top of page

De Beste Micellaire Water!De manier om de beste micellaire water voor jouw gezicht te kiezen, is door absoluut alles te weten over het product. Vandaag zullen we precies uitleggen wat micellair water is, het gebruik ervan, welke eigenschappen het bevat en vooral welke voordelen je krijgt als ja het gebruikt als onderdeel van jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine.


Wat is micellair water?

In ons dagelijks leven worden we blootgesteld aan factoren zoals vervuiling, UV-stralen en kunstlicht. Bovendien kunnen onzuiverheden en sporen van make-up, die de huid opbouwen en besmetten, uitdroging, gebrek aan stevigheid, verlies van glans, donkere vlekken, vlekken, enz. veroorzaken.

Micellair water is een product dat speciaal is ontworpen voor de behoeften van jouw gezicht, in staat om make-up, vet en eventuele onzuiverheden te verwijderen. Een zeer licht en fris product, dat zich aanpast aan elke schoonheidsroutine.

Micellair water krijgt deze naam omdat het bestaat uit micellen, die werken als magneten die dode celoppervlakken opsluiten, vervuilende deeltjes, make-up en overtollig talg. Het beste micellaire water is er één die perfect zijn 3 acties uitvoert: reinigen, make-up verwijderen en de huid zuiveren, terwijl innovatieve actieve ingrediënten worden toegevoegd die een toegevoegde waarde bieden tegen externe factoren die onze huid aantasten. Het resultaat van het toevoegen van het aan onze dagelijkse routine is een gezonde, zachte, huid die vrij is van onzuiverheden.


Gebruik van het beste micellaire water


Micellair water is een essentieel basisproduct geworden voor elke schoonheidsroutine. Het verwijderen van make-up kan lastig zijn, want als we geen producten gebruiken die om ons gezicht geven, kunnen ze onvolkomenheden in de huid veroorzaken.

De beste manier om micellair water aan te brengen om make-up te verwijderen en het gezicht te hydrateren, is met watten, om een ​​schijf zachtjes over het gezicht te strijken.

Dit product kan twee keer per dag worden gebruikt: 's morgens en / of' s avonds:

's Ochtends helpt het om de laag residu en dode huidcellen die' s nachts zijn aangemaakt te verwijderen.

's Avonds is het gebruik duidelijk: ideaal voor het verwijderen van make-up, hydraterende en tonifiërende gezicht voor het slapen gaan.

Naast deze basisgebruiken zijn er andere gevallen waarin het, afhankelijk van jouw levensstijl en de tijd van het jaar, zeer handig kan zijn om het te gebruiken:

Na blootstelling aan de zon. Omdat het een verfrissend product is, is het een goede bondgenoot voor gebruik op je gezicht na langdurige blootstelling aan de zon, omdat het zal verlichten, vernieuwen en revitaliseren.

Make-up retoucheren. Als je een fout maakt bij het aanbrengen van je make-up, heb je alleen een paar druppels micellair water op watten nodig om het te verwijderen.

Ideaal voor de vette huid. Het voorhoofd en de neus zijn de gebieden waar dit huidtype meestal meer vet verzamelt. In het ideale geval kun je micellair water aanbrengen in deze gebieden om overtollig talg te verwijderen.


Het beste micellaire water van Casmara

UrbanProtect Micellar Water heeft een exclusieve formule die zowel de huid beschermt als reinigt. Het werkzame bestanddeel tegen verontreiniging beschermt de huid, creëert een beschermend schild terwijl het overtollig talg verwijdert en de cellen van het dode vlak op de huid verzamelt. Ons micellair water heeft twee opmerkelijke actieve ingrediënten:

Pollu-Block, dat een beschermende laag creëert die afstoot: chemische agentia, luchtvervuiling, ultraviolet licht.

Micellen, die onzuiverheden verwijdert die zich elke dag ophopen op de huid voor een complete reiniging.

Dit seizoen komt CASMARA met een excellent pakket waarin dit anti-vervuilende micellaire water, samen met UrbanProtect DD Cream, 20% korting biedt.

Het anti-vervuilingsprotocol UrbanProtect is de ideale dagelijkse bescherming en perfect voor stedelingen!

Volg de beautyblog van Casmara van heel dichtbij, zodat je geen enkele informatie mist over alle producten die we hebben voorbereid, en over nieuwe producten en behandelingen waarmee je de perfecte huid kunt bereiken die je wenst.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page