top of page

Ontdek de nieuwste ontwikkelingen in slimme cosmetica: CASMARA DRONE-TECHNOLOGIEJe reinigt je huid elke dag, maar ... Is het genoeg? Verontreiniging, dode huidcellen, talgafscheiding of vuil zijn enkele van de externe factoren die onze huid elke dag beïnvloeden door de poriën te verstoppen en te voorkomen dat de huid de zuurstof krijgt die de cellen nodig hebben om goed te werken. Dit feit versnelt veroudering van de huid, waardoor het er saai en mat uitziet.


CASMARA presenteert hun nieuwste lancering Purifying behandeling. Een exclusief, zuiverend en zuurstofgenerend schoonheidsplan dat een revolutie teweegbrengt in protocollen voor gezichtsverzorging met de cosmetische drone-technologie en zuivere zuurstof.


Puryfying behandeling is veel meer dan een reiniging; revolutionaire en unieke behandeling die de huid op alle niveaus zuivert. Extern verwijdert het de laag van oppervlakkige onzuiverheden en vergemakkelijkt het de extractie van mee-eters. Intern ontgift het de cellen, oxygeneert het en geeft het energie, verlengt hun leven en zorgt ervoor dat ze 100% werken.


Wat is de COSMETIC DRONE-TECHNOLOGIE?

Dit waardevolle product reageert op de terminologie van Smart Cosmetics. Een state-of-the-art actief ingrediënt op basis van de cosmetische drone-technologie met micro-ingekapselde Chlorella (zeewier rijk aan chlorofyl, vitamines, eiwitten en essentiële aminozuren).


De revolutionaire cosmetische drone-technologie werkt als een intelligente driver die het ingekapselde item binnenbrengt en naar zijn doel, de binnenkant van de cel, leidt. Slimme cosmetica-gericht, met een buitengewoon potentieel voor de huid om verrassende resultaten te tonen.


Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat het actief zijn doelwit, de fibroblast, kan selecteren en de actie ernaar kan richten, waarbij de substantie die erin is ingekapseld wordt vrijgegeven en de werkzaamheid exponentieel wordt vermenigvuldigd.


Bovendien zorgt de krachtige actie ervoor dat de cel de energie van het licht kan omzetten in metabole energie, dat wil zeggen winstgevende energie voor huidcellen. Dankzij dit proces stijgt het energieniveau van de cel, waardoor het voor 100% werkt.


Hoe werkt de zuiverende behandeling op jouw huid?

Zuiverende behandeling reinigt je gezicht grondig, ontgiftend op alle niveaus.


Dankzij de innovatieve cosmetische formule kan het de porie verwijden en de mee-eter verzachten, reinigen zonder gebruik te maken van apparaten, terwijl de huid op de meest effectieve manier wordt gezuiverd, geoxygeneerd en van energie voorzien op zeer diepe niveaus.


De huidcellen worden geladen met hoge energieniveaus. De cellulaire stofwisselingssnelheid werkt op 100%. De huid wordt versterkt en intensief verbeterd op cellulair niveau. Zuiverende behandeling herprogrammeert de cellen om hun functie te verbeteren en bereidt de huid voor op de toepassing van een latere behandeling of cosmetisch product voor dagelijks gebruik, waardoor de effecten hiervan exponentieel toenemen. De huid ademt en is diep schoon, schitterend en jeugdig.


ZUIVERENDE DETOXIFYERENDE ACTIE

- Elimineert gifstoffen en onzuiverheden van de huid.

- Vergemakkelijkt de extractie van mee-eters (verwijdt de porie en verzacht de mee-eter, waardoor de verwijdering van onzuiverheden opgehoopt in de poriën wordt verbeterd).

- Ontgift cellen.

- Verlengt de levensduur van de cellen waardoor ze 100% werken.

OXIGENERENDE ENERGISCHE ACTIE

- Verhoogt de stroom van voedingsstoffen in het behandelde gebied.

- Verhoogt de metabole activiteit exponentieel.

- Optimaliseert het proces van cellulaire reproductie (het begunstigt de creatie van perfecte cellen).

- Verbetert cellulaire ademhaling.

- De huid krijgt precies wat hij nodig heeft om een ​​nieuwe ontwaking te ervaren.

- Vermijdt hypoxische stress (veroorzaakt door zuurstofgebrek dat de celafbraak versnelt).


Wat zijn de revolutionaire resultaten?

De huid wordt absoluut schoon, gehydrateerd, helder en intens gezuiverd.


Dankzij de exclusieve combinatie van zijn zuiverende, ontgiftende en zuurstofgevende activerende werking wordt op alle niveaus een algehele verbetering van de huidconditie bereikt.


¡Zuiverende behandeling Beautyplan!


Purifying behandeling, de ideale behandeling om jouw huid te zuiveren en het evenwicht en de natuurlijke staat van gezondheid terug te brengen. Een zeer complete collectie bestaande uit:

Professionele behandeling: exclusief voor CASMARA schoonheidssalons, volgens het baanbrekende en gepersonaliseerde 6-fasesysteem samen met de voordelen van het peel-off gezichtsmasker "GREEN MASK" rijk aan mineralen en vochtinbrengende actieve ingrediënten. Het gezichtsmasker is gemaakt met zeewiercomplex dat samen met mint de huid een intens koeleffect geeft dat de poriën die in de vorige fasen werkten kalmeert, verzacht en sluit. Dit gezichtsmasker is speciaal geïndiceerd voor toepassing in gezichtsreinigingsbehandelingen vanwege het spectaculaire koeleffect en de hydraterende werking.


De Purifying-lijn bevat 3 cosmetische producten om thuis te gebruiken die samen met het revolutionaire actieve zuurstofmasker, Oxygenating Mask, synergetisch werken om de huid grondig te zuiveren en te oxygeneren.


Begin met genieten van de revolutionaire professionele gezichtsreiniging "Purifying" van CASMARA bij 'By Martine Sophia' en geef jouw huid de zorg die het verdient. Casmara heeft voor jou het "Detox-plan" ontworpen, een waardebon voor 4 behandelingssessies die uitzonderlijke resultaten binnen 8 weken garandeert.


Bereik wellness en schoonheid met professionele CASMARA-cosmetica.


"The COSMETIC FUTURE is the present in your skin!"


CASMARA, cosmetica zonder grenzen


116 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page