top of page

Casmara's Zomerverzorgingstips


De komst van de zomer, hitte en blootstelling aan de zon kan onze huid beschadigen. Om dit te voorkomen, moet onze dagelijkse gezichtsverzorging worden aangepast aan het klimaat en de hoge temperaturen. Vandaag wil ik je wat advies geven en je enkele CASMARA-producten laten zien, zodat je huid er deze zomer mooier, jonger en gezonder uitziet. Pak pen en papier en let op! Tijdens de zomer is het essentieel om de huid te hydrateren. De zon, het strand en buitenactiviteiten die we normaal gesproken in de zomer doen, kunnen onze huid uitdrogen, waardoor er meer water verloren gaat en het in deze tijd van het jaar gemakkelijker uitdroogt. Het is erg belangrijk om de optimale hydratatie van ons gezicht te behouden om het gezond en er goed uit te laten zien. Op dezelfde manier is een gehydrateerde huid beter bestand tegen schade door de zon, zoals donkere vlekken, vroegtijdige veroudering, droogheid, enz.


Ontdek deze zomer met de CASMARA Hydra Lifting-collectie de kracht van mariene biotechnologie en Quinton-zeewater, met een hoge concentratie ultrahydraterende en verstevigende actieve ingrediënten met aangename lichte texturen, die je zullen helpen verjongd te worden, 85% meer tonus , 90% stevigere en 70% meer gehydrateerde huid in 2 weken. Een tip: bewaar je Hydra Lifting crème in de koelkast. Dit heeft een positieve bijwerking: elke keer dat je het aanbrengt, krijgt je huid een extra dosis frisheid. Gebruik lichte en frisse texturen. Romige texturen kunnen in deze tijd van het jaar zwaar worden. Net zoals we gewoonlijk onze eetgewoonten veranderen en onze dagelijkse looks lichter maken, zullen we, als we de texturen van onze dagelijkse cosmetica veranderen, de gezichtsverzorging aangenamer maken. Lichte en verfrissende texturen zijn in deze tijd van het jaar veel aantrekkelijker omdat ze sneller worden opgenomen en ze gemakkelijker aan te brengen zijn op warme dagen. Tijdens de zomer worden CASMARA-gezichtsserums jouw beste bondgenoot, omdat ze alle noodzakelijke actieve ingrediënten bevatten om jouw huid vanaf de diepste lagen te verbeteren. De hoge concentratie aan actieve ingrediënten met lichte texturen garandeert een effectieve opname en geeft je direct zichtbare resultaten, waardoor ze deze zomer de beste bondgenoot van je huid zijn! Op dezelfde manier zijn CASMARA-flashampullen, met hun snel opneembare lichte, olievrije texturen, ook een goede optie om te worden gebruikt in dagelijkse schoonheidsroutines in de zomer, omdat ze het gezicht er onmiddellijk geweldig uit laten zien, evenals hydrateren, opvullend en stralend voor de huid. Een perfecte optie om in onze tassen te dragen en te gebruiken wanneer we een snel effect nodig hebben!

Bescherm je huid. De schade aan onze huid door de zon is in de zomer nog groter, en hoewel je het hele jaar door bescherming tegen de zon moet gebruiken, moet je deze in de zomer vergroten. Zelfs als het bewolkt is, kunnen schadelijke UV-stralen jouw huid aantasten, dus je mag het huis niet verlaten zonder anti-zonnebrandcrème, aangezien dit de beste anti-verouderingsstrategie is. UV-stralen leggen veel druk op de huid en kunnen zowel op lange als op korte termijn schade veroorzaken. Daarom moet je altijd anti-zonnebrandcrème op het gezicht en lichaam aanbrengen. CASMARA Repair Cream S.P.F. 50 beschermt je niet alleen tegen de zon, maar verzorgt ook je huid die al is blootgesteld aan de zon, herstelt de schade die al door de zon is veroorzaakt in de loop van de tijd en voorkomt zowel veroudering als het verschijnen van donkere (pigment)vlekken. Ruil make-up in voor een DD Crème, de meest complete getinte crème. Met de temperatuurstijging en de toenemende hitte kan het dragen van make-up vermoeiend worden. Ik stel voor om de regels van je routine te veranderen en te kiezen voor lichtere oplossingen, zoals een DD Crème, die een natuurlijk, gezond effect en een lichte toon bevat, evenals behandeling en bescherming tegen de zon. CASMARA UrbanProtect DD Crème is de beste optie om deze zomer in je toilettas te bewaren voor een veelzijdige look zonder make-up, hydratatie, behandeling en bescherming tegen de zon. Vergeet deze tips niet te volgen en maak deze zomer je huid stralender dan ooit!


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page