top of page

Schoonheidsrituelen voor een heel speciale dag...



Casmara heeft 2 geweldige schoonheidsrituelen ontworpen, zodat jouw huid op de dag van je bruiloft straalt zoals je verdient... PERFECT!


De grote dag komt er aan. Je geeft om elk detail, je wilt dat het speciaal is en dat alles perfect is en natuurlijk, dat je er stralend uitziet.


Ik weet als geen ander dat het belangrijkste op de dag van jouw (oké jullie) bruiloft is om er perfect uit te zien; mijn belangrijkste missie is om jou te helpen dit te bereiken, dus ontspan en laat me verder gaan:

1. Gezond eten staat centraal!

Een van de belangrijkste dingen om voor de bruiloft te zorgen, is jouw dieet. Ten minste 3 maanden voorafgaand aan de bruiloft, is het raadzaam om een ​​evenwichtig dieet te starten dat rijk is aan vitamines; consumeer meer fruit, groenten en vis. Goede voeding wordt weerspiegeld in een gezondere teint en een feller haar. Het is ook belangrijk om minstens 8 glazen water per dag te drinken en het gebruik van zout, cafeïne en alcohol te verminderen, omdat deze ons vocht laten vasthouden, naast het uitdrogen en dehydrateren van de huid.

2. Geen plotselinge veranderingen.

Je moet het juiste moment kiezen om een ​​verandering van uiterlijk aan te brengen, vooral als het de bedoeling is om de haarkleur te veranderen. Het is beter om het ten minste één maand voor de bruiloft te laten om voldoende tijd over te houden om een ​​ongewenste resultaten op te lossen.

3. Test je producten op tijd!

Let op! Wacht niet tot de trouwdag komt om te weten wat het resultaat is van je make-up of kapsel, wat een echte puinhoop kan zijn! Raadzaam is om, 3 weken voor het trouwen, een beetje bladeren door het werk van sommige stylisten. Zoek naar ideeën over trendmagazines en maak een foto voor de tests, daarmee help ik je om het resultaat te behalen dat je verwacht. Probeer eventueel ook (zelf) je make-up minimaal 1x vooraf aan te brengen. Bij een visagist gebeurt dit vrijwel standaard (een proefbare-up), maar als je er voor kiest om de make-up zelf te doen, oefen dit dan! Zo voorkom je onnodige stress op de grote dag.

4. Gezichtsverzorging is essentieel.

Het meest aanbevolen voor de huid om er perfect uit te zien en bij die speciale jurk te passen, is om er voor te zorgen met schoonheidsproducten die zijn aangepast aan de resultaten die je wilt bereiken. Sommige bruiden willen helderheid geven aan het gezicht, anderen willen fijne lijntjes nuanceren, vitaliteit geven aan de huid, een gelijkmatige toon krijgen of zich ontdoen van imperfecties.


Het ideaal is om naar 'By Martine Sophia' te gaan en je te laten verwennen, een goede professional en de juiste producten kunnen wonderen verrichten met je huid.


Casmara heeft 2 geweldige schoonheidsrituelen ontworpen, zodat jouw huid op de dag van je bruiloft straalt zoals je verdient... PERFECT!


Zuurstofrijk ritueel

Wat bevat de OXYGEN WEDDING BOX?

Oxygenating mask (150 ml)

Oxygenerend gezichtsmasker dat cellulaire ademhaling stimuleert. 4 acties in 1: je huid voelt schoon, gezuiverd, zuurstofrijk en energiek.


Breng een maand voorafgaand aan de bruiloft elke avond een zuurstofmasker aan op je gezicht. Je zult een bruisende en toch zeer aangename sensatie voelen. Laat het 5 minuten inwerken ​​en spoel het af met water.


Oxygenating serum (50ml)

Gezichtsserum dat zuivere zuurstof vervoert. Micro-ingekapselde zuurstof rechtstreeks in de cel die de huid zijn energie, helderheid en vitaliteit teruggeeft.


Breng na het aanbrengen van het zuurstofmasker een beetje Oxygenating Serum aan met een zachte massage. Casmara-gezicht serum met een hoge concentratie aan actieve ingrediënten en lichte texturen die de absorptie vergemakkelijken.


Regenererend ritueel

Dit regenererende ritueel verbetert de imperfecties van de huid. Het is ontworpen om de huid er perfect uit te laten zien, volledig vernieuwd en met een gelijkmatige toon. In slechts 28 dagen zijn vlekken en rimpels vervaagd en fijne lijntjes verzacht. Bovendien biedt dit ritueel een "Botox-effect" en werkt het als een rimpelvuller. Het bestaat uit een combinatie van 4 sessies van professionele behandeling in salon RGNERIN BEHANDELING.


En de aanvullende producten voor thuisgebruik. Het zijn 2 absoluut effectieve producten verpakt in een zeer speciale verpakking! Romantisch ontworpen om elke bruid te verblijden.


Wat bevat RENOVATING WEDDING BOX?

Natuurlijke peeling (150ml)

CASMARA nieuwe generatie natuurlijke Tri-actieve peeling is een onmisbare partner in de make-uptas van elke bruid. Door het te gebruiken, zorg je voor een ultra-diepe reiniging terwijl je jouw huid op cellulair niveau regenereert, met onmiddellijk zichtbare resultaten.


Weg met onzuiverheden! Begin met exfoliëren van je huid 1 maand voor de bruiloft. Als een crasheffect breng je Natural Peeling gedurende 5 minuten 3 of 4 keer per week aan. Ik raad je aan om het geheel over het gezicht, de armen, nek en neklijn en ook op de rug aan te brengen als je het nodig hebt. Het is een fantastisch schoonheidsproduct met zichtbare resultaten vanaf de eerste toepassing.


Regenererend serum (50ml)

Een intensief concentraat van actieve ingrediënten "olievrij" met een regenererende werking.

Breng direct na de Natural Tri-Active peeling het regenererend serum aan met een zachte massage over het hele gezicht.


Ik adviseer ook...



Vitaminen voor je huid

CASMARA beveelt de behandeling van Skin Sensations aan. Een cocktail van vitamines en mineralen die samen met het 24-karaats goud ervoor zorgt dat je huid wordt gerevitaliseerd en vol leven is. Deze behandeling is vergelijkbaar met een Mesotherapie van vitamines, omdat het voorziet in onmiddellijke vitaliteitsvoeding.

.

The Final touch

Elke CASMARA-behandeling bevat een algen peel-off gezichtsmasker, een aanvulling waarmee je op de dag van jouw (oké jullie) bruiloft een perfecte huid verzekert. Fris gezicht, jongere huid, gehydrateerd, soepel, zonder donkere kringen onder de ogen en rimpels worden helemaal vervaagd.


High-end cosmetica en onmiddellijk zichtbare resultaten. Wanneer je CASMARA-cosmetica gebruikt, merk je dat en anderen zullen dat ook merken. Een bruid moet voor een optimale resultaat van de cosmetische behandeling van haar keuze vertrouwen op Casmara en dat is precies wat CASMARA biedt. Kwaliteit, efficiëntie en vertrouwen.

.

.

En als jij het niet bent die door het gangpad loopt, dan denk je er zeker aan om de bruid een speciaal cadeau te geven ... Gezondheid en schoonheid cadeau doen is altijd een verstandige keuze!

.

Casmara, cosmetica zonder grenzen






6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page