top of page

High-end cosmetica voor je huidLongevity: een deskundig programma om de contouren van de jeugd weer op jouw gezicht te krijgen.


Longevity, de eerste verjongende gezichtsbehandeling van het CASMARA Research Center dat de eigen stamcellen van de huid stimuleert volgens het tijdstip van de dag: 's ochtends is het een cellulaire beschermer,' s nachts werkt het als een cellulaire energizer.


4 acties zichtbaar na 4 weken

Dankzij de selectie van krachtige actieve stoffen in de formulering, Longevity:


1. Verjongt, stimuleert huidstamcellen


2. Creëert natuurlijke fyto-oestrogenen


3. Verlengt de cellulaire levensduur


4. Vermenigvuldigt met 4 het collageen van de huid


Het resultaat: rimpels worden zachter en de huid verbetert haar conditie, brengt een jeugdige uitstraling terug en wint aan comfort en flexibiliteit. Krijg een energieke, strakke en stevige huid met een liftend effect!


Deze hoogwaardige cosmeticalijn is perfect voor de rijpere huid en ook ideaal voor degenen die onderhevig zijn aan sterke hormonale veranderingen (zoals de menopauze).


Een complete behandeling

By Martine Sophia biedt Casmara salon behandelingen en behandelingen voor thuisgebruik en de sleutel is de combinatie van beide. Idealiter laat je jouw schoonheidsbehandeling eerst doen. Vraag om de professionele behandeling van Elixircell en laat je verwennen. Thuis is jouw beauty plan om elke je huid te verbeteren.

Wat is het Casmara Beauty Plan?

- Stap 1 [salon]


ElixirCell behandeling incl. 2 alginaat maskers in de salon.


- Stap 2 [thuis]


3 in 1 Cleanser, een multifunctionele make-up remover gel met zijdeproteïnen en groene thee-extract.


- Stap 3 [thuis]


Recovery Serum, een gezichtsserumreparatie met een concentraat van herstellende en verjongende actieve ingrediënten. Het reactiveert en revitaliseert jouw huid tegen veroudering + Recovery Moisturizing Cream (herstel van vochtregulerende crème) of Recovery Nourishing Cream (herstel van voedende crème), je kunt per huidtype kiezen.


Lang leve de high-end cosmetica!

Casmara, cosmetica zonder grenzen.

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page