top of page

"Detox Plan" Transformeer je huid in 4 sessies.Geniet van het pamperen van je huid op hetzelfde moment dat je verbluffende resultaten onthult!

Zonder twijfel, om het beste uit onze huidverzorgingsroutine te halen, moeten we een schone huid hebben. Zoals je misschien weet, is de eerste en belangrijkste stap de reiniging. Met een diepe reiniging zullen we de huid ontvankelijker maken en zal het de eigenschappen van onze huidverzorgingsproducten voor dagelijks gebruik beter opnemen.


CASMARA gaat een stap verder en combineert slimme cosmetica met medische technologie om jou een ultramoderne gezichtsreiniging aan te bieden.


Geniet van het verwennen van je huid op hetzelfde moment dat je verbluffende resultaten onthult. Het laboratorium van Casmara heeft een professionele gezichtsbehandeling ontwikkeld die ontgiftend werkt en jouw huid grondig reinigt. De eerste behandeling met de 'Cosmetic Drone-technologie' en 'zuivere zuurstof'. De toekomst van cosmetica is het heden in je huid.


Zuiverende behandeling zorgt voor een revolutie in protocollen voor gezichtshygiëne.


Dagelijkse factoren zoals: vervuiling, stress, het gebrek aan hydratatie, een slecht dieet... verslechteren en verouderen onze huid dagelijks. Krijg een krachtige dubbele ontgiftings-reinigende werking, terwijl je tegelijkertijd de cellen zuurstof geeft, zuivert en energetiseert, hun leven verlengt en ze 100% laat werken.


"Detox Plan" Protocol

Casmara heeft de voucher "Detoxplan" ontworpen, waarmee we jou uitstekende resultaten garanderen in slechts 4 sessies.


Het is een exclusief schoonheidsplan dat, dankzij de unieke combinatie van zijn zuiverende, ontgiftende en zuurstofgevende actie, helpt om een ​​globale verbetering van de huidconditie op alle niveaus te krijgen.


De resultaten: grondig schoon, stralend en intens gezuiverd huid.


Kom langs bij 'By Martine Sophia' en ontdek het "Detox-plan".

CASMARA, cosmetica zonder grenzen
12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page