top of page

Praktische tips om het perfecte lichaam te scoren

Bijgewerkt op: 16 apr. 2020


Is het scoren van je beste lichaam een van je belangrijkste doelen dit jaar? Ik geef je al het advies dat je nodig hebt om dit lichaam te krijgen voordat de zomer komt. Laten we aan het werk gaan!


Een slecht dieet of een zittende levensstijl zijn slechts enkele van de redenen waarom het lichaam gedurende ons hele leven, of het nu sneller of langzamer is, verandert.


Dit heeft verschillende gevolgen en gezondheidsrisico's, waarvan we ons veel niet bewust zijn, totdat ze zich manifesteren. Deze omvatten verlies van spiermassa of gewichtstoename, overtollig vet, slecht gedefinieerd figuur, sinaasappelhuid (cellulite), enz.


Een snelle oplossing vinden is een van onze grootste bezigheden.

Sinaasappelhuid, cellulite of overtollig vet. Weet je waardoor ze worden veroorzaakt?

Sinaasappelhuid / cellulite of overtollig vet zijn twee van de meest voorkomende lichaamsklachten, maar weet je wat de oorzaken zijn?


Het is aangetoond dat, naast een zittende levensstijl en een slecht dieet, genetica, geslacht en leeftijd ook hun begin beïnvloeden.


Deze klachten komen meestal tot uiting in gebieden waar het lichaam een ​​grotere neiging heeft om vet op te slaan. Bij vrouwen gebeurt dit over de buik, dijen en billen.


Om te voorkomen dat ze verschijnen, is het raadzaam om douches af te sluiten met koud water, vooral op de benen, en om zeer hete douches te vermijden. Je kunt zelfs gebruik maken van de vit-ice massage blok om je douche af te sluiten. Deze verfrist, verstevigt en stimuleert je doorbloeding optimaal. Hello Beautiful skin 😍.


Lauwe baden verbeteren de bloedcirculatie. Bovendien moet strakke kleding worden vermeden, maar in plaats daarvan kiezen voor losse en comfortabele kleding en de hele dag een goede houding aannemen. Je moet niet lang op je benen blijven staan ​​en ook niet urenlang zitten. Het beste is om af en toe je benen te strekken. Het is ook belangrijk om schoenen met hoge hakken te vermijden en je benen te kruisen.


Er is nog tijd om dat perfecte figuur te krijgen voordat het juni is.


Dus vandaag wil ik al mijn schoonheidstips met je delen, zodat je dat stevige en strakke lichaam kunt scoren. Klinkt interessant, toch?

"Het behouden van fysiek en mentaal evenwicht is de sleutel"

Door in de eerste plaats die mentale sprong te maken en een reeks stappen te volgen, kun je snelle en effectieve resultaten behalen. Dat is een belofte!


Neem pen en papier en merk op dat het essentieel is om een gemakkelijk te volgen dagelijkse routine te kiezen. Het eerste doel op je lijst bereiken, zal je motiveren om naar het volgende te gaan en dat betekent dat succesvol zijn veel gemakkelijker lijkt.


'Als je jezelf georganiseerd kunt houden en je wilskracht kunt behouden, dan ben je halverwege.'Stap 1. Stel regels op en volg ze vooral. Dit zal je helpen om de balans te vinden die je voor je lichaam wilt, en daarnaast zal het je ook helpen gewoonten te ontwikkelen om je te helpen je beste lichaam te behouden tijdens die wintermaanden.


Stap 2. Het stellen van langetermijndoelen is geen goed idee. Stel jezelf in plaats daarvan een duidelijk, realistisch kortetermijndoel. Als je dit bereikt, krijg je meer motivatie!


Stap 3. Een foto zegt meer dan duizend woorden. Zoek een foto die 'jouw grote waarom' vertegenwoordigt en plaats hem ergens waar je hem regelmatig zult zien, of waar je hem kunt vinden wanneer je hem nodig hebt, het zal wonderen doen voor je motivatie.


Stap 4. Kook voor de hele week vooruit op zondag. Op deze manier kom je niet in de verleiding om fastfood te eten (wat normaal gesproken niet gezond is) omdat je niets in de koelkast hebt of niet wilt koken. Ah! Roosteren en stomen zorgen voor een snelle en gezonde kookmethode. Als je goed eet, voel je je lichter en levendiger!


Stap 5. Verhoog jouw fysieke activiteit. Het geheim is het kiezen van een sport die je het meest motiveert om te bewegen. De bank is niet je vriend! Je hoeft niet te rennen als je er niet van geniet. Een lange wandeling, een ochtendwandeling of een yogales kan ook helpen om in beweging te komen.

"Scoor een stevig en strak lichaam"

Het is raadzaam om al deze tips aan te vullen met een lichaamsbehandeling om die sinaasappelhuid kwijt te raken en de huid te versterken.


Jezelf in handen geven van een professional is altijd hulpzaam. Bij een professionele behandeling bij 'By Martine Sophia' wordt je geadviseerd door een schoonheidsspecialiste die jouw huid en jouw lichaam verwent met behandelingen die je helpt jouw doel te bereiken.


Je kunt deze professionele behandelingen ook thuis aanvullen met Body Sculptor van CASMARA, een intensieve verstevigende en lipo-reducerende lichaamscrème, die 3 voordelen biedt in 1.


Body Sculptor helpt bij het verstevigen, verwijderen van een sinaasappelhuid, vermindert plaatselijk vet en voorkomt het verschijnen ervan. Je kunt niets beters vragen en de effectiviteit is klinisch getest!

Dit jaar is de Casmara Intensive Slimming-Firming Kit, samen met een stimulerende handschoen die helpt bij het afbreken van vet knobbeltjes, terwijl het de meest hardnekkige gebieden activeert en verstevigt een verstandige keuze.


De huid is daardoor stevig, glad en strak.


Afscheid nemen van die centimeters is gemakkelijker dan het lijkt, je hebt gewoon een behoorlijke conditie nodig en een verlangen om het lichaam te bereiken dat je wilt, dankzij deze tips.


Dus heb je de regels die je nodig hebt om aan dat eerste doel te werken. Geef nooit op en deel jouw verhaal met mij!


 

CASMARA, cosmetica zonder grenzen


4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page