top of page

Professionele gezichtsbehandelingen, de beste optie voor de verzorging van jouw huid


Huidverzorging is essentieel om je uiterlijk en jeugdigheid in verloop van tijd te behouden. Het is raadzaam om professionele gezichtsbehandelingen uit te voeren door de beste schoonheidsspecialisten die je de meest exclusieve resultaten op het gezicht geven. De huid is het grootste orgaan van het lichaam en het meest blootgesteld aan externe invloeden zoals de zon, kou, vervuiling, enz. Blootstelling van de huid aan deze factoren veroorzaakt oxidatieve stress, verhoogt de aanwezigheid van vrije radicalen in de cellen en versnelt daardoor de veroudering van de huid, waardoor deze dof en levenloos wordt. De huid werkt als een barrière en beschermt het lichaam dankzij deze isolerende kracht tegen deze externe stoffen. Als het niet wordt verzorgd en beschermd, wordt de cellulaire activiteit van de jonge huid voortijdig vertraagd. De aanmaak van collageen en elastine, stoffen die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit en stevigheid van de huid, neemt af en de huid verliest volume en dichtheid, er ontstaan ​​expressielijnen, verslapping en rimpels. Bovendien verliest de huid door de jaren heen het vermogen om een ​​optimaal niveau van hydratatie te behouden, wat tot uiting komt in een droge en elastische huid. Om de huid deze barrièrefunctie op de meest optimale manier te laten vervullen, moet ze worden verzorgd, behandeld en beschermd. Daarom is het essentieel om jezelf in handen te geven van een professional om je huid de verzorging te geven die het nodig heeft. Het is belangrijk om in gedachten te houden dat elk huidtype en in elk van zijn stadia gepersonaliseerde professionele zorg nodig heeft, aangepast aan jouw behoeften. Elke persoon heeft een huidtypologie die uniek is, dus ondanks het feit dat we huidtypen kunnen groeperen in generieke categorieën zoals droog, normaal, vettig of gemengd, zal elke persoon zeer specifieke behoeften hebben die van veel factoren afhangen. By Martine Sophia biedt professionele gezichtsbehandelingen die gericht zijn op het bieden van specifieke zorg, ongeacht jouw behoefte. Afhankelijk van je huid, de kwaliteit en de biologische leeftijd, heb je een bepaalde professionele gezichtsbehandeling nodig, en daarop aanvullende behandelingen nodig, met resultaten die zichtbaar zijn vanaf de eerste sessie.

Voordelen van CASMARA professionele gezichtsbehandelingen

Voor jezelf zorgen met de professionele gezichtsbehandelingen van CASMARA betekent het leveren van de beste kwaliteit en welzijn voor je huid. De behandelingen die ik aanbied voor jouw huid hebben een sublieme werkzaamheid en zorgen voor onmiddellijke, langdurige resultaten. Behandelingen van topkwaliteit die korte en lange termijn resultaten opleveren, voor een mooiere, gezondere huid, die elke dag haar jeugdige potentieel onthult. Bij deze behandelingen vind je de dermatologische zorg die jouw huid nodig heeft met innovatieve en effectieve cosmetica, door gebruik te maken van geavanceerde actieve ingrediënten en de meest geavanceerde technologie. Het meest geavanceerde onderzoek naar gezichts- en lichaamsverzorging en gepersonaliseerde protocollen in fasen van monodosis, een unieke en exclusieve manier om de huid te behandelen, die voor elke klant de juiste concentratie aan actieve ingrediënten biedt. Alle professionele gezichtsbehandelingen van CASMARA hebben een sterfase: Algae Peel Off Masks. De eerste en echte hightech gezichtsmaskers, gemaakt in 1979. Deze Peel Off-maskers zijn uniek, baanbrekend en wereldwijd bekend, dankzij hun vele voordelen die zorgen voor een moment van ontspanning en intens welzijn. Ze bieden een Peel Off-systeem dat ze in één stuk verwijdert; ze hoeven na het aanbrengen niet met water te worden gespoeld; ze produceren een lichte, aangename druk op het aangebrachte gebied, waardoor de eerder aangebrachte actieve ingrediënten dieper kunnen doordringen; en ze zorgen voor een liftend effect en diepe hydratatie met direct zichtbare resultaten. Bovendien handelen ze waar anderen dat niet doen, omdat ze zich perfect kunnen aanpassen aan het gezicht. De ogen en lippen kunnen bedekken, een voordeel om deze bijzonder delicate gebieden te kunnen behandelen en corrigeren.

Je vind er een complete catalogus met behandelingen die de laatste cosmetische trends bieden. Professionele gezichtsbehandelingen: verjongend, zuiverend, antioxidant, verhelderend, verstevigend, anti-aging, enz. Unieke formules met ultra-effectieve actieve ingrediënten voor de meest veeleisende huid, met zichtbare resultaten vanaf de eerste toepassing. Kies degene die aan de behoeften van jouw gezicht voldoet en dompel jezelf onder in een sublieme ervaring van welzijn terwijl je voor jezelf zorgt.

STAP 1: Begin in de wereld van professionele gezichtsbehandelingen met een zuiverende behandeling

Als je aan de slag gaat in de wereld van gezichtsbehandelingen, raad ik je aan te beginnen met Purifying behandeling, een professionele gezichtsreiniging van de volgende generatie. Purifying is een revolutionaire lijn die het gezicht diep reinigt en zuivert en het op alle niveaus ontgift. Deze collectie bevat een formulering gemaakt met actieve ingrediënten die de huid van zuurstof voorzien (pure zuurstof en cosmetische drone-technologie), die zuurstof en energie rechtstreeks aan de cel leveren, het cellulaire ademhalingsproces verbeteren, cellen herprogrammeren zodat hun metabolisme 100% werkt en zuivert en energie geven aan de huid. Medische technologie en professionele cosmetica smelten samen om de huid van zuurstof te voorzien, zodat deze weer kan ademen en er diep schoon uitziet. Purifying is geschikt voor alle huidtypes. Het resultaat is een diep schone, stralende en intens gezuiverde huid.

Kies de beste professionele gezichtsbehandeling voor jou

De huid is essentieel voor onze algehele gezondheid en ons welzijn. By Martine Sophia biedt aan om ervoor te zorgen met hoogwaardige, effectieve cosmetica met onmiddellijk zichtbare resultaten van CASMARA. Na de Zuiverende gezichtshygiëne (Purifying behandeling) is de volgende stap een professionele gezichtsbehandeling: - Infinity: Ultra-verjongende, jeugdactiverende behandeling met de nieuwste medisch-wetenschappelijke vooruitgang en Future N | G | E-technologie: neurocosmetica, genomica, epigenetica, chrono-cosmetica, wellness en regeneratieve cosmetica. - Goji: Preventieve anti-oxidant behandeling die de natuurlijke conditie van de huid in evenwicht brengt en beschermt tegen externe invloeden, waardoor fotoveroudering wordt vertraagd en voorkomen.

- Ocean Miracle: Natuurlijke anti-aging verstevigende behandeling vergelijkbaar met een PRP-injectie, die mariene biotechnologie combineert met de voordelen van Quinton zeewater. - Age Defense: Technologisch geavanceerde natuurlijke cosmetische behandeling die 360° anti-aging zorg biedt, gemaakt met pre- en pro-biotische technologie. Speciaal voor de gevoelige huid. - Skin Sensations: Revitaliserende behandeling die vitamines en mineralen combineert met 24-karaat goud, om het gezicht onmiddellijk vitaal te maken, vergelijkbaar met virtuele vitaminemesotherapie. - RGnerin: Celregenererende hoog-cosmetische botox-effect rimpel vullende behandeling die de huid vernieuwt, rimpels en expressie lijnen gladstrijkt om een ​​zichtbaar jongere huid te verkrijgen. - Elixircell: Verjongende behandeling die de huid reactiveert en herstelt, in samenwerking met stamcellen om de functionaliteit en het evenwicht van de jonge huid te herstellen, die verloren zijn gegaan door cellulaire veroudering. - Intensive Q10: Stimulerend en voedend voor een extra droge huid, die de ware schoonheid en het welzijn van de meest veeleisende huid verbetert. - Advanced Nácar: Het is een anti-aging en anti-donkere / pigmentvlek behandeling, die de teint verheldert, verlicht en egaliseert, het cel-DNA herstelt en donkere vlekken/pigment en eventuele toekomstige pigment uiterlijk elimineert. - Shine Stop: Intelligente cosmetische matterende behandeling voor een vette en / of extreem glanzende huid. Het zorgt voor intense hydratatie omdat het overtollige olie verwijdert en reguleert.


- Eye perfect: Oogperfectie, CASMARA's nieuwe globaal verjongende oogcontour behandeling. Zintuig prikkelende en professionele cosmetica, met een hoog perfectionerend vermogen voor de oogcontour die globale anti-verouderingszorg biedt en unieke sensaties bieden, waardoor je wordt ondergedompeld in een sublieme holistische ervaring.

Nu je weet je wat van de beschikbare professionele gezichtsbehandelingen, welke kies jij om de beste zorg voor jouw huid te geven?


CASMARA Cosmetica zonder grenzen!

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page