top of page

De absolute handleiding om de zo gehaatte cellulite (panniculose), sinaasappelhuid te bestrijden.De zomer komt er aan en daarmee begint ook de paniek, want hoe kom jij van die irritante cellulite af? Relax, ik help je begrijpen waardoor het ontstaat en hoe je het kunt bestrijden, let goed op:

Cellulite is niet alleen een esthetisch probleem, maar ook een gezondheidskwestie en steeds meer geven wij om onze conditie en welzijn. 95% van de vrouwen heeft last van cellulite, bij mannen komt het minder vaak voor, maar ook zij raken het niet gemakkelijk kwijt als cellulite zich voordoet.

Ons lichaam is gevormd door adipocyten wat niets anders is dan cellen waarvan de belangrijkste functie is om vetten op te slaan als energiereserve; ze reguleren onze lichaamstemperatuur en verzachten mogelijke invloeden van buiten af (stootkussentjes). Cellulite (panniculose) en sinaasappelhuid worden gegenereerd als gevolg van een teveel aan vet opslag in de adipocyten. Als we hun limiet overschrijden, vergroten de adipocyten hun omvang, duwen ze de huid op en creëren ... Voilà! De sinaasappelhuid verschijnt. Cellulite kan verschijnen als gevolg van hormonale, erfelijke factoren, sedentaire levensstijl, enz.


“Eten is een noodzaak, maar op een intelligente manier eten is een kunst” - La Rochefoucaul.


Kies voor het natuurlijke voedsel! Een goed dagelijks dieet is het belangrijkste element om cellulite kwijt te raken en je gezondheid te verbeteren. Hier vind je enkele beautytips om je te helpen je gewoonten te veranderen en cellulite te bestrijden.

50% van wat we eten, moet groene bladgroente zijn. Kook ze op de grill of drink ze in shakes, zoals jij het wilt!

Het is ook belangrijk dat je geen overvloed aan koffie gebruikt of nog beter koffie voor groene thee vervangt. Thee stimuleert de stofwisseling en helpt de huid te verstevigen. Detox in een beker!

Vis voorkomt vochtretentie en helpt het collageen te helen dat is beschadigd door de gifstoffen die cellulite produceren. Onthoud ook dat drinkwater essentieel is om alle gifstoffen uit je lichaam te zuiveren en te elimineren.

Vermijd het gebruik van smaakversterkers, voorgekookte en natriumrijke voedingsmiddelen, zeg vaarwel tegen verzadigd vet en combineer dit dag tot dag met wat beweging. Met het kleine beetje dat je elke dag doet zul je de verandering gaan opmerken.


"Je wilt beter in vorm komen en CASMARA heeft de oplossing"

Heb je er ooit over nagedacht om een ​​lichaamsbehandeling kuur te starten?

Een goede oplossing om cellulite te bestrijden is een LipoReductor lichaamsbehandeling. Casmara's Professional Body System combineert krachtige reducerende, drainerende en verstevigende stoffen die werken op het gelokaliseerde vet en elimineert het en voorkomt toekomstige vetophoping.

Professional Body System actieve ingrediënten, voorkomen vetophoping in de adipocyte en remmen de aanmaak van nieuwe vetcellen. Bovendien verbeteren ze de bloedmicrocirculatie en dankzij de drainerende werking helpen ze de ophoping van vet en vloeistoffen te voorkomen. De innovatieve verstevigende actieve ingrediënten, rijk aan aminozuren en eiwitten, werken in op het collageen en het elastine en voorkomen hun degeneratie en versterken ze. Als gevolg hiervan is de huid stevig en getonificeerd.

Als je het professionele schoonheidsprotocol combineert met de schoonheidsroutine thuis, Integrale lichaamsbehandeling, bereik je 100% effectieve resultaten. Ervaar de verandering zelf:

Integrale lichaamsbehandeling

Het vermindert, verstevigt en voorkomt. Dit is een echte complete behandeling, het bevat: 1 Body Sculptor Cream en 4 sessies van de Firming Algae Peel-off Body Mask.


Body Moisturizing Cream

Het helpt je ​​nieuwe lichaamsvorm om te pronken met een egale en gebruinde huidskleur. Vul je lichaamsbehandeling aan met de Body Moisturizing cream. Dankzij de technologie helpt het droogte van je huid langdurig te voorkomen, zorgt het voor maximale hydratatie en houdt het je bruine teint langer vast. Ideaal voor alle huidtypen, inclusief droge en atopische huidaandoeningen.


Anti-striae Crème

Als je bezorgdheid striae is, kun je het niet laten om de Antistretchmarks-crème te proberen. Het belangrijkste actieve ingrediënten verwennen de gebieden die het meest nodig hebben door ze elasticiteit en regeneratie te bieden. Het helpt striae repareren en voorkomen. Elastische, geregenereerde en fluweelzachte huid.


Ga er voor. Vraag ‘By Martine Sophia’ naar Casmara's schoonheidsbehandelingen en ...


Krijg deze zomer een 10 uit 10 voor jouw lichaamsvormen met de bodycosmetica van CASMARA.
*Let Op, verwar cellulite niet met cellulitis, cellulitis is namelijk een ontsteking van dieper gelegen bindweefsel in de huid een zeer pijnlijke aandoening waarvoor advies en/of behandeling van een arts noodzakelijk is!

252 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page