevigende werking heeft, die vroegtijdige veroudering voorkomt en helpt de huid in goede conditie te herstellen.


Verrijkt met extract van Japanse ceder, een actief ingrediënt tegen veroudering dat het celvernieuwingsproces stimuleert en een gladdere, jonger uitziende huid bereikt; en aminozuren die voorlopers zijn van de productie van collageen en elastine, die elasticiteit en stevigheid bieden, plus een vermindering van de diepte en hoeveelheid rimpels, waardoor ook hun toekomstige uiterlijk wordt voorkomen. Het resultaat: een stevige, strakke, jeugdige en gladde huid. Hyal Pro is een langdurige hydraterende en rimpelvullende ampul met een krachtige formule die hyaluronzuur bevat, dat dankzij zijn lage molecuulgewicht diep kan doordringen en rimpels van binnenuit kan opvullen, terwijl het werkt als een krachtige langdurige vochtinbrengende oplossing, het bereiken van een gehydrateerd, glad, stevig, opnieuw versterkt en jonger uitziend gezicht. Het hydrateert en verfrist en verlicht het droge gevoel veroorzaakt door blootstelling aan de zon of de zomerhitte. Ultra-gehydrateerde huid in een oogwenk!

Hydra Sensi is een flashaampul die geschikt is voor de gevoelige, reactieve en / of atopische huid, die hydrateert, kalmeert, in evenwicht brengt en onmiddellijk roodheid en huidirritatie kalmeert. De Hydra Sensi-ampul bevat een buitengewone formule gemaakt met marshmallow-extract, een natuurlijk hydraterende, verzachtende en kalmerende actieve ingrediënt; en mariene collageen dat regenereert, tekenen van veroudering voorkomt en de verschillende huidlagen geleidelijk hydrateert, waardoor de balans en het vochtgehalte van de huid worden verbeterd.

Lightening is een anti-aging verhelderende flashampul met een revolutionaire anti-aging formule, die ook de huidskleur verheldert en egaliseert. Dankzij de sublieme samensmelting van krachtige oplichtende wilde planten en biologisch stabiele vitamine C, geeft deze flitsampul een licht aan het gezicht dat van binnenuit herleeft. Het resultaat is een meer stralende, gelijkmatige teint en een meer jeugdige, gehydrateerde huid met vervaagde donkere vlekken. Lightening een perfecte optie om deze zomer en voor elke gelegenheid in onze tassen te dragen. Ik laat je de voordelen van CASMARA-ampullen zien, zodat je direct een stralende huid krijgt!

Flashampullen: hoe en wanneer moet je ze gebruiken?

Voordat je een CASMARA-flashampul aanbrengt, moet je een schone en droge huid hebben. Kies jouw gebruikelijke dagelijkse reiniger om onzuiverheden en dode huidcellen te verwijderen. Schud daarna de ampul en steek deze in de beschermbuis, breek het bovenste deel van de dop met behulp van de beschermbuis en breng hem met een beetje druk in elkaar met de ampul. Open vervolgens het deksel van de beschermbuis en breng de inhoud van de ampul over de huid aan, masseer zachtjes het gezicht, de hals en het decolleté, tik zachtjes met de vingertoppen en strijk het zachtjes naar boven en van het midden naar buiten glad. Daarna kun je desgewenst gewoon jouw gebruikelijke crème en make-up aanbrengen. CASMARA Flash Ampullen: sublieme, gehydrateerde en verzorgde huid! Deze maand een GRATIS GESCHENK van CASMARA Age Complex Ampoules (doos van 5 stuks) bij aankoop van jouw favoriete vochtinbrengende crème. Koop je Summer Duo: de perfecte combinatie voor deze zomer


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page