top of page

Eye Perfect. Doel: perfecte ogen!


CASMARA brengt opnieuw een revolutie teweeg in professionele cosmetica met de lancering van EYE PERFECTION TREATMENT: een echte cosmetische revolutie voor perfecte ogen! CASMARA lanceert haar nieuwste creatie: EYE PERFECTION. Een revolutionaire geavanceerde professionele behandeling met een globaal verjongende werking, die groeifactoren, medicinale botanische extracten en hun eigen door carboxytherapie geïnspireerde technologie combineert, die de oogcontour vanaf de eerste sessie kan verjongen.

Doel: perfecte ogen!

CASMARA is altijd toonaangevend en lanceert een baanbrekende geavanceerde professionele behandeling die natuurlijke actieve ingrediënten en de meest geavanceerde technologie combineert in een formule die de oogcontour volledig kan verjongen en verfraaien, en de negatieve effecten van chronische stress, vermoeidheid en veroudering kan bestrijden, met buitengewone resultaten. Het CASMARA-laboratorium onderzoekt voortdurend om producten te creëren die verder gaan dan de trends en die beantwoorden aan de huidige marktvraag en de meest specifieke huidbehoeften. Deze keer breidt het zijn assortiment professionele behandelingen uit met Eye Perfection, een ultra-effectieve professionele behandeling in zijn kenmerkende 6-fase gepersonaliseerde enkelvoudige dosisformaat, de perfecte aanvulling voor jonger ogende ogen.


Eye Perfection Treatment combineert het traditionele met het allernieuwste, gemaakt met krachtige botanische extracten die worden gebruikt in de eeuwenoude Chinese, Ayurvedische en Zuid-Amerikaanse geneeskunde, groeifactoren en technologie gebaseerd op carboxytherapie, en biedt een sleutelcombinatie die synergetisch werkt om de zichtbare tekenen te corrigeren die de ogen verouderen, zoals slapte, wallen, donkere kringen en periorbitale rimpels, waardoor de oogcontour op sublieme wijze wordt verjongd. Maar er is meer! Het biedt niet alleen een intense schoonheidssessie, Eye Perfection is een hoogwaardige holistische cosmetische behandeling die de cliënt onderdompelt in een unieke ervaring van welzijn en ontspanning.

Het eerste EYE DEFENSE-behandelingspresentatie-evenement werd gehouden op het CASMARA-hoofdkantoor in Valencia, Spanje, en werd bijgewoond door lokale schoonheidsprofessionals. Een intense dag die begint met een heerlijke welkomstkoffie, voordat een technische presentatie wordt geleid door Esther Alavés, hoofd van de afdeling technisch advies, die werd vergezeld door Ignacio Seco, technisch directeur van CASMARA Laboratory; Dr. Wilfredo Bello, medisch adviseur; en Agueda García, de oprichter van het merk. Tijdens haar presentatie vertelde Esther hoe het nieuwe Eye Perfection-protocol spectaculaire resultaten behaalt vanaf de eerste toepassing, dankzij de combinatie van ingrediënten en massagetechnieken. De schoonheidsprofessionals hadden de gelegenheid om een ​​praktische demonstratie te zien over hoe de 6 behandelingsfasen toe te passen, waarbij ze in detail leerden over de actieve ingrediënten in elke fase, hun actie en de toepassingsmethode. Tijdens de EYE PERFECTION-applicatie ontdekten zij ook de acties en resultaten van het exclusieve Carboxytherapy Eye Peel-Off Mask: een uniek en innovatief masker met technologie gebaseerd op carboxytherapy, verrijkt met PLATINUM, met een anti-aging actie en ongelooflijke resultaten vanaf de eerste sessie. Zij sloten deze prachtige presentatie-evenement af met een cocktailparty, waar de aanwezigen opgetogen waren met een fantastisch buffet; de perfecte afsluiting van een schitterende dag die de aanwezigen een zeer goede smaak in de mond gaf.


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page