top of page

Het belang van het hydrateren van de huidHet belang van het hydrateren van de huid.

Uitdroging is de belangrijkste oorzaak van veroudering en gebrek aan vitaliteit. Ontdek vochtinbrengende behandelingen om deze problemen te voorkomen.


Water is een essentieel element voor onze huid; het menselijk lichaam bestaat voor 70% uit water; het stelt onze cellen in staat om de voedingsstoffen, mineralen en chemische elementen op te nemen die waardevol zijn voor de biologische processen.Water zorgt er ook voor dat jouw huid er vol en gezond uitziet, omdat uitdroging de belangrijkste oorzaak is van veroudering en gebrek aan vitaliteit


Je hebt vast wel gehoord hoe belangrijk het is om je huid goed gehydrateerd en goed gevoed te houden.

Maar…


Ken jij het verschil tussen een gehydrateerde huid en een gevoede huid?

Als we het over hydratatie hebben, hebben we het over ‘water’. Ons lichaam heeft vloeistoffen nodig, ook onze huid heeft constante hydratatie nodig om het juiste waterniveau te behouden en te herstellen.


Ons lichaam produceert en houdt van nature water vast, maar in de loop der jaren verliest het geleidelijk dit vermogen en wordt het niveau van aangetast.


Het is belangrijk om in gedachten te houden dat dramatische veranderingen in weer, temperatuur, wind en zon ervoor zorgen dat water snel uit de huid verdampt; het verouderingsproces wordt versneld en verhoogt het risico op huidproblemen zoals puistjes of onvolkomenheden. Om te voorkomen dat de huid uitdroogt, is het essentieel om zorg te bieden door het gebruik van HYDRATERENDE CRÈMES die de juiste hoeveelheden water, vitamines en mineralen op jouw huid in evenwicht houden.


"Een goede vochtregulerende crème is de sleutel tot een jeugdige huid" en moet altijd goed gehydrateerd zijn; de huid moet echter veranderen naargelang de leeftijd. Dus als je ouder bent dan 40, moet je je vochtregulerende crème aanvullen met een voedende crème.


Waarom moet je de huid voeden?

Voedend is het equivalent van het voedsel voor onze huid. Als het op de juiste manier wordt gevoed, wordt de natuurlijke barrière versterkt en wordt de huid glad en beschermd, wat betekent dat het goed "gevoed" is. Om de tekenen van veroudering, rimpels en het gebrek aan elasticiteit, dichtheid en stevigheid te bestrijden, is het daarom essentieel om gezichtscrèmes te gebruiken met extra voedingsstoffen. VOEDENDE CRÈME voorziet de huid van de lipiden en essentiële oliën die nodig zijn om de huidconditie te verbeteren, een gezonde uitstraling vol energie te krijgen en een stralende en jeugdige huid.


Als je wilt pronken met een onberispelijke huid, raad ik je aan om een ​​DAGELIJKSE HUIDVERZORGINGSROUTINE vast te stellen waarmee je een mooie huid kunt behouden; ik geef je enkele kleine tips die je zullen helpen om een ​​stralende huid te krijgen:


1.- Reinig je huid ...


Een goede hygiëne is de basis, dus vergeet niet om je huid zowel 's ochtends als' s avonds elke dag te reinigen. Casmara's 3-in-1 huidreinigers, reinigen tegelijkertijd grondig en hydrateren de huid.


2.- Wist je dat er een verschil was tussen hydraat en je huid gehydrateerd houdt?

Tussen 10% en 20% van de totale 70% van het water dat het menselijk lichaam heeft, zit in onze huid. Dat is wat het flexibel, stevig en elastisch maakt. Door de jaren heen daalt dit percentage en wordt de waterretentie verminderd. De huid droogt gemakkelijk op, verliest elasticiteit en ziet er ruw, dof en droog uit, wat haar kwetsbaar maakt voor het effect van externe middelen.


Om een vitale en frisse huid te krijgen, is het belangrijk om een vochtregulerende crème aan te brengen die je helpt om de vochtbalans te herstellen en tegelijkertijd de huid specifieke zorg te geven ...


CASMARA MOISTURIZING CREAMS zijn gemaakt met actieve formules die innovatieve eigenschappen hebben in huidverzorging; ze stimuleren onze eigen mechanismen van hydrologische regulatie en kunnen het water in jouw huid vasthouden. Formules met intelligente hydraterende actieve ingrediënten en een langdurig effect.


Wat betekent "Langdurige" cosmetica?

Het is het vermogen van onze actieve ingrediënten om hydraterende stoffen in onze opperhuid te houden en te doseren


Wat is een intelligente actieve stof?

Een intelligente actieve stof werkt alleen waar en wanneer de huid het nodig heeft. Daarom garandeert het de beste resultaten voor elk huidtype.


Omdat hydrateren niet hetzelfde is als het hydrateren van je huid, hebben ze in Casmara's behandelingen de precieze actieve ingrediënten opgenomen die de juiste hydratatie in je huid garanderen. Aqua Shuttle®, Amiporine®, Aurealis®, Chondricare ...:


Amiporine ®, actief ingrediënt dat de stimulatie van aquaporines veroorzaakt, eiwitten die essentieel zijn voor de circulatie van water in de huid. Het zijn eiwitten die de waterstroom in de celmembranen reguleren. Ze behouden de waterbalans in de huid om gehydrateerd te blijven.


Aqua Shuttle ®, actief ingrediënt met vochtinbrengende stoffen, die geleidelijk aan de huid worden afgegeven.


Aurealis ® Actief ingrediënt dat de hyaluronzuursynthese in de buitenste laag van de huid kan stimuleren ... zijn belangrijkste missie is het vasthouden en reguleren van het vochtgehalte van de huid.


Chondricare: actief ingrediënt dat kan werken, afhankelijk van of het dag of nacht is. Als er zonlicht is, beschermt het de huid tegen vrije radicalen. 'S Nachts produceert het energie in de huid.


Als resultaat?

GEHYDRATEERDE HUID ZIET ER GEZOND, GLANZEND EN VOL LEVEN UIT


Er is iets heel belangrijks dat je niet mag vergeten als het gaat om het kiezen van jouw CASMARA vochtregulerende crème ... En dat wil zeggen dat elk huidtype andere behoeften heeft en je het product moet kiezen dat het beste bij jou past, anders kun je het tegenovergestelde effect krijgen. Een vette huid heeft niet dezelfde verzorging nodig als een droge huid; veroudering is ook een belangrijke factor waarmee je rekening moet houden om te slagen in jouw huidverzorgingsroutine.


Om je een beetje te helpen met het verkiezingsproces, biedt CASMARA een geautomatiseerde diagnose, waarbij je het beste product voor jouw huid kunt kiezen en uitstekende resultaten kunt garanderen. Let op deze is alleen in het ENGELS beschikbaar.Online consultancy

Aan de andere kant, als je er de voorkeur aan geeft, kun je mij altijd een e-mail sturen naar bymartinesophia@gmail.com met jouw gegevens (naam-stad - postcode) en zal ik alle professionele hulp geven die je nodig hebt om het juiste product voor jou te vinden.


Je moet ook niet vergeten om elke dag zonnebrandcrème aan te brengen als onderdeel van je dagelijkse routine. Het maakt niet uit of je aan de zon wordt blootgesteld of niet. De UVA-stralen beschadigen je huid hoe dan ook. Ze veroorzaken vroegtijdige veroudering en dermatologische problemen als je niet de juiste bescherming gebruikt.


Dit is mijn persoonlijke advies voor jou, maar ik kan niet weggaan zonder je het laatste advies te geven: onthoud dat innerlijke hydratatie essentieel is om te pronken met een onberispelijke huid. Het is belangrijk om acht glazen water van 250ml per dag te drinken en vergeet niet "We zijn wat we eten". Last but not least, nu het warme weer voor de deur staat, verhoog je de inname van fruit en groenten die rijk zijn aan water, zoals ananas, sinaasappel, veenbessen, frambozen, komkommer, selderij, sla, enz ...


- Casmara cosmetica zonder grenzen -

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page