top of page

Gezichtsserum: de nieuwe koning van jouw schoonheidsritueel


Je bent ongetwijfeld bekend met de term 'gezichtsserum', maar je kent de kenmerken of voordelen ervan niet echt. Wat is het? Wanneer moet het worden aangebracht? Vandaag vertel ik je er alles over, zodat je ervan overtuigd bent dat gezichtsserum essentieel is in je schoonheidsroutine! Tot voor kort wisten we het belang van gezichtsserum niet en we lieten het buiten onze dagelijkse schoonheidsroutine; nu blijven we erover horen en het wordt ons constant aanbevolen. Een hoge concentratie aan actieve ingrediënten, lichte texturen ... Serums lijken het nieuwe grote engagement van cosmetische bedrijven te zijn geworden, maar waarom? We nodigen je uit om in detail te leren wat deze cosmetica voor dagelijkse verzorging voor jouw huid kan doen.

Wat is gezichtsserum?

Gezichtsserum is een uitgebreid cosmetisch product dat wordt aangebracht voordat de (voedende/vochtregulerende)crème wordt aangebracht. Het werkt snel en dringt diep door in de huid dankzij de waterige textuur, terwijl het hoge gehalte aan actieve ingrediënten een snellere werking op de huid mogelijk maakt. Het is een formule van zeer sterk geconcentreerde actieve ingrediënten die wordt gekenmerkt door zijn lichte, snel opneembare textuur en voor een zeer positief effect op de huid. De samenstelling kan inwerken op de diepste lagen van de huid. Het heeft een niet-vette textuur, waardoor het gebruikelijke cosmetische product achteraf kan worden aangebracht. Zowel serums als crèmes bevatten actieve ingrediënten die de huid een specifieke verzorging geven. Maar de hoogste concentratie aan actieve ingrediënten zit in serums, die intensief op de huid inwerken en in minder tijd zichtbare effecten kunnen geven. Hun werking kan bijvoorbeeld anti-rimpel, revitaliserend of een liftend effect zijn en ze versterken effectief alle crèmes die je daarna aanbrengt.

Voordelen van gezichtsserum

Gezichtsserums worden normaal gesproken gebruikt om specifieke huidbehoeften te behandelen, zoals verjonging, rimpels elimineren, enz. Ze hebben meestal een lichte textuur, ideaal voor ieder huidtype. Ze kunnen vanaf elke leeftijd worden gebruikt, afhankelijk van de esthetische zorg of specifieke behoeften van de huid. Hun voordelen zijn onder meer: - Grotere penetratie dan een crème. Serum heeft een cruciale meerwaarde: de actieve ingrediënten zijn zeer sterk geconcentreerd en het bevat een waterige textuur, iets waardoor we dieper kunnen doordringen en inwerken op de diepste lagen van de huid. - Onmiddellijke verbetering van het uiterlijk van de huid. Omdat ze zijn ontworpen om vóór jouw gebruikelijke crème te worden aangebracht, laten hun vloeibare, zijdeachtig gestructureerde formules een fluweelzacht effect op de huid achter en worden ze snel opgenomen, waardoor de huid er onmiddellijk beter uitziet. - Het verhoogt de voordelen van behandelingen die daarna worden toegepast. De formule, die diep in het gezicht doordringt, verbetert de resultaten van de daarna aangebrachte crème, iets dat het mogelijk maakt om de behandeling te personaliseren met een gezichtsserum dat voorziet in specifieke huidbehoeften, met een hydraterende of voedende crème die iets anders dekt. Op een manier dat je een gezichtsserum kunt combineren dat rimpels behandelt en een vochtinbrengende crème die bijvoorbeeld slappe huid behandelt, afhankelijk van de behoefte of bezorgdheid van elk huidtype.

Hoe breng je een gezichtsserum aan?

Je vraagt ​​je waarschijnlijk af of het mogelijk is om van je gebruikelijke crème af te zien vanwege de hoge concentratie aan actieve ingrediënten in gezichtsserum, maar het antwoord is nee.

Het is belangrijk om te weten dat het serum met de ondersteuning van een crème ideaal is om alle voordelen op de huid te verkrijgen.


Terwijl het serum zorgt voor intensieve werking, zorgt de crème die je later gebruik volgens zijn hydraterende of voedende werking voor de toevoer van water of lipiden die de huid nodig heeft. Op deze manier brengt het de hydro-lipide mantel in evenwicht en creëert het een barrière die uitdroging voorkomt. Het barrière-effect van de volgende crème bevordert de effectiviteit van het eerder aangebrachte serum

Het serum werkt in op de diepste lagen van de huid, biedt actieve ingrediënten en de crème werkt op de buitenste lagen, waardoor een barrière ontstaat die uitdroging voorkomt en de waterbalans van de huid in stand houdt. Daarom vult de een de ander aan in je schoonheidsritueel. Als je beide gebruikt, zijn de resultaten snel effectief! Breng gezichtsserum aan op een schoon gezicht. Breng een kleine hoeveelheid product (twee of drie druppels) aan op het gezicht, de hals en het decolleté en verdeel het gelijkmatig met de vingertoppen, met cirkelvormige en vloeiende bewegingen vanuit het midden naar buiten. Dankzij de ultralichte textuur kunnen we maximale dekking krijgen met een zeer kleine hoeveelheid en onmiddellijke absorptie.

CASMARA gezichtsserums

CASMARA-gezichtsserums bieden alle noodzakelijke actieve ingrediënten om jouw huid vanaf de diepste lagen te verbeteren. De hoge concentratie aan actieve ingrediënten en lichte texturen garanderen een effectieve opname en geven je direct zichtbare resultaten, waardoor ze de beste bondgenoot zijn voor je huid!

Het laboratorium van CASMARA presenteert je een compleet assortiment serums met exclusieve formules van intensieve werking, voor alle huidbehoeften en aandoeningen. Antioxidant, zuiverend, revitaliserend, verjongend, rimpelvullend, verhelderend, verhelderend ...

Bij CASMARA kunt je jouw crème en serum in één applicatie mengen, omdat de formules compatibel zijn. Meng een paar druppels serum met je gebruikelijke dagelijkse vochtregulerende / voedende crème en in slechts één stap laat je huid er absoluut stralend uitzien. Je wint tijd en efficiëntie!

Hier zijn enkele voorbeelden van de serums in onze behandelingslijnen, zodat je jouw essentiële huidverzorging kunt vinden.

- Firming Fresh Serum 24hr. Ultra-hydraterend, anti-aging en verstevigend, een combinatie van natuurlijke actieve mariene ingrediënten en de nieuwste ontwikkelingen in wetenschappelijk onderzoek. In 2 weken zijn de resultaten 90% steviger en 70% meer gehydrateerde huid. - Revitalizing serum. Anti-aging en revitaliserend met een intensieve concentratie aan actieve ingrediënten. Deze lijn baseert zijn hightech formulering op een uitgebalanceerde dosis vitamines, sporenelementen en peptiden, die samen een effectieve opname in de huid helpen met unieke revitaliserende resultaten. Een gerevitaliseerd, stralend en stralend gezicht. - Balancing serum. Balancingserum voor jonge huid met een optimale combinatie van natuurlijke actieve ingrediënten, met name Goji-bessenextract, de Himalaya superfruit. Met een onovertroffen antioxiderende kracht helpt het je om veroudering van foto's, het verschijnen van expressielijnen en de eerste tekenen van veroudering te voorkomen. - Renovating serum. Botox-effect anti-aging regenererend serum. Hoge cosmetica die jouw huid vernieuwt door rimpels en expressielijnen glad te strijken en een zichtbaar jongere huid te bereiken. Geregenereerde, gladde, rimpel- en imperfectievrije huid. - Recovery Serum. Herstellend en verjongend serum dat jouw huid reactiveert en revitaliseert om de functionaliteit en balans van een jonge huid, die verloren is gegaan door cellulaire veroudering, te herstellen. Het zorgt voor een herstelde, strakke en stevigere huid. Zodra je de werkzaamheid van gezichtsserum ziet, wordt het een essentieel onderdeel van je verzorgingsroutine. Hoe zit het met jou, welke kies jij?


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page