top of page

Hoe krijg je een geweldige huid?

Bijgewerkt op: 21 feb. 2018Bereik wellness en schoonheid met professionele Casmara-producten

Vraag jij je wel eens af…. Wat is de beste behandeling voor mij?

CASMARA beauty behandelingen zijn de beste keuze in professionele cosmetica. Ze bieden specifieke huidverzorging op een snelle en effectieve manier: Anti-aging, Balancerend, Verstevigend, Revitaliserend, Regenererend, Verjongend, Extra droge huid, Vette/gecombineerde huid en Anti-pigmentvlekken.

Elke schoonheidsbehandeling bestaat uit een complete gepersonaliseerde behandeling in 6 fasen voor eenmalig gebruik: 5 gezichtsampullen en 1 peel-off masker.


Alginaat peel-off masker

Laten we ons eens verdiepen in het masker. Elke behandeling heeft een bijpassend masker

dat de penetratie van de actieve ingrediënten die zijn aangebracht in de eerdere fasen van de behandeling versterken, evenals de werkelijke actieve ingrediënten in het masker zelf. Ze zijn geformuleerd met zeewierextract en werken ook daar waar andere maskers eenvoudigweg niet kunnen komen. Ze bedekken zelfs de ogen en de lippen!


INDRUKWEKKEND! Het aangename effect dat het peel-off-masker te bieden heeft, daalt de temperatuur van de huid tot 6ºC en zorgt voor een geweldig lifting-effect. Bovendien is er een drainerend effect op de wallen en donkere kringen rondom de ogen.

Na de behandeling hoeft de huid niet nagespoeld te worden met water. Bovendien maakt het peel-off-systeem het verwijderen in één stuk eenvoudiger, eenvoudig en handig dus! De avant-garde formule bestaat uit een poeder en gel, samen zorgen ze voor een diep absorberend vermogen van de huid.

… Een unieke ervaring

By Martine Sophia past verschillende technieken toe voor een gezichtsmassage die helpen: het metabolisme van de huidcellen te stimuleren, de bloedcirculatie te verhogen en de stroom van voedingsstoffen en zuurstof te bevorderen. Voila! Deze energie-, bloed-, en zuurstofactivering helpt de spieren te versterken, de huid te versterken en te verstevigen. Bovendien stimuleert het de lederhuid om de synthese van collageen en elastine te vergroten die we zo hard nodig hebben om een stralende en energieke huid te krijgen.

Dankzij deze massage, wordt het gezichtscontour gelift en ziet je huid er helderder, steviger en gezonder uit in 1 behandeling, naast het gevoel van absoluut welzijn.

Met een Casmara behandeling kun je de onderstaande resultaten behalen in de eerste sessie:

- Verbetert de oxygenatie en voeding van de huidcellen

- Verjongt en verbetert het huidweefsel

- Voorkomt en vermindert rimpels

- Ontspant de spieren van je gezicht, nek en schouders

- Egaliseert het cutane micro-reliëf

- Je huid wordt zachter en heeft een fluwele glans

- Ontspanning en energie als effect van de massage


Maak je salonervaring compleet en verbeter de resultaten met de producten voor thuis gebruik, zodat je je huid kunt blijven voorzien van alles wat het nodig heeft! Begin met genieten van je gezichtsbehandeling bij ‘By Martine Sophia’ en gun je huid deze traktatie die het verdient. Bereik wellness en schoonheid met de professionele Casmara producten.


Casmara , cosmetica zonder grenzen

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page