top of page

Eye Perfect: Casmara's nieuwe globale verjongende oogcontourbehandeling


Sensorische professionele cosmetica met krachtige perfectionerende werking die globale anti-verouderingszorg en unieke sensaties bieden, waardoor je wordt ondergedompeld in een sublieme holistische ervaring. De oogcontour is een van de eerste gebieden die onze leeftijd, stemming en gezondheid weggeeft; een zeer kwetsbaar gebied dat bijzonder gevoelig is voor het verstrijken van de tijd, chronische stress en slaapgebrek. Bovendien zijn de ogen een van de meest expressieve delen van het gezicht en lijden ze aan dagelijkse onvrijwillige micro-contracties die het verschijnen van rimpels versnellen. Hangende oogleden, wallen, donkere kringen, fronslijnen en periorbitale rimpels (kraaienpootjes) zijn de belangrijkste tekenen die de ogen verouderen. Ze worden allemaal veroorzaakt door een gebrek aan stevigheid van het weefsel, een gebrek aan hydratatie, evenals algemene dunner worden en veroudering van de huid. Om de negatieve effecten van deze factoren die de oogcontour beschadigen te bestrijden, heeft CASMARA een geavanceerde formule ontwikkeld die de ogen wereldwijd en effectief verjongt. Vandaag wil ik je in detail vertellen over Eye Perfection; het is een revolutionaire geavanceerde professionele behandeling met een globale verjongende werking, die groeifactoren, medicinale plantenextracten en Casmara's eigen technologie, geïnspireerd op carboxytherapie, combineert, die de oogcontour vanaf de eerste sessie kan verjongen. Je zult ontdekken waarom elke fase ervoor zorgt dat deze innovatieve behandeling de tekenen van veroudering in de oogcontour kan omkeren, wat buitengewone resultaten oplevert.

Globale oogcontourverzorging. Wat zit er in de EYE PERFECTION-collectie?

De EYE PERFECTION-collectie bestaat uit een professionele, globale verjongende behandeling voor de oogcontouren die je bij 'By Martine Sophia' kunt ervaren, samen met twee exclusieve contourcrèmes voor thuisgebruik. De combinatie van beide is een waterdichte manier om buitengewone resultaten te bereiken.

Eye Perfection: unieke verzorging en sensaties

Eye Perfection is niet alleen een schoonheidsbehandeling die de oogcontour verzorgt en behandelt, maar het biedt ook een sublieme holistische lichaam-geestervaring door de verschillende texturen, temperatuurveranderingen en professionele specifieke massages.

Ontspanning en resultaten, wat wil je nog meer!

Bovendien omvat deze professionele, globale verjongingsbehandeling voor oogcontouren exclusieve pressotherapiebrillen die unieke zorg en sensaties beloven. De Eye Perfection massageglazen zijn de eerste stap in de Eye Perfection behandeling. Hun doel is om de tekenen van vermoeidheid en stress rond de ogen te verminderen en een intens gevoel van ontspanning te geven. Je kunt genieten van enkele momenten van intense ontspanning en een aangename zintuiglijke ervaring dankzij de luchtcompressiemassage, thermische massage, vibratiemassage en ontspannende muziek. De volgende stap na de pressotherapie-bril is de toepassing van de professionele EYE PERFECTION-behandeling, die 6 EENVOUDIGE FASEN bevat, waaronder een innovatief Peel-off masker met crèmetextuur en een exclusief ALGAE PEEL-OFF MASKER, verrijkt met platina en specifieke actieve ingrediënten om de oogcontour te behandelen. Lees verder, Ik ga alle stappen van deze innovatieve behandeling uitleggen: FASE 1. Peeling met sterke verjongende werking: het perfecte initiële product voor een effectieve verjongende behandeling. Combineert exclusieve citrus actieve ingrediënten die, zonder irritatie te veroorzaken, de huid efficiënt vernieuwen en de ogen verlichten terwijl het gehalte aan antioxidanten beschermt tegen vrije radicalen. Tijdens de toepassing oefenen de ORANJE PARELS en de MICRO INGESLOTEN CRANBERRY een zachte peeling uit terwijl ze op de huid smelten, waardoor alle kracht van het BIOSTABEL VITAMINE C en vitamine A-gehalte wordt vrijgegeven.

FASE 2. Buitengewone gel voor wallen en donkere kringen: de stimulerende kracht van 5 oude plantenextracten uit China, India en Zuid-Amerika die hun voordelen combineren in een exclusieve gel die de schade aan de ogen rond stress, slaapgebrek vermindert en veroudering. Verlicht het gebied en minimaliseert zwelling, vermindert wallen en donkere kringen intensief. FASE 3. Innovatief en aangenaam anti-vermoeidheidscrème masker, CUCUMBER PEEL-OFF CREAM MASK: de buitengewone combinatie van oude ingrediënten met hoge energie- en voedingswaarden zoals CUCUMBER EXTRACT, GINKGO BILOBA, GINSENG, GUARANA, TAHITIAN MONOI en ACTIVE TURMERIC MOLECULES zijn gecombineerd in het Cucumber Peel-off Cream Mask om de tekenen van vermoeidheid in de oogcontouren te corrigeren en tegelijkertijd een aangenaam gevoel van opluchting te geven. Klaarwakker, frisse look! FASE 4: LIFTING action gel-cream: de sublieme mix van 3 innovatieve actieve ingrediënten met een sterke anti-rimpel- en verstevigende werking gecombineerd in een zijdezachte en aangename textuur die gobaall werkt om rimpels en expressielijnen in de oogcontouren te vervagen en ontstaan ervan te voorkomen.

FASE 5. CARBOXYTHERAPY EYE PEEL-OFF MASK 2090. Uniek en innovatief anti-aging oogmasker met technologie geïnspireerd op CARBOXYTHERAPY en verrijkt met PLATINUM, oefent een lokale actie uit op de oogcontour met uitstekende zichtbare en onmiddellijke resultaten terwijl het een moment van intense ontspanning biedt.

Een echte cosmetische revolutie waarbij CO₂ in de huid vrijkomt, de zuurstofvoorziening en circulatie in het behandelde gebied verbetert, de kleur van donkere kringen verlicht, evenals het verbeteren en voorkomen van vochtophoping en de vorming van oogzakken. Bovendien werkt het op rimpels door ze te vervagen en wereldwijd alle tekenen van veroudering rond de ogen te herstellen. Er gaat niets boven dit! FASE 6: Krachtige globale verjongende behandeling. In een crème, met een sublieme textuur, de laatste fase van de Eye Perfection-behandeling deactiveert veroudering van de oogcontour dankzij de geavanceerde formule op basis van RETINOL-V, VITAMIN K1 OXIDE IN LIPOSOMEN en een BIOMOLECULAIR COMPLEX, waardoor het een krachtige gum wordt van rimpels en onvolkomenheden. Uiteindelijk vertegenwoordigt deze specifieke oogcontourbehandeling een ongelooflijke revolutie in de wereld van professionele cosmetica. De combinatie van groeifactoren, medicinale plantenextracten, technologie geïnspireerd door carboxytherapie en het innovatieve PEEL-OFF MASK maken Eye Perfection tot een verjongende behandeling die uniek is in de wereld en die je de oplossing biedt voor jonger ogende ogen en een sublieme wellness-ervaring. Heb je nog meer redenen nodig om je over te geven aan een sessie EYE PERFECTION-behandeling? Probeer het en ontdek vandaag nog de effecten op jouw huid.


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!57 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page