top of page

De nieuwste anti-aging cosmetica


CASMARA presenteert hun revolutionaire nieuwe AgeDefense-schoonheidsplan. Een schoonheidsplan dat een bondgenootschap met jouw gezicht creëert om het er jong en perfect uit te laten zien met ongelooflijke resultaten. Wil je de beste verdediging tegen het verstrijken van de tijd ontdekken?


Onze huid is beschermd tegen externe invloeden die veroudering veroorzaken met een verdedigingsbarrière. De eerste verdedigingsbarrière van de huid, Eco Flora genaamd, is de meest oppervlakkige barrière en bestaat uit PROBIOTICA die de kracht heeft om het natuurlijke vermogen van de huid om zichzelf te verdedigen te versterken, waardoor het verschijnen van tekenen die door het verstrijken van de tijd worden veroorzaakt, wordt voorkomen.


PROBIOTICA en ons lichaam zijn natuurlijke bondgenoten omdat ze vitale functies vervullen; het krijgt voeding van PREBIOTICA om naast het stimuleren van activiteit en groei, om balans en functie correct te bereiken.


Uit onderzoek is gebleken dat de goede conditie van deze eerste afweerbarrière (Eco Flora) essentieel is voor het behoud van een jeugdige, gezonde huid. Om deze reden heeft het CASMARA-onderzoekscentrum AgeDefense gecreëerd, een exclusief schoonheidsplan met een geavanceerd 360° anti-verouderingssysteem met PRO & PREBIOTIC TECHNOLOGY.


AgeDefense is state-of-the-art cosmetische innovatie geformuleerd met prebiotica, probiotica en technologisch geavanceerde natuurlijke actieve ingrediënten om spectaculaire resultaten op jouw huid te bereiken.


Wat is PRO & PREBIOTIC-technologie?

Een unieke combinatie van prebiotica en probiotica die een 360° effect op de huid hebben. Ze versterken de eerste verdedigingsbarrière van de huid en creëren een beschermend schild tegen de tijd. Het stimuleert de collageensynthese, verbetert de cohesie van keratinocyten en versnelt de celvernieuwing, waardoor de huid "in vivo" wordt versterkt en intense anti-rimpeleffecten worden verkregen. Een gebalanceerde en gezonde huid.


Wat is een 360° ANTI-AGING-SYSTEEM?

Een allround anti-aging revolutie! AgeDefense werkt door middel van een nieuw 360º-systeem dat zowel binnen als buiten werkt op alle tekenen die verband houden met veroudering. Het biedt extern specifieke actieve ingrediënten om de eerste verdedigingsbarrière van de huid (Eco Flora) te versterken en de huid intern terug te brengen naar het niveau van de jeugd. Zorgen voor buitengewone en effectieve algehele verzorging tegen veroudering.


Hoe werkt AgeDefense op de huid?

• 360° Anti-aging: alle tekenen van veroudering van binnen en van buiten bestrijden.

• Verbetering van het biosensorische vermogen van de huid.

• Het vormen van een beschermend schild tegen vervuiling en het voorkomen van oxidatie.

• Stimulatie van collageensynthese en verbetering van de keratinocyt-cohesie.

• Versterking van de eerste verdedigingsbarrière van de huid.

• Het proces van celvernieuwing versnellen.

• Een optimale mix van hydratatie en voeding.

Welke revolutionaire resultaten levert het op?

De behandeling om de zichtbare tekenen van veroudering te stoppen, te voorkomen en te verbeteren door de huid effectief te versterken en het evenwicht te herstellen, is gekomen. Het gezicht is beschermd, gezond en stralend. De hoeveelheid en diepte van rimpels wordt verminderd, de huid wordt opnieuw geactiveerd. Met AgeDefense wordt het gezicht intens gehydrateerd en gevoed, waardoor het een zijdezachte textuur krijgt.

AgeDefense Beautyplan!

AgeDefense, de ideale behandeling om jouw huid te transformeren en terug te brengen naar haar natuurlijke staat van gezondheid en schoonheid. Voor vrouwen & mannen die een actief leven leiden, met een non-stop dagelijks ritme en die weten wat ze willen. Deze zeer complete collectie bestaat uit:

• Een exclusieve professionele behandeling voor professionele CASMARA salons zoals By Martine Sophia, volgens het baanbrekende en gepersonaliseerde 6-stappen systeem gecombineerd met de voordelen van PREBIOTISCHE IONISEERBARE MASKER 3020. Het avant-garde ioniseerbare masker geformuleerd met Prebiotics en peel-off technologie met 360º anti-aging effect. Het is de enige ter wereld met deze innovatieve kenmerken: een innovatieve formule die PREBIOTICA levert die leidt tot uitgebreide anti-agingzorg. Het faciliteert en stimuleert de effecten van de tijdens de behandeling toegepaste PROBIOTICA. De ioniserende eigenschappen verbeteren de penetratie van de toegepaste actieve ingrediënten, waardoor buitengewone resultaten worden behaald.


• AgeDefense-crème voor de thuis gebruik, een natuurlijke 360º-anti-verouderingscrème met PRO & PREBIOTIC-TECHNOLOGIE. Deze exclusieve formule is gebaseerd op prebiotica, probiotica en technologisch geavanceerde actieve ingrediënten. Het heeft een vloeibare textuur en is geschikt voor alle huidtypes. Anti-aging gezichtscrème is essentieel om de behandeling thuis voort te zetten en zo uitzonderlijke resultaten te behalen. Een revolutie in crèmes tegen veroudering.


AgeDefense is een ideale behandeling die zorgt voor uitzonderlijke resultaten op je gezicht. Zoiets heb je nog nooit gezien!


Een authentieke revolutie!

CASMARA, cosmetica zonder grenzen3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page