top of page

De Skin Sensations-behandeling goud masker revitaliseert & laat jouw huid stralen


Als je op zoek bent naar het revitaliseren van een doffe huid of het direct een boost van vitaliteit wilt geven, zodat je er stralend uitziet voor een speciale dag, dan is Skin Sensations de behandeling iets voor jou. Revitaliseer je gezicht met de Skin Sensations-behandeling, inclusief het exclusieve en unieke Gold Mask. Een spectaculaire mix van vitamines, mineralen en 24-karaats goud met een uniek revitaliserend en anti-aging effect. Een mooie huid is een stralende, gezonde, stralende huid.

Waarom wordt de huid dof?

Er zijn verschillende oorzaken waardoor de huid vitaliteit en helderheid verliest: het verstrijken van de tijd, uitdroging, omgevingsvuil, hormonale onevenwichtigheden, onvoldoende voeding of het niet gebruiken van de juiste cosmetica.

 • Uitdroging, de poriën verwijden zich en de huid verliest elasticiteit.

 • Verlies van stevigheid of verslapping.

 • Gebrek aan verzorging. Wanneer de huid onrein is, raken de poriën verstopt, ademt ze niet en wordt ze vies.

 • Dieet. Een onevenwichtige voeding wordt weerspiegeld in een doffe, matte huid. Om nog maar te zwijgen van alcohol, de grootste vijand van de huid.

 • Tabaksrook. Als je rookt, moet je zorgvuldig zijn met betrekking tot de hygiëne van jouw huid, aangezien rook de huid binnendringt en oxidatie veroorzaakt, waardoor deze dof wordt.

 • Onjuiste cosmetische zorg. Het gebruik van cosmetica die niet geschikt zijn voor ons huidtype kan ook deze veranderingen in ons gezicht veroorzaken.

Hoe kunnen we een stralende huid krijgen?

Als we de gewoonten veranderen waardoor de huid er doffer uitziet, zal de huid er duidelijk beter en stralender uitzien. Je moet niet vergeten om de huid schoon te houden. Om dit te doen, moet je regelmatig scrubben om dode huidcellen te verwijderen. Naast dat jouw huid er schoon uitziet, verbeter je de huidverjonging en activeer je de huid. Een actieve huid heeft een verhoogde bloedtoevoer en een betere toevoer van voedingsstoffen en zuurstof en blijft daardoor gerevitaliseerd. Onze huid weerspiegelt hoe we ons van binnen voelen, dus een dieet dat rijk is aan vers voedsel en met antioxidanten, carotenen en vitamine C, zal onze huid er mooier uit laten zien. Voedingsmiddelen zoals pompoen, wortels, zoete aardappelen, spinazie, kool, papaja, enz. Zijn perfect om de helderheid van onze huid te activeren. Over het algemeen kan elk voedsel dat rijk is aan vitamines jouw bondgenoot zijn in een periode waarin jouw huid vitaliteit mist.


24-karaat Goud behandeling, Skin Sensations

Als het je doel is om je gezicht te revitaliseren en te laten stralen, is Skin Sensations de ideale behandeling. Het kiezen van de meest geschikte cosmetische behandeling voor jouw huid is essentieel en zorgt ervoor dat deze er fantastisch uitziet wanneer je maar wilt. Alle behandelingen @ByMartineSophia volgen een toepassingsprotocol in fasen van een monodosis en omvatten de Algae peel-off Mask gezichtsmaskers.

Skin Sensations is een professionele revitaliserende behandeling, gepersonaliseerd in fasen van een monodosis, inclusief het gouden masker - een uniek gezichtsmasker dat de helderheid van de huid herstelt. Een zeer exclusieve professionele behandeling, perfect voor alle huidtypes, die werkt als een echte opname van vitamines en mineralen.

"Gelijk aan een virtuele mesotherapie vitaminesessie"

Als een echte shot van vitamines en mineralen, zal Skin Sensations jouw huid fase voor fase op een specifieke manier behandelen. Het protocol en de toepassing van het gouden masker zorgen tot in de diepste lagen voor jouw huid om de essentiële sporenelementen te verschaffen die het nodig heeft en het verloren evenwicht te herstellen. Skin Sensations heeft een high-tech formule en een uitgebalanceerde toevoer van vitamines en sporenelementen, met innovatieve combinaties die bijdragen aan een effectieve opname in de huid, met unieke revitaliserende resultaten:


 • TRACE AVENA PROTEIN COMPLEX®: Eiwitcomplex bestaande uit haver, mineralen en essentiële sporenelementen met antioxiderende, regenererende, oxygenerende en hydraterende werking.

 • OLIGOGELINE®: mariene actief ingrediënt met remineraliserende en hydraterende effecten dankzij de filmvormende werking.

 • ELLAGI-C®: antioxidant-actief ingrediënt dat oxidatieve stress voorkomt en collageen IV beschermt, de stevigheid en oxygenatie van de huid herstelt.

 • VITAMIN COMPLEX: innovatief complex dat vitamines en peptiden combineert, hun opname bevordert en hun effect op de huid versterkt.

 • ARGAN-OLIE: verbetert de elasticiteit, voeding en hydratatie van de huid dankzij het hoge gehalte aan vitamine E en meervoudig onverzadigde vetzuren (omega 3 en 9).


Herstel de natuurlijke glans van de huid met het gouden masker. Stralend, helder en gerevitaliseerd gezicht

Skin Sensations, een behandeling met een toepassingsprotocol. In 6 fasen met één dosis die de juiste dosis actieve ingrediënten bieden, heeft uw huid er perfect uit nodig.

Fase 1. Reinigingsfase. Reinigingsgel gebaseerd op de laatste trends in Japanse reiniging (oliën): zorgt voor sensaties in de huid en frisheid. Fase 2. Stimulerende ampul. Bereid de huid voor op volgende actieve ingrediënten. Begint voorzichtig met een minerale behandeling die later intensiveert. Fase 3. Hydraterende, revitaliserende en kalmerende serum. Concentreer om te gebruiken om vitamines en mineralen aan de gezichtshuid te geven. Fase 4. Anti-aging Vitamin Mineralizing Cream. FASE 5. Het gouden masker, de sterfase van de behandeling. Algae Peel-Off Gold Mask 2080. Hightech gezichtsmasker met 24-karaats goud dat de huid revitaliseert, verstevigt, voedt en verjongt. Deze stap is essentieel omdat het de penetratie van de actieve ingrediënten van het masker en de crème bevordert. Het kan worden gebruikt over ogen en lippen die werken waar anderen niet kunnen komen. De temperatuur van je huid daalt met wel 6ºC, wat een drainerende werking heeft op wallen en donkere kringen.


24K GOUD poeder, VITAMINEN EN MINERALEN

Dit revitaliserende en verstevigende masker, gebaseerd op zeealgen en 24K goudpoeder, revitaliseert, verstevigt en biedt unieke voedingsstoffen. Het 24-karaats gouden poeder, met zijn aangenaam koud effect, zorgt voor een tensoreffect op het gezicht en de hals, en ontlast wallen en donkere kringen, terwijl het de activiteit van mineralen stimuleert met een intens voedende en revitaliserende werking. De zeealgen geven het goudmasker de kracht om diep te hydrateren. Fase 6. Vitamine-hydraterende en revitaliserende gelcrème. Deze crème in enkelvoudige dosis is de finishing touch van de behandeling. Het wordt aan de klant gegeven zodat de behandeling thuis kan worden voortgezet. Na gebruik van de Skin Sensations behandeling zal jouw huid veranderen en zal deze stralender, glanzend en vol vitaliteit zijn. Waar wacht je nog op om het uit te proberen en te genieten van alle voordelen?CASMARA, cosmetica zonder grenzen

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page