top of page

Creëer magie met je huid 's nachts


Heb je feestjes? Het seizoen voor bruiloften, feesten, diners en allerlei soorten feesten is al begonnen. Een stukje advies wordt altijd op prijs gesteld om te helpen voorkomen dat onzuiverheden van onze huid niet merkbaar zijn, het enige dat we willen onthouden na een feest is hoeveel plezier we hadden.

De huid is een belangrijk onderdeel van onze schoonheid en gezichtsverzorging is essentieel. Of je nu de gastvrouw speelt of gast bent, we onthullen enkele schoonheidstips zodat je huid er jong en gezond kan uitzien. Let goed op:Slechts een paar minuten en dan slapen!


We komen normaal gesproken thuis na een lange en intense dag en we willen gewoon ontspannen en uitrusten; maar ... Ga niet met je make-up op naar bed! Dit is een veelgemaakte fout die we niet moeten maken. Onze huid moet ademen en om te voorkomen dat onze huid er dof uitziet, hoeven we slechts een paar minuten meer tijd te nemen om je make-up te verwijderen en / of de huid te reinigen.

Bovendien zijn we tegenwoordig omringd door vervuilende deeltjes en zonder dat we het beseffen, verzamelen we de hele dag door veel ongewenste gifstoffen in onze huid.

Ons advies is, of je nu make-up draagt ​​of niet, reinig je huid diep en help om de ademhaling van je teint te zuiveren en stimuleren, met de zuurstofvoorziening die het nodig heeft.


“ Een schone huid hebben is het eerste geheim van een gezonde huid.”


Wees niet bang voor waterproof mascara

Voor die speciale gebeurtenis draag je zeker die "moeilijke make-up", met meerdere lagen mascara die ook waterproof is. Het duurt normaal gesproken een tijdje om dat soort make-up te verwijderen, maar als je het juiste product gebruikt, wordt de tijd teruggebracht tot de helft.

Casmara-reinigingsmiddelen zijn multifunctioneel: ze reinigen, verwijderen make-up (zelfs waterproof) en tonen de huid in één beweging, zodat we geen verschillende producten nodig hebben. Omdat de pH van de producten gelijk is aan van de pH van tranen, is de cleanser 3 in 1 ... geen irritatie voor de ogen!

Het eerste wat we moeten doen is een wattenschijfje met de 3-in-1-reiniger natmaken en enkele seconden op het oog laten liggen, zodat de mascara verdund is en we het kunnen verwijderen zonder te wrijven.We moeten altijd in gedachten houden dat het gebied rond de ogen erg delicaat is en als we eraan wennen het stevig te wrijven, in de loop van de tijd dat de huid loslaat en we meer kansen hebben om fijne lijntjes in dat gebied te hebben.

Help om je huid grondig te reinigen en goed te verzorgen, het gebied vrij van onzuiverheden te laten en goed gehydrateerd. De natuurlijke actieve ingrediënten die de 3 in1 Cleanser-gel bevat, helpen je huid te bevrijden van vervuiling en je huid een diepe wasbeurt te geven. Het is perfect om de dag te beëindigen en de grote hoeveelheid vervuilende stoffen en overtollige make-up die zich in onze huid ophopen te elimineren.


En ... tijd om te slapen!


Wist je dat onze huid nooit stopt met werken?

Overdag zorgt de huid voor bescherming en verdediging tegen externe agressies. En 's nachts regenereert het op cellulair niveau, waarbij een leger cellen wordt opgezet die onophoudelijk hun maximale activiteitenniveau bereiken.

Nadat je de huid grondig hebt gereinigd, breng je wat oogcrème & gezichtscrème aan met zuurstofhoudende of regenererende actieve ingrediënten. De nacht is de ideale tijd om de huid grondig te reinigen en je de extra hulp te geven van vocht, stevigheid, elasticiteit en cellulaire levensduur. Elke gezichtscrème is gemaakt met actieve ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de werkzaamheid. Er is een product voor elk huidtype en behoefte zodat wij ons daar geen zorgen over maken.

Ben je klaar voor het komende evenement ...?

Geef je gezicht de genotzucht en zorg die het nodig heeft! Aarzel niet om contact op te nemen met ‘By Martine Sophia’ voor persoonlijke assistentie van Casmara informatie.CASMARA, cosmetica zonder grenzen.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page