top of page

Profiteer van de eigenschappen van de zon


Wist je dat de zon een goede bondgenoot is van onze gezondheid als we de juiste voorzorgsmaatregelen nemen?

Misschien ben jij iemand die gelooft dat het het beste is om niet te worden blootgesteld aan het zonlicht om problemen zoals donkere (pigment) vlekken, huidkanker te voorkomen... Echter, zolang we de juiste bescherming nemen, houdt rekening met de aanbevolen tijd en vermijd overmatige en langdurige blootstelling aan de zon. De zon kan grote voordelen bieden voor de huid en voor onze gezondheid; het verbetert de gezondheid van botten en spieren, de ademhaling en onze stemming ...


Blootstelling aan zonlicht helpt onze huid om vitamine D zelf te produceren.

Deze vitamine is essentieel voor de opname van calcium en magnesium uit voedsel en is

perfect voor het goed functioneren van onze botten en spieren. Om de hoeveelheden van vitamine D aan te vullen, is de sleutel om te zonnebaden in kleine en gematigde doses. Het uiterlijk van onze huid verbetert met slèchts één half uur zonnebaden per dag.


We raden je aan om in de eerste uren van de ochtend of laat in de middag wat zonlicht in te nemen, omdat de zon op dat moment minder agressief is. Elke keer dat je huid wordt blootgesteld aan de zon, vergeet dan niet om het te beschermen voor een stralende look en een gezonde huid.


De zon helpt ons onze lichamelijke gezondheid te verbeteren.


Het verbetert het vermogen om zuurstof naar de weefsels te brengen. Bovendien nemen lymfocyten (dat zijn witte bloedcellen) toe met zonlicht en vormen ze een afweer tegen infecties, waardoor ons immuunsysteem wordt versterkt. Bovendien spoelt zweet ons lichaam schoon, dankzij de zweetklieren, ook het zweet heeft een "voorraad stamcellen" die de regeneratie van de huid en genezing bevorderen.Het stimuleert je geest, het is ideaal!

Zonlicht reguleert de afscheiding van hormonen en neurotransmitters die verantwoordelijk zijn voor de controle van onze stemming, vitaliteit en optimisme in ons organisme teweegbrengen. Het helpt ons ook om beter te slapen door onze slaapcycli te reguleren met behulp van het hormoon "melatonine". Doe jouw voordeel en doe buitenactiviteiten die je helpen actief en gelukkig te blijven. Word wakker met zonlicht.Zuiver je huid

De zon verbetert onze huidconditie, helpt ons esthetische problemen zoals acne, psoriasis, etc. Op een esthetisch niveau te verminderen, omdat het de balans van de huid herstelt. Zonlicht veroorzaakt een verwijding van de bloedvaten door de bloedcirculatie in de huid te verhogen. Bovendien zet het door middel van ultraviolette straling cholesterol om in vitamine D en helpt zo hart- en vaatziekten te voorkomen.

... Maar altijd beschermd!

BESCHERM JEZELF met CASMARA! Bescherm jouw huid voor het zonnebaden. Blootstelling aan de zon helpt sommige gezondheidsproblemen op te lossen, maar te lange blootstelling kan ernstige schade veroorzaken. Vaak zijn de veranderingen in de huid die aan veroudering zijn toe te schrijven, zoals rimpels of vlekken, het gevolg van overbelichting dus BESCHERM JE met CASMARA Repair Cream SPF 50 en profiteer van alle eigenschappen. Deze moisturizer herstelt het cellulaire DNA en verbetert de elasticiteit en stevigheid van jouw huid. Het stimuleert ook het herstel van de cellulaire informatie, de biosynthese van eiwitten en collageen, en beschermt tegelijkertijd jouw huid tegen de zon met zijn beschermingsfactor 50 tegen zonnebrand.


Het is belangrijk om wat zonnebrandcrème te gebruiken voordat je naar huis gaat. Hier is een tip! Meng het met een paar druppels van je dagelijkse vochtinbrengende crème of serum en ... daar ga je! Breng het opnieuw aan op je huid om de juiste bescherming te behouden.


Maak deze zomer gebruik van de speciale deal die CASMARA voor jou heeft voorbereid en geef een goede dosis zorg aan jouw huid.


Ontdek de professionele cosmetica van CASMARA.

9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page