top of page

Infinity: revolutionaire behandeling voor gezichtsverjonging


Een nieuw holistisch cosmetica-concept dat verder gaat dan de structuur van de huid en buitengewone resultaten behaalt.


INFINITY is de eerste verjongingsbehandeling voor het gezicht die neurocosmetica, genomica, epigenetica, chronocosmetica, wellness en regeneratieve cosmetica combineert. Een innovatieve cosmetica-collectie met FUTURE N.G.E-technologie, gemaakt door het CASMARA-laboratorium, die de huid op een intelligente manier verjongt en rechtstreeks werkt op de oorzaak van het verouderingsproces van de huid.


Let op en start jouw INFINITY BEAUTY PLAN om de jeugdige uitstraling van jouw huid een boost te geven, terwijl je geniet van een unieke zintuiglijke ervaring.


Wat is de INFINITY-collectie?

De INFINITY-collectie is een professionele behandeling voor gezichtsverjonging, die je kunt ervaren @ByMartineSophia, samen met de gezichtsverjongende crème die je thuis kunt gebruiken.


Door beide te combineren, bereik je ongetwijfeld buitengewone resultaten in jouw huid.


Wat maakt een schoonheidssessie van CASMARA tot een unieke ervaring

Alle behandelingen van CASMARA zijn uitsluitend enkelvoudig gedoseerde verpakkingen en voor éénmalig gebruik. Elke behandelingsfase bestaat uit een ampul die de juiste hoeveelheid actieve ingrediënten bevat om je een zeer effectieve behandeling te garanderen. De exclusieve synergie van alle fasen behaalt ongeëvenaarde resultaten die je op zijn minst zullen verrassen.


INFINITY: verjongende behandeling met 7 echt luxe fasen in jouw schoonheidsbehandeling.


INFINITY is een assortiment sensorische cosmetica met futuristische technologie die sensaties en huidverzorging belooft die niet van deze wereld zijn, voor een huid die er jong, mooi en stralend uitziet en je een intens gevoel van welzijn geeft.


De professionele behandeling van INFINITY bevat 7 FASEN: 6 FASEN MET ÉÉN DOSIS + PEEL-OFF MASKER.


Laten we je bij elke stap begeleiden:

FASE 1: sensorisch zuiverend masker gemaakt van micro-ingekapselde houtskool, die je huid zuivert en een ontspannend verwarmend gevoel geeft, wat een uniek moment van ontspanning begint.


FASE 2: zodra jouw huid is gereinigd, gaan we verder met FASE 2, een authentieke ultraherstellende revolutie gemaakt met 5 groeifactoren en Japans bronwater. Deze fase herstelt, regenereert en stimuleert de huid om een gezicht met "babyzachte huid" te krijgen.


FASE 3: intensieve anti-aging. Gebaseerd op genomics en chrono-cosmetica en geformuleerd met buitengewoon effectieve anti-aging actieve ingrediënten zoals Eternal Beauty, Chardonnay druivenextract en Perzische zijdeboom ... Een unieke formule die het DNA beschermt, het verouderingsproces vertraagt, herstelt en vervaagt tekenen vermoeidheid.


FASE 4: intelligent liftend effect, gebaseerd op neurocosmetica dat slapheid bestrijdt door de huid te verstevigen met indrukwekkende resultaten, omdat het de slappe nek tot wel 56% vermindert in slechts 3 weken.


FASE 5: een authentieke samensmelting van sensaties, verstevigende verzorging en wellness met het unieke en exclusieve CASMARA INFINITY-IONIZABLE gezichtsmasker, dat melatonine, tryptofaan, vitamine B6 en een subliem kersenbloesemaroma bevat voor een intense verjonging van het gezicht. Ik ben er zeker van dat je zoiets nog niet hebt geprobeerd: hoe het je huid laat aanvoelen en hoe het je naar een intense staat van ontspanning brengt. De toepassing ervan vermenigvuldigt de positieve effecten van een herstellende slaap en zorgt voor een buitengewoon verstevigend effect.


FASE 6: globale verjonging van het gezicht met neurocosmetica en epigenetica, een authentieke samensmelting van middelen die herstelt, verstevigt en rimpels verwijdert. De sleutel tot deze fase is de exclusieve combinatie van middelen die unieke verjongende zorg bieden.


Ook deze fase neem je mee naar huis. By Martine Sophia brengt de helft van de ampul op jouw gezicht aan en geeft je de rest zodat je de behandeling kunt voortzetten en deze zelf thuis kunt aanbrengen.


En waarom neem je deze fase mee naar huis en niet de andere?

Het is omdat deze fase dezelfde formule heeft als gezichtscrème voor thuisgebruik, dus je kunt de behandeling thuis voortzetten en de INFINITY verjongende crème proberen.


Zoals ik al eerder zei, zorgt deze behandeling voor een revolutie in de verjongende cosmetica, dankzij de voordelen ervan, de TOEKOMSTIGE TECHNOLOGIE (neurocosmetica, genomica en epigenetica), het PEEL-OFF MASKER en ook de 7e FASE (thuisapplicatie) van PROFESSIONELE BEHANDELING.


FASE 7: innovatief nachtherstelmasker op basis van melatonine, tryptofaan, magnesium en vitamine B. 6.


Deze 7e FASE wordt door By Martine Sophia aan je gegeven zodat je deze thuis kunt toepassen, voordat je gaat slapen op dezelfde dag dat je van jouw INFINITY-sessie hebt genoten. De volgende dag wordt je huid verbluffend verjongd.


Heb je meer redenen nodig om van een INFINITY-sessie te genieten? Probeer het en ontdek vanaf vandaag de effecten op jouw huid.* Alle resultaten van deze behandeling zijn klinisch en naar tevredenheid getest.WETENSCHAP, TECHNOLOGIE EN WELLNESS

CASMARA, cosmetica zonder grenzen

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page