top of page

Laat het koude weer jouw huid er dof en versleten uitzien? Geef het een boost van energie en voeding


Lage temperaturen in de winter zorgen ervoor dat de huid er droger, strakker en doffer uitziet. Om dit te voorkomen, geef je jouw huid een boost van voeding en energie met de INTENSIVE Q10-behandeling en vul je deze aan met de VITALIZING-lijn voor thuisgebruik. Je krijgt een stralende teint! Vanwege de effecten van temperatuurveranderingen op jouw gezicht, moet jouw dagelijkse routine voor gezichtsverzorging zich niet alleen aanpassen aan jouw huidtype, maar ook aan de tijd van het jaar. De winter is een van de moeilijkste seizoenen voor jouw huid: lage temperaturen, wind, verwarming, warme douches, enz. Zijn factoren die huidveroudering versnellen, waardoor deze eronder lijdt, waardoor deze er droog, strak en dof uitziet, vooral bij een oudere en veeleisende huid . Daarom is het, als je in de winter een stralende teint wilt, belangrijk om je huid de voeding en energie te geven die ze nodig heeft door hoogwaardige cosmetica te gebruiken. Sterk voedende natuurlijke oliën en vitamines zijn een grote hulp bij het herstellen van een gezonde huid in deze tijd van het jaar. Maar waar is de beste plek om de zorg te krijgen die jouw huid nodig heeft? In elk seizoen is het belangrijk om naar een professional te gaan die je kan adviseren en de beste behandeling voor jouw huid kan bedenken. In de winter zal een professional de behandeling niet alleen aanpassen aan de veranderingen die de huid in deze tijd van het jaar ondergaat, maar ook aan de kenmerken van elk type. CASMARA bied je het Vitalizing Beauty Plan, het meest uitgebreide schoonheidsplan, bestaande uit de perfecte professionele behandeling om jouw teint te voeden en te revitaliseren, evenals een lijn om de resultaten thuis aan te vullen en te versterken.

Ik zal je alles vertellen wat het voor je huid kan doen, dankzij de combinatie van Intensive Q10, de verjongende, stimulerende behandeling en Vitalizing, de prachtige collectie hoogwaardige cosmetica voor thuisgebruik. In dit buitengewone schoonheidsplan werkt een voortreffelijke combinatie van actieve ingrediënten samen in synergie, zoals: - Biologische stabiele VITAMINE C, die een krachtige antioxiderende en anti-verouderende werking heeft die, in tegenstelling tot conventionele vitamine C, niet oxideert, waardoor de huid het maximale uit haar voordelen haalt en zichtbare resultaten behaalt bij de eerste toepassing. - Een voortreffelijke mix van zeer voedende natuurlijke oliën. - COENZYME Q10 + CREATINE: twee fundamentele bio-energie-ingrediënten die jouw cellen een dubbele energie boost zullen geven. Samen oefenen ze een krachtige celveroudering uit die de huid reactiveert en voedt, waardoor deze energiek, stevig en elastisch wordt en er jonger en levendiger uitziet.

Ontdek de actieve ingrediënten van de Vitalizing-collectie en de ongelooflijke effecten op de huid

Zoals we zojuist hebben gezien, is deze lijn gemaakt van buitengewone actieve ingrediënten die de huid op de meest efficiënte manier herstellen, helderheid geven en het gezicht verfraaien. Ik zal ze in detail presenteren!

COENZYME Q10 + CREATINE: dit zijn twee uitstekende natuurlijke actieve ingrediënten die van nature in ons lichaam aanwezig zijn, maar in steeds kleinere hoeveelheden, die voedingsstoffen omzetten in energie voor cellen. En wat betekent dit allemaal? Door factoren zoals het verstrijken van de tijd, stress of omgevingsfactoren, vertragen celfuncties waardoor de huid sneller veroudert. Om dit te voorkomen, zijn actieve ingrediënten zoals Co-enzym Q10 en Creatine van vitaal belang, omdat ze ingrijpen in belangrijke celactiviteitsprocessen en voedingsstoffen omzetten in energie om het metabolisme van elke cel te reactiveren, waardoor ze weer jong gaan werken. Bovendien werkt co-enzym Q10 als een belangrijke cellulaire antioxidant die de levensduur van de cel verlengt.

Daarentegen heeft Creatine, naast een natuurlijke cel-energizer, het potentieel om de synthese van collageen, elastine en keratine te verhogen, een fundamentele actie voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Het nieuwe van deze behandeling is dat het de enige is die twee bio-energie actieve ingrediënten combineert in één formule die een vitale dubbele energie-actie heeft voor de meest veeleisende huid. Biologisch beschikbare vitamine C: er worden geweldige dingen gezegd over vitamine C en het is te vinden in talloze cosmetische formules. Het is een actief ingrediënt tegen veroudering en antioxidanten en een natuurlijke regenerator die de huid energie en helderheid geeft, maar weet je waar je rekening mee moet houden als je wilt profiteren van al zijn eigenschappen? Je moet weten dat deze bekende vitamine de unieke eigenschap heeft dat het gemakkelijk oxideert, waardoor de werking op de huid kan afnemen, waardoor de effectiviteit en resultaten worden beïnvloed

Om te profiteren van alle voordelen van dit actieve ingrediënt, is het belangrijk om crèmes te kiezen die biologisch beschikbare vitamine C bevatten, die vanwege hun rol zowel een grotere opname als een verbeterde effectiviteit op de huid garanderen. Kies cosmetica met biologisch beschikbare vitamine C, die je in de Vitalizing-collectie vindt, en je krijgt een jongere, helderdere en mooiere teint! AVOCADO-OLIE (gecertificeerd biologisch): een authentiek voedend elixer voor de huid. Natuurlijke avocado-olie bevat snel opneembare vitamines zoals A, D en E, en vetzuren en mineralen die de verschillende huidlagen voeden en zorgen voor intense hydratatie. Crèmes die avocado-olie bevatten, bevorderen het vasthouden van water in de huid en helpen rimpels te verminderen en het uiterlijk van een droge of gebarsten huid te verbeteren, terwijl de barrièrefunctie van de huid behouden blijft om de huid te beschermen tegen externe agressies zoals bijvoorbeeld koud weer. Nu weet je wat de INTENSIVE Q10 + VITALIZING-behandeling voor jouw huid kan doen. Vind het in het Vitalizing Beauty Plan @ByMartineSophia.


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page